Tatuaj mic: cele mai bune 20 de idei colectate într-o galerie uimitoare

Tatuajul a fost o tendință de câțiva ani și, de-a lungul timpului, a devenit mai mare și mai mare. Astăzi, acest lucru nu este cazul. În prezent, sunt anunțate tot mai puține tatuaje. Ele par discrete și elegante și au farmecul lor. Și nu numai! Tatuajele mici au un înțeles special pentru purtător și sunt adesea tatuate ca un tatuaj de prietenie. Aici vă vom prezenta sensul spiritual al micilor tatuaje.

Tatuaje mici - de ce ar trebui să luați această decizie?

Tatuaje mici pentru femeiTe gândești la obținerea unui tatuaj mic sau mai mare? Tatuajele mici sunt cea mai bună alegere, deoarece poți scoate tatuajul după aceea sau poți lăsa ceva pe el. Tatuajul va dura pentru totdeauna pe piele, așa că trebuie să vă gândiți cu atenție la subiect și la semnificația acestuia. Un tatuaj mic este o alternativă excelentă pentru începători de tatuaj și oameni nesiguri. Tatuajele mici arata foarte nobile si pot fi, de asemenea, accesorii foarte frumoase pe corpul tau! Uneori, tatuajele mici arată mai mult din individualitatea ta decât tatuajele mari. Un alt motiv pentru care tatuajele mici sunt atât de populare în zilele noastre este că pot fi ușor ascunse cu hainele, de exemplu un tatuaj pe încheietura mâinii nu este vizibil sub bluză.

Tiny Tattoo încheietura mâinii - tendință pentru tatuaje 2017/2018

Tatuaje mici pentru femeiDacă sunteți un începător de tatuaj, vă recomandăm să alegeți un tatuaj discret pentru încheietura mâinii. O floare va arăta foarte delicată pe acest loc de tatuaj. Dar dacă preferați un simbol al tatuajului care vă arată puterea și curajul, obțineți un tatuaj de cruce, copac sau coroană. Un stil este alegerea perfectă dacă doriți să vă imprimați personalitatea printr-un tatuaj mic.

Scrisoare de tatuaje - fonturi mici de tatuaj arată personalități mari

Tatuaje mici tatuaje barbati

În imaginea de mai sus puteți vedea din nou un tatuaj din încheietura mâinii, de data aceasta un tatuaj de sex masculin, care descrie doar curajul său într-un singur cuvânt. Tatuajele mici sunt, în majoritatea cazurilor, un singur cuvânt și pot fi speranță, iubire sau foarte adesea numele celor dragi. O singură scrisoare este adesea găsită în aceste zile. Când vine vorba de fonturile tatuajului, vă recomandăm să scrieți propriul mesaj dacă puteți.

Căutați câteva idei de inspirație și tatuaj? Apoi defilați în jos!

Tatuaje mici Tatuaje pentru femei

Tatuaje mici Pinterest TattooIdei de tatuaje mici

1

Designul tatuajelor mici

Tatuaje mici Tatuaje pentru bărbați

Mână de tatuaje mici

Tatuajele tatuaje mici

Mână de tatuaje mici

Tatuaje mici tatuaje deget tatuaje

Tatuaje mici pentru femei

Tatuaje mici pentru femei Tatuaj pentru tatuaje mici

Tatuaj florale tatuaje mici

Tatuaje de tatuaje mici Tatuaje de prietenie

1