Stil de păr scurt – 5 coafuri scurte la modă pentru femei

S-ar putea sa credeti ca parul scurt este practic, dar ofera un potential de styling mult mai mic in comparatie cu parul lung. În acest articol, încercăm să vă convingem exact opusul! Aici veți găsi totul despre cele mai moderne coafuri scurte pentru femei, care le poți purta și cum să-ți păstrezi părul scurt. Bucură-te! Sperăm să vă bucurați de cele 5 sugestii!

Coafuri scurte pentru un aspect elegant și elegant

coafuri scurte maleficeFemeile latecut și alte coafuri moderne pentru părul scurtCoafuri scurte pentru păr fin

Coafuri scurte asimetrice cu tăiere subțire

Coafuri scurte și alte idei moderneSidecut femei idei moderne

Părul lung a fost mult timp considerat un semn de feminitate, dar coafurile scurte pot, de asemenea, să arate super sexy, jucăuș și feminin! Uitați-vă la fotografiile din acest post pentru a vă vedea singuri! Astăzi, tot mai multe femei, printre care multe vedete precum Katy Perry, Jennifer Lawrence și Miley Cyris, îndrăznesc să facă o coafură scurtă și să-și schimbe radical aspectul. Avantajele sunt clare – părul scurt poate fi foarte rapid și ușor, și nu trebuie să sufli ore întregi, ca în cazul unei coamă lungă. În plus, coafurile scurte arată foarte modernă, aduc chipul la perfecțiune și sunt cea mai bună opțiune pentru zilele fierbinți de vară, nu? Variantele de styling nu sunt mai puțin decît parul lung și mediu și mai jos vă prezentăm 5 coafuri scurte la modă, pe care le puteți încerca singur. Lăsați-vă să vă inspirați!

Cine poate purta păr scurt?

Coafuri scurte pentru doamnele de păr fine

Contraatacul femeilor de coafura scurta

1

Coafuri scurte asimetrice cu tăiere subțire

Scăzută în spatele capului coafelor moderne ale femeilor

Coafuri scurte asimetrice cu tăiere subțire

Coafuri pentru femeile cu par scurt

Acum, probabil că vă întrebați dacă părul scurt ar fi vreodată al tău. Există de fapt o modalitate ușoară de a verifica acest lucru. Luați un conducător lung și un creion. Plasați creionul pe orizontală pe bărbie și pe riglă – de preferință vertical sub lobul urechii, astfel încât să formeze un unghi de 90 °. Acum, uita-te la câte centimetri arata coloana vertebrală a creionului – dacă numărul este sub 5,5 cm, părul scurt ar sta doar perfect!

Stil de păr scurt – Bob Hairstyle

Coafuri scurte Doamne Bob Coafura Jenna Dewan

scurte stil de păr Emma Stone Bob coafura

Coafuri scurte doamnelor Jennifer Lawrence Bob Hairstyle

coafura scurta cu coafura clasica bob

parul scurt Natalie Portman Bob coafura

Coafura bob are originile sale in anii ’20 si a devenit astazi un clasic atemporal printre coafuri scurte. De obicei este lungimea bărbii uzată, dar există și o versiune mai scurtă, unde părul este tăiat în lobul urechii, cu bretele scurte și drepte – această tunsoare este denumită de fapt “tăiere Garcon”. Coafura Bob arata foarte elegant si este potrivita pentru orice forma de fata si structura de par! Există, de asemenea, diferite opțiuni de styling – de la aspectul clasic elegant până la versiunea modernă, dezordonată.

Păr scurt de stil – Pixie Cut

Coafuri scurte pentru păr fin Pixie Cut

styling scurt păr Pixie Cut Emma Watson

coafuri scurte coafuri Subcut Pixie Cut Tyra Banks

Undercut Femei Pixie Cut Coafuri scurte

stil de păr scurt Pixie Cut

Pixie Cut își ia numele dintr-o creatură mitică, și anume Elf. Această coafură scurtă arată super feminin, deoarece combină lungimi diferite de păr într-o tăiere impresionantă. Variantele de styling sunt enorme, dar există o asemănare între ele – firele laterale și gâtului sunt purtate foarte scurt, iar părul de sus este tăiat într-un triunghi și păstrat mai mult. Această coafură este potrivită pentru femeile cu forme diferite ale feței și poate da mult mai mult volum părului subțire.

Nașteri coafuri scurte – Undercut

coafuri scurte înverșunate

Încotroși în spatele coafurilor scurte pentru capul purtătorilor de ochelari

Coafuri scurte Subliniază Rihanna

coafuri scurte înfrumusețate pentru purtătorii de ochelari

Femeile din Katy Perry

Această coafură scurtă și extravagantă este alegerea perfectă pentru femeile cu încredere în sine. Parul stratului este lăsat mult mai mult decât părul inferior. O formă specială a tăieturii este așa-numita latură laterală, în care părul de pe o parte a coroanei se rade foarte scurt. Această coafură scoate din față fața ovală mai bună și este potrivită în special pentru femeile cu păr gros și caracteristici moi ale feței. Există modalități diferite de a modela o tăietură subțire – fie cu un cap mare, fie cu părul mai lung de acoperire.

Coafuri Trendy pentru părul scurt – Coafura Shag

Coafuri scurte pentru coafura fină pentru păr

Coafuri scurte pentru femei Coafura Shag

Coafuri scurte pentru femei coafura de coafura dezordonata

Coafuri cu coafuri scurte pentru părul Taylor Swift Shag

Această coafură provine din anii 80, și este bărbosul purtat sau chiar lungimea umărului. Este de fapt un Stuffenschnitt, în care ponei și părul de sus sunt lăsate foarte mult timp. Coafura este foarte practică și ușor de întreținut – puteți să vă spălați părul și să-l lăsați să se usuce la aer! Acest stil de tunsoare scurt este perfect pentru femeile cu parul ondulat sau ondulat.

Stil de păr scurt – Buzz Cut

Coafuri scurte Doamne Buzz Cut Natalie Portman

scurte stil de păr Buzz Cut

scurte stil de păr Buzz Cut

Aceasta este probabil cea mai radicală tunsoare scurtă pe care ați putea să o alegeți. Nicio altă coafură nu ar aduce frumusețea feței tale mai bine decât Buzz Cut! El este, de asemenea, cea mai ușoară coafură pentru părul scurt. Este perfect pentru femeile cu caracteristici delicate ale feței, dar dacă aveți o față pătrată, ar fi mai bine să o faceți fără ea.

1