Bygg steinen grill deg selv – instruksjoner i 5 enkle trinn

Kanskje du er enig i at sommeren uten grilling er vanskelig å forestille seg. Hvis du vil ha utendørs grilling med familien eller vennene dine, kan du bygge en steingrilling selv! I dette innlegget tilbyr vi deg en enkel guide som forklarer bygging av en hagegrill laget av ildfast murstein trinn for trinn. La deg inspirere og lage den selvlagde steingrillen ditt nye prosjekt for helgen!

Bygg en stein grill deg selv – mye lettere enn du tror

Steingrill selv bygger instruksjoner og nyttige tipsOrganiser en grill ute i friluftGrill deg selv bygge grill ute

Grillfargede mursteinens originale utseende

kreative DIY ideer stein grill i hagen selv veggenEn selvbetjent steengrill gir deg ikke bare muligheten til å tilbringe sosialt sommerkvelder ute, det vil også gi hagen din et koselig utseende. Faktisk kan du bygge en steengrill uten mye innsats eller mye penger og tid. Det er mye enklere enn du tror, ​​og du trenger ikke spesielle håndverkskompetanse til det formålet. Først, men du bør finne riktig sted i hagen for grillen. På grunn av faren for å fly gnister er det viktig at det er langt fra huset. For å foretrekke er et skyggefullt og skjermet sted – for eksempel under et stort tre. Hard og jevn gulvbelegg spiller en avgjørende rolle i stabiliteten til hele konstruksjonen – hagen jord som bakgrunn til grillen er for eksempel helt upassende. Det beste valget er et betong- eller solid steingulv (brannmurstein kan også brukes til dette formålet).

Bygg steingrill selv – nødvendige verktøy og materialer

Utenfor grillmureri

Steingrill selv bygge ordningen

Stengrill selv bygger enkel design

1

Stone grill seg selv bygge hage interessant design

DIY grill laget av ildfast murstein

De detaljerte instruksjonene nedenfor gir deg tips om hvordan du kan bygge en steingrill selv. Hovedbygningsmaterialet i dette tilfellet er brannmurene – de er brannsikre, lagrer mye varme og er bare perfekt for å bygge en grillfest. For varianten som vi tilbyr deg i dette innlegget, trenger du minst 90 peis (240mm x 110mm x 70mm). Hva mer trenger du følgende verktøy og materialer er: Schamottmörtel (ca. 60 liter), Hammer, sparkel, grill stativ (600mm x 400mm), fire stålrør (720mm, diameter 16 mm), krav til grillen, tre for å støtte buen, taklekter for Undervisning, åndsnivå, bøtter, vinkler og hansker.

Trinn 1: Lag en ramme av trelast

Tilpass fra tre slats en ramme til – sin høyde og bredde bør koordineres med at av grillen (mer stabilitet du kan fremdeles legge en bar diagonalt) .Legen det ferdige undervisnings til bakken som du ønsker å bygge grillen. Det vil fungere som orientering for veggene.

Grill bygget av murstein selv

Grill deg selv bygge vedavdeling

Grill deg selv med å bygge naturstein

Grill deg selv med å bygge fireclay kreative DIY ideer

Stone grill deg selv bygge hage DIY ideer

Stengrill selv bygger brennstoff grillrist

Trinn 2: Begynn med veggene

Fang den første raden av steiner ved å plassere brennstoffene i U-form rundt rammen. Den første raden må plasseres på en seng av ildfast mørtel. Den andre raden skal begynne med en halv stein. For å gjøre dette, finn midtpunktet av peisen, skriv pause med hammeren, og så skjerpe steinen. På denne måten lager du to steinlag – hver med 1 cm lagringsgap, ved å kontrollere justeringen med åndnivået.

Stone grill bygge deg selv organisere grillfest i hagen

Steingrill selv bygge hage

Stenen peis fantastisk utseende

Utendørs peis og pizza ovn Naturstein hage

Pizza ovn og grill peis i stein moderne utseende

Stengrill selv bygger to grillplasser

Trinn 3: Vegg den runde buen på grillen og området for kullet

Etter at underbygge buen på grillen – for dette formålet kan du bruke undervisnings ark som er plassert i åpningen av U-veggen igjen. Etter at man kan håndtere den, kan forsterke en annen rad av klosser og fordele gleichmäβig stålrørene (de kan i tillegg sikres med en skrueklemme). Begynn med å legge en steinmur over det – senere legger du kulen til grillen.

Stone grill i hagen av firebricks

stor utepeis laget av naturstein hage

Utendørs peis laget av naturstein terrasse

Stein peis med ved avdelinger terrasse

DIY steingrill i hagen bygg deg selv firebrick

DIY stein grill bygge hage

Trinn 4: Monter brakettene for grillen

Det neste trinnet er å bygge grillens vegger ved å bygge ytterligere fire lag av stein. Monter deretter brakettene for grillen i lagringsleddet.

Grill i hagen selv muret

Grill peis brennevin terrasse

stor grill peis laget av fireclay hage

Utendørs peis stein original design

Grill peis i hagen av firebrick

Utendørs peis murstein interessant design

interessant grill peis hage

Trinn 5: Endelig etterbehandling

Til slutt fyller du leddene med mørtel fra utsiden og fjern overflødig mørtel for å gjøre murverket ditt skinnende behagelig. Og ferdig! Det er bare å sette grillen på holderen. La mørtel i minst en uke tørke ut godt, og du kan invitere vennene dine til en grillfest!

moderne grill peis i stein

Utendørs peis og pizza stekeovn

enkle grillstein og grillrist

moderne grillpeis laget av stein med vedavdeling

1