Bygg opp servanten din selv – detaljerte instruksjoner og praktiske tips

Hvis du er kreativ, liker å mestre noe på fritiden din og elsker utfordringene, kan du kanskje tenke deg å lage et vaskerom selv. Selvfølgelig er denne oppgaven ikke lett, men i denne artikkelen finner du detaljerte instruksjoner og mange praktiske tips om hvordan du kan lage en servant selv. Lykke til!

Bygg vasken selv – praktiske tips

Forfengelighet med to vaskerVaskstand klassiskVask av tre

Vanity tre originale design

DIY forfengelighetVask Håndvask av porselen

Hvis du vil bygge en servant selv, må du vite at oppgaven er vanskelig og tidkrevende. Anstrengelsen er definitivt verdt det, og du vil finne tilfredsstillelse i arbeidet, fordi du har muligheten til å gjøre noe nyttig selv. I tillegg kan en hjemmelaget forfengelighet med sitt opprinnelige utseende raskt bli et iøynefallende interiør på badet eller på kjøkkenet. Følgende instruksjoner beskriver i detalj konstruksjonen av en servant. Følg trinnene for å få et fint resultat!

Nødvendige verktøy og materialer

Vanity purist mørkt tre

Hvis du vil bygge en servant selv, trenger du mange verktøy og materialer. Strømverktøyene du trenger er:

1
  • stikksag
  • Batteridrevet skrutrekker
  • Eksentersliper
  • fin Spray
  • drill
  • søkke
  • slipepapir
  • viskelær
  • Blyant og brettregel

Og alle nødvendige materialer som vasken er laget av, er: stort limt trepanel, fiberfiberplate med medium tetthet, firkantet tømmer, forsenkede skruer, stolvinkel eller barhåndtak og trelakk. Selvfølgelig kan du finne alt på maskinvarebutikken, samt faglige råd som kan hjelpe deg.

Bygg opp servanten selv

Vask rustikke

Trinn 1: Bli med på midten og øvre bunn

Vaskesamfunn bygger deg selv instruksjoner

DIY vaskemiddel bestemmer plasseringen av delene

Hvis du allerede har alt du trenger, vil vi begynne å bygge opp servant. Først bør du koble de to øverste etasjene og midtsiden sammen. For å gjøre dette, plasser de tre delene i form av en dobbel-T og merk bakkanten med blyant for senere å vite hvilken del som går der. Deretter finner du midten av tverrlinjen i de to etasjene – på hullene til skruen på midtsiden ligger det. Deretter skal du bore to hull i hver etasje og bruke den trådløse skrutrekkeren til å feste konstruksjonen.

Trinn 2: Koble kroppsdelene

Bygg et vaskerom selv. Tegn skisser

Koble kroppsdelene sammen

Koble kadaverdelene

Da bør du koble kroppsdelene sammen. Sett tredje etasje og dobbelt-T på deres synlige kanter. Bruk blyanten til å markere sin posisjon og trekk deretter skissene sine på begge sider av alle tre etasjer. Drill tre hull i midten av omrisset slik at gulvene kan skrues inn i sidene. Til dette formål trenger du den trådløse skrutrekker igjen. For å binde bakveggen, bruk samme prinsipp: plasser den som du vil montere den og tegne konturene på bunn og mellomgulv. Bor fem hull i midten av konturen og fest med forsenkede skruer.

Trinn 3: Monter dekselet

Bygg vasker på deg selv, monter på dekselet

DIY håndvaskdeksel og dekselmontering

Vanity selv bygger praktiske tips

Det neste trinnet er å montere dekselplaten – den er skrudd underfra gjennom øverste etasje. På baksiden bør du fest platen til sidene med stolvene. Håndvasken trenger fortsatt en lukker for å dekke avløpsinstallasjonen i bassenget. Det er festet til de fremre kanter også med vinkler. For å gjøre dette legger du hele strukturen på baksiden: Avstanden mellom panelet og ytre kanten på høyre side og mellom panelets nederste kant og panelet skal være 5 mm. Til slutt, kutt åpningen til servant i dekselet.

Trinn 4: Koble skuffdelene

Koble skuffdelene sammen

DIY vaskeinstruksjoner for å koble skuffens deler

Det som er igjen er å koble skuffens deler med skruer. Bruken av en boremaler anbefales sterkt for å plassere hullene riktig. Juster skuffens deler med toppsiden nedover. Deretter skal du bore to hull for skruene på sidene av for- og bakseksjonene. Til slutt, bor to små hull foran på skuffen for å montere et håndtak. Skuffen er allerede ferdig!

Trinn 5: Endelig etterbehandling

DIY vaske slipe treflatene

pickle

Vaskeserviet gjør deg klar med ferdig maling

Bygg opp servanten selv

Til slutt skal du sitte på treflatene, bruke flekker med det fine sprøytesystemet og til slutt lakk dem klart. Ferdig! Det er ikke obligatorisk at du bygger nøyaktig en forfengelighet. Et veldig vanlig DIY trebord vil legge til et snev av landsted på badet ditt. Bli inspirert av våre design ideer med tre vanity top. Hvis du likte denne artikkelen, vil du definitivt like våre andre DIY-prosjekter og opplæringsprogrammer.

Tre servant: Andre inspirerende ideer

Bygg opp servanten selv

Tre forfengelighet med to vasker

Vanity og synke tre ideer og inspirasjon

Håndvask av drivved porselenvaske

stor forfengelighet vask av porselen

Forfengelighet puristisk design

Servantskap med skuffer

Massivt tre servant ideer og inspirasjon

Vaskes mørkt tre

Håndvask i landstil

Forfengelighet puristisk design

kreative design ideer forfengelighet

Vanity purist mørkt tre

Håndvask i seg selv bygger ideer og inspirasjon

interessant forfengelighet drivved

Vanity tre klassisk design

Vasking drivved

1