Cel mai recent Scream – Finger Tattoo: 65 motive pentru tatuaje de a te indragosti!

Tendința absolută în acest an sunt tatuajele cu deget! Filigran, mic, frumos, un tatuaj cu degetul permite mâinilor să vorbească! Și din moment ce aveți 10 degete, puteți alege motive foarte diferite cu semnificație spirituală! Am colectat cele mai bune modele de tatuaje pentru tatuajele cu deget si informatii utile pentru tine! Lăsați-vă să vă inspirați!

Un tatuaj cu deget înseamnă individualitate!

Degetul tatuaj diferite motiveDe ce purtați inelul de nuntă pe degetul inelului? Deoarece toate degetele au un sens și un scop special. Ele arată că sunteți logodiți, căsătoriți sau o decorație frumoasă. Același lucru este valabil și pentru tatuajul cu degetul. Și de ce avem cu adevărat nevoie de inele de nuntă când există tatuaje pentru eternitate? Puteți da tatuajului dvs. un sens special și simbolism sau un tatuaj un motiv ca o bijuterie. Tatuajul cu degetul nu este doar încântător, ci și misterios. Un triunghi pe degetul mijlociu, de exemplu, arată foarte simplu, dar are un înțeles important pentru purtător. Dar numai fanii tatuajului știu asta! Derulați în jos pentru a afla mai multe, atât bărbații, cât și femeile își pot tatua degetele. Indiferent dacă doriți doar un tatuaj pe un deget, sau dacă preferați să scrieți o literă spirituală pe ambele mâini, puteți alege din nenumărate motive. Pe degetele toate modele de tatuaje sunt – acuarelă, 3D, cerneală albă Cele mai populare motive pentru tatuaje deget, etc sunt inima, cruce, ancora, semn infinit, triunghi, litere, etc. Toate aceste motive și semnificațiile lor, veți învăța la fel. Cu toate acestea, este foarte important să aveți tatuajul tatuat de un profesionist pe acest loc special, deoarece pielea de pe mâini se reînnoiește mai repede decât pe corp.

Rezistenta la tatuajele degetului: Punctul de atractie este atragator, dar este intr-adevar etern?

Idei de tatuaje degetTrebuie să vă informăm cu sinceritate că tatuajele degetului au într-adevăr mult farmec, dar și unele dezavantaje. Un tatuaj pe acest site este foarte dureros și nu întotdeauna de lungă durată. De fapt, nici un artist de tatuaj nu poate oferi o garanție pentru durabilitate. Din păcate, există o singură influență. Dacă doriți un subiect bogat detaliat, cum ar fi un cap de leu, este posibil să obțineți rezultate de la nouă din zece tattooists. Un artist profesionist de tatuaj va stinge motivul dorit, indiferent cât de multă durabilitate are. Deoarece aceasta este dorința ta! Stilul de modă sau alt motiv de pe palma mâinii tale nu vor fi niciodată implementate cu adevărat durabile. Dar asta e degetul și pielea ta, poți tatua orice vrei. Aveți nevoie de mai multă inspirație în alegerea motivelor, obțineți idei creative din galeria noastră de imagini și aflați semnificația lor!

Fingertattoos în loc de inele de nuntă – simbol al iubirii eterne

Finger tatuaj infinit semn

Majoritatea cuplurilor preferă să obțină tatuaje pe degetul inelului, deoarece relația va arăta și dragostea dintre ele. Alte motive celebre pentru tatuajele cuplu sunt inimile mici, infinitul, numele sau data nuntii.

Arrow tatuaje – sensul

Experiența tatuajelor degetului

O singură săgeată tatuată: Acest simbol reprezintă protecția împotriva răului și a apărării bune.

Două săgeți cu vârfurile lor îndreptate în direcții opuse: De obicei, acest simbolism înseamnă o minte războinică.

1

O săgeată ruptă: Acest tatuaj este, de obicei, îngropat pentru pace sau pentru hatchet.

Două săgeți încrucișate: Această artă a corpului înseamnă prietenie.

Mai multe săgeți tatuate: Importanța acestui tatuaj este forța, deoarece o grămadă de săgeți este întotdeauna mai rezistentă decât o singură săgeată.

O săgeată printr-un simbol diamant: Acest tatuaj înseamnă vitejie și dezvoltare.

Săgeți tatuaj degetInimă pe degete

Degetul tatuaj de inimă

Un motiv de inimă mic și filigran pe degete arată întotdeauna uimitor și elegant. Simbolul tatuajului vorbește în mod clar despre el însuși, iar semnificația lui este izbitoare. Veți afla mai multe despre tatuajul cardiac aici. Derulați în jos pentru a obține mai multe idei!

Săgeată tatuaj deget

Ochiul tatuaj de ochi

Fat tatuaj cu două mâini

Tatuaj deget pe fiecare deget

Designul tatuajului deget de culoare

Tatuaj deget pe două mâini
Finger Tattoo Game Over

Degetul tatuaj de inimă motive

Cainii tatuaje deget

Tatuaj deget pentru bărbați

Tatuaj deget pentru femei

Tatuaj deget pentru femei

Rezistenta la tatuajele degetului

Numele și datele tatuajelor de deget

Finger Tattoo King Regina

Idei de tatuaje deget

Idei tatuaje deget deget

Motivul tatuajului degetului inseamna

Finger Tattoo Lion Head

Palmele de tatuaje deget

Îndepărtează tatuaj deget

Degetul de ancoră pentru tatuajele degetului

Tatuaj cu tatuaje deget

Fat tatuaj inscriptionat

Designul tatuajului degetului

Finger Tattoo Lion Head

Craniu tatuaj deget

Fata dragoste tatuaj

Tatuaj cu tatuaje deget

Tango triunghi deget

Fata de tatuaj tendință pentru nunta

Finger Tattoo Pyramid

Îndepărtează tatuaj deget

Fat tatuaj inscriptionat

1