Servetele de sârmă de o stea: ghid DIY

Imaginați-vă! Oaspeții veniți la cină și masa este uluită. Și toți ochii sunt pe servetele! Puteți face asta și acasă, nu este posibil doar într-un restaurant. Cu ajutorul ghidului nostru DIY, veți putea foarte ușor să împlețiți șervețelele de stele și să vă impresionați oaspeții! Forma stelei este perfectă pentru masa de Craciun, dar se potrivește perfect oricăror ocazii. Există diferite forme de șervețele de stea, dar dacă creați exemplul de mai jos, celelalte forme vor fi o briză pentru dvs.! Distrează-te!

Șervețele stelate pliabile: ghidul în 13 pași simpli

Servetele de șpetă fold DIY projectÎnainte de a renunța la servetele de steluțe, trebuie să selectați cea potrivită. Vă recomandăm șervețele monocrome sau șabloane. Culoarea joacă un rol important, dar acordă atenție și calității. Pentru a vă face luxul de masă, utilizați un șervețel de înaltă calitate. Sfaturile noastre: cele două fețe (exterioare și interioare) ale șervețelului trebuie imprimate sau vopsite. În caz contrar, atunci când se pliază, devin margini urbane, albe. Pentru această stea, am folosit șervețele în dimensiunea de 40 × 40 centimetri.

Pasul 1:

Scaunele serii se îndoaie pasul 1Pasul 2:

Scaunele serii se îndoașează pasul 2

Ori colturile astfel încât să se întâlnească în mijloc. În acest fel veți face un nou pătrat. Repetați acest lucru de două ori, după cum se arată în imaginile următoare. Împingeți noul pătrat și pliați colțurile din nou, ca și în prima fotografie.

Pasul 3:

Șervețelele serii se îndoașează pasul 3

Pasul 4:

Scaunele serii se îndoașează pasul 4

1


Pasul 5:

Servetele de sticlă se îndoașează pasul 5

Pasul 6: 

Scaunele serii se îndoașează pasul 6

Pasul 7:

Scaunele cu sertare se îndoaie pasul 7

Pasul 8:

Scaunele serii se îndoaie pasul 8

Pasul 9:

Șervețelele serii se îndoaie pasul 9

Pasul 10:

Șervețelele serii se îndoaie pasul 9

Dacă ați făcut toate pașii până aici, cu atât mai dificilă va veni. Dar nu vă faceți griji, totul este explicat foarte ușor în fotografii. Lăsăm pozele să vorbească pentru că arată procesul mai bine decât textul.

Pasul 11:

Serverele serii se îndoaie pasul 10

Pasul 12:

Scaunele de sticlă se îndoașează pasul 11

Pasul 13:

Servetele de sticlă se îndoașă pasul 12

Pasul 14:

Scaunele serii se îndoaie pasul 13

Lăsați-vă să vă inspirați de celelalte exemple excelente ale noastre! Dacă doriți să vă planificați decorarea mesei până la ultimul detaliu, puteți crea efectul wow numai cu șervețele de casă. Ideile noastre creative sunt o potrivire perfectă pentru orice ocazie, fie că este vorba de o nuntă sau de o petrecere de Crăciun. Distrează-te pliabil!

Sperile de sertare sunt pliabile pentru Crăciun

Idei de pliere pentru servetele de stea

ghid stea-rid șervețel

idei dermal stea-șervețel

stea-șervețel ori-diy

stea-șervețel rid cu ușurință

stea-șervețel idee rid

stea-șervețel rid weinachten-art

stea-șervețel-rid idee diy

1