Casa modernă – Galerie uimitoare cu 22 de idei

Arhitectura a evoluat atât de mult încât aproape toată lumea visează la o casă de lux, cum ar fi filme și reviste! Pentru ca acest lucru nu este doar un vis de neatins, aveti nevoie de cateva sfaturi de inspiratie si ajutor. Suntem ghidul dvs. în alegerea casei dvs. noi! Am realizat o galerie de imagini uimitoare și exemple uluitoare ale unei case moderne, în special pentru dvs.!

Cum recunoști o casă modernă?

Casa modernă. Arhitectura caselor de visFațada este fața casei și puteți vedea imediat o casă modernă, dacă vă uitați la fațada simplă. În primul rând, forma acoperișului formează arhitectura modernă. Uitați-vă la imaginea de mai sus - o casă modernă cu acoperiș plat, în alb și bej elegant. Nu coboară la culori și materiale tradiționale, ci la design care exprimă individualitatea locuitorilor. O casă modernă nu este doar o clădire, este o operă de artă cu o atingere personală!

Cum construiesc o casă modernă?

case frumoase de design modernDacă planificați designul modern al casei dvs. noi, ar trebui să creați un design armonios. Luați în considerare placarea fațadelor - fațadele de sticlă foarte bune, fatadele clincherului sau betonul tencuit. Nu subestimati lemnul, nu pare intotdeauna rustic. Păstrați unitatea, nu doar pe fațadă, ci și în decor. De îndată ce vedeți fotografiile noastre și exemple fascinante de case moderne, puteți arăta imediat ideile dvs. arhitectului dvs.!

Ce trebuie să iau în considerare când construiesc o casă?

Planul modern al pensiunii

Dacă inspirația există și aveți în vedere imaginea, atunci cel mai greu pas pentru dvs. - planificarea și construcția de case. Chiar și atunci când se planifică o casă modernă, este recomandabil să se acorde atenție unei interfețe ideale de ferestre, camere și zona exterioară. Cuvântul cheie este o eleganță simplă și motto-ul este "mai puțin este mai mult!". Indiferent dacă alegeți lemn sau beton, culorile bine alese oferă un aspect atractiv. Casa modernă este inspirată de schema de bază de bază rece. Aduceți mai mult acasă cu ajutorul decorului. Lăsați-vă inspirat de frumoasele exemple de mobilier modern!

Mobilier modern pentru locuințe - exemple fascinante

Imagini moderne ale mobilierului din casa modernă

Casa modernă înființatăMobilier de lux de acasă

1

Mobilier de lux de acasă

Bungalow modern 

Construiți o bungalou modernă

Casă de lux în stil minimalist

Prețuri moderne de construcție a casei

Lux în oraș: construirea unei vile moderne în oraș

O construcție modernă a orașului

Lux în oraș: construirea unei case mici 

Construiți o casă mică

Ultima tendință: casa cu acoperiș plat

Casa modernă - Galerie uimitoare cu 22 de idei

Faceți-vă casa modernă și rustică - o combinație de vis!

Idei și exemple de case moderne

Imagini moderne ale caselor moderne - Bucurați-vă de galeria noastră de imagini!

plan pardoseal casa decomandat casa moderna

idei de case moderne

Planul modern al pensiunii

Casă cu acoperiș acoperiș

Construiți o casă de familie

Casa modernă - Galerie uimitoare cu 22 de idei

Casa modernă - Galerie uimitoare cu 22 de idei

Casa modernă - Galerie uimitoare cu 22 de idei

1