Construiți-vă singur un banc de colț: instrucțiuni și sfaturi utile

Îți place să-ți stăpânești timpul liber? Dacă vă plac provocările, sunteți chiar aici. În acest articol, vă vom oferi un ghid simplu despre cum să vă construiți un scaun de colț. Urmați pașii pentru a obține un rezultat frumos la sfârșit. Vă dorim mult succes!

Construiți-vă singur bancul de colț – soluție practică pentru camerele mici

Construiți-vă singur banca de colțDIY europaleti stand de coltModel de lemn clasic din lemn clasic

Colț de colț din lemn tapițat

Idei de tapițerie de gheață pe colț de colțVedere din lemn clasic din lemn clasic

Lăcătuș din lemn cu design modern

Laminat pe terasă din lemn masiv

Scaun de mese cu colț din tablă de colț

1

Banchetă pe colț în grădină

Scaunul din colț este cu siguranță o soluție practică în interior – în special pentru spațiile mici. Se poate integra minunat în fiecare cameră a casei dvs. și astfel puteți economisi spațiu. Scaunul din colț este, de obicei, poziționat direct pe perete și nu este necesar să îl deplasați. Din acest motiv, este mult mai funcțional decât versiunea convențională cu masă și scaune, prin urmare, puse – în acest caz, ea are suficient spațiu între scaune, masă și de perete adăuga, astfel încât să puteți sta jos confortabil – ceva într-un spațiu mic ar fi problematică. HOT STUFF scaunele pot lăsa urme neplăcute pe perete în reciprocitatii lor, care este, de asemenea, un dezavantaj. Pentru a evita astfel de probleme, este mai bine să alegeți un scaun din colț ca înlocuitor pentru scaune. În magazinele de mobilier veți găsi diferite modele și variante care se vor potrivi fiecărui design de bucătărie. Dar puteți construi cu ușurință și un scaun de colț. În următorul ghid veți găsi o idee originală pentru banc cu un design simplu si design simplu, care poate fi construit de către începători. Lăsați-vă să vă inspirați!

Construiți-vă singur o bancă din colț – lista cu instrumentele și materialele necesare

Design de colț din lemn clasic clasic

Lăcașul de colț construiește idei și inspirații

Scaun de colț roșu de tapițerie colțar

clasic colț din lemn idei creative DIY

Idei DIY scaun lung colț din lemn

Dacă doriți să construiască un loc de colț le aveți nevoie de următoarele materiale: 2 panouri lipite ca un scaun (unul până la 150 x 40 x 4 cm fi inalt, iar celalalt – 110 x 40 x 4 cm), 3 panouri lipite (pentru picioare 41 x 40 x 4 cm) și altul ca picior din spate (41 x 37 x 4 cm). În plus, aveți nevoie de un burghiu, 15 dibluri din lemn și un adeziv special pentru lemn.

Pasul 1: faceți partea mai lungă a scaunului din colț

Idei de proiectare la bancurile de colt moale tapiterie

Banchetă din lemn masiv

Construiți-vă singur bancul de colț

zonă modernă de luat masa

DIY colț scaun idei de design originale

tapițat cu scaun de colț modern

Proiectare elegantă la bancă pe colț

Banchetul pe colț construiește idei creative de design

Colțari moi lungi padding moale

DIY banc de colț

În primul rând, începeți prin construirea celei mai late părți a bancului. Pentru a face acest lucru, să ia lemnul stratificat cel mai lung lipite și forați nouă Dübelloöcher – trei de-a lungul marginilor laterale, trei pe partea din față, precum și trei de-a lungul marginilor posterioare – acestea sunt necesare, astfel încât să puteți conecta unitatea cu picioarele și a doua jumătate a scaunului de colț. trei găuri în marginile superioare ale două 40 cm lățime și 37 cm lățime prelucrat cu lipici pentru a fi forate pentru conexiunea cu picioarele. Toate găurile trebuie să fie adâncă, cu un diametru de 1,2 cm și 2,5 cm exact – pentru a merge despre el cu atenție, astfel încât mai târziu piesele se potrivesc împreună. Găurile sunt apoi umplute cu adeziv, dopurile – antrenate în picioare și schlieβlich scaunul este plasat.

Pasul 2: Construiți partea mai scurtă

Idei de proiectare colț de colt construi-te

Colțar de colț auto-construit tapițerie roșie

Balcoane de balcoane din lemn pt

bancă originală în stil vintage

banca clasică în colț alb

scaun de colț interesant cu pernă de scaun alb

Sală de mese elegantă din sala de mese

Lăcașul de colț construiește idei și inspirații

versiunea originala de lemn de colt

Colț de colț modern look padding moale

Următorul pas este de a face partea mai scurtă a scaunului din colț. Se compune din două părți – a treia placă de lemn de 40 cm ca picior și o placă lungă de 110 ca scaun. Piciorul trebuie să primească din nou trei găuri pe marginea superioară îngustă, iar scaunul – șase (pe cele două laturi laterale). Piesele sunt conectate conform aceluiași principiu: mai întâi, găurile de dibluri sunt umplute cu adeziv și apoi diblurile din lemn sunt ciocănite.

Pasul 3: conectați cele două părți împreună

Colț de colț te construi idei DIY

Idei de design creativ în aer liber de pe banchetă

zonă modernă de luat masa

Lăcașul de colț în sine construiește idei și inspirații DIY

moderne idei creative de colț de bancă pentru a vă crea propria dvs.

Ceea ce rămâne este de a asambla scaunul din colț. Pentru aceasta, trebuie să conectați împreună cele două părți ale construcției. Utilizați dibluri din lemn pentru a atașa partea mai lungă a bancului la cea mai scurtă. Scaunul tău colț propriu construit este deja terminat! Dar așteptați două până la trei zile înainte de a sta jos pentru a permite lipirea să se usuce bine. Pentru a oferi o privire mai bună asupra scaunului de colț finit, îl puteți așeza cu o țesătură la alegere. O bună alternativă la umplutură este și pernele moi și covorașe, care pot asigura o potrivire confortabilă.

1