15+ DIY și idei ieftine de hârtie igienică

Suportul pentru hârtie de toaletă nu este cel mai plin de farmec în baie, dar este indiscutabil necesar. Majoritatea oamenilor plasează pur și simplu hârtia igienică pe un suport standard pentru ax, care este montat pe perete cu două cleme.
Pentru a aduce un pic mai mult stil în baie, puteți să faceți propria dvs. suport pentru hârtie igienică folosind următoarele idei.

Suport de hârtie igienică din material plastic

hârtie igienică originală pentru hârtie igienicăSoluție excelentă pentru a păstra roluri suplimentare în baia mică! În cazul în care apartamentul nu are spațiu de depozitare pentru hârtie igienică, prosoape, produse de curățat, această idee poate fi adoptată. Nu trebuie să vă faceți griji că ruloul este “aproape plecat” și uitați să echilibrați o altă rolă pe vechea rolă sau să încărcați câteva role pe spatele toaletei. Suportul este atașat de câteva legături, exact pe distribuitorul curent și atârnă direct sub ruloul de hârtie curent. Atât de ușor!

Suport pentru hârtie igienică industriale

Proiectarea industriei hârtiei igieniceDacă baia a fost renovată, probabil că nu doriți să faceți găuri în noua vanitate și veți prefera ceva ce se află pe podea.

Suport de hârtie igienică Dinosaur

suport pentru hârtie igienică dinozaur

O baie dinozaur pentru băieții mici! Tot ce aveți nevoie este un dinozaur din plastic cu gât lung, vopsea cu pulverizare (culoarea dorită de dvs.) și un ziar pentru a pune sub cele două. Dino este pulverizat cu două straturi de vopsea (se lasă să se usuce între straturi) și, odată uscat, poate ține hârtia!

copac de hârtie igienică

Accesorii baie accesorii arbore de hartie igienica

Se adaptează la toate temperaturile și nu are nevoie de apă. “PQtier” proiectat de presa Citron este un arbore metalic unde se poate agăța hârtia igienică (până la 14 role). Acest copac metalic cu mai multe ramuri poate deține, de asemenea, prosoape în baie, prosoapele din bucătărie sau pot fi folosite ca un cuier în hol. Un obiect original și decorativ!

Suport pentru hârtie igienică

1

suport pentru hârtie igienicăTot ce ai nevoie este un cuier de sârmă. La început, cuierul este întins într-un cerc. Apoi cercul este realizat într-o formă pătrată. Apoi, cuierul este îndoit într-o formă pătrată de 6 x 6 pe 3 laturi, apoi pe ultima parte o formă ovală jumătate este îndoită în interiorul pătratului.

hârtie igienică din umerașele

două suporturi pentru rulouri de hârtie igienică

suport pentru hârtie igienică

Accesorii pentru toaletă suport pentru hârtie igienică

rucsac de hârtie igienică

Suport pentru hârtie din tricot

suport pentru toaletă din lemn

Suport pentru suport pentru toaletă

suport pentru hârtie igienică din lemn de tip drift

DIY Easy Steel Tuburi de hârtie igienică

articole de baie din coarda

suport pentru hârtie igienică din lemn

hârtie igienică design maritim

Accesorii pentru baie pentru a vă aduna suport pentru hârtie igienică

Mănuși de suport pentru hârtie igienică

accesorii pentru toaletă suport pentru hârtie igienică din lemn

idei ieftine pentru suportul pentru hârtie igienică

cloud de hârtie igienică din beton

Suport pentru hârtie igienică pentru conducte industriale

1