Cele mai frumoase locuri din lume, descrise în imagini – Top 6

Sărbătorile de iarnă sunt deja în vedere și puteți planifica, de asemenea, să călătoriți în vacanță – singur sau împreună cu familia. De aceea, în acest post vă vom prezenta câteva din cele mai impresionante destinații de călătorie din întreaga lume pe care ar trebui să le vizitați o dată în viață! Aflați care sunt cele mai frumoase locuri din lume și bucurați-vă de fotografiile unice pe care le-am colectat special pentru dvs. Sperăm să vă inspirați din acest articol pentru călătoria următoare!

Cele mai frumoase locuri din lume – Insulele Cook

cele mai frumoase locuri din lume Insulele Cook Oceanul Pacificcele mai frumoase locuri din lume Insulele Cook cristal clar laguna de apăcele mai frumoase locuri din lume laguna peisajelor Insulelor Cook

cele mai frumoase locuri din lume palmele de plajă Insulele Cook

Dacă iarnă nu este sezonul preferat, sunteți sigur că doriți o destinație exotică. În acest caz, avem o propunere minunată pentru dvs. – Insulele Cook. Deși calea spre acest lucru este departe mic grup de insule se va întâlni în Pacificul de Sud toate ideile tale de paradis – kilometru țărmuri lungi de nisip, palmieri, climat plăcut, recifuri de corali uimitoare și laguna turcesc de culoare cu apa limpede de cristal. Insulele sunt aproape nepopulate și departe de cele mai multe “minuni” ale progreselor tehnologice – doar perfecte dacă doriți să vă tratați cu o scurtă pauză de la civilizație. Capitala Avarua pe cea mai mare insulă Rarotonga este o destinație populară pentru turiști.

Cele mai frumoase locuri din lume – Parcurile naționale din Canada, Lacul Moraine

cele mai frumoase locuri din lume Moraine Lake Canada peisaje uimitoarecele mai frumoase locuri din lume Moraine Lake Canada Banff National Park

cele mai frumoase locuri din lume, vedere la Lacul Moraine

cele mai frumoase locuri din lume Canada Lake Moraine

1

Parcurile naționale din Canada sunt renumite pentru frumusețea lor naturală unică și suntem doar un astfel de loc pe care l-ați aminti, fără îndoială, pentru o viață – Lacul Moraine, situat în Parcul Național Banff din vestul Canadei. Ceea ce face peisajul atât de important este contrastul dintre culoarea strălucitoare a apei și tonurile verzi ale pădurii, precum și cele 10 vârfuri uriașe care se ridică în jurul lacului. În afară de drumeții, puteți merge, de asemenea, într-o excursie de canoe de neuitat prin zona rurală nealterată din Parcurile Naționale.

Cele mai frumoase locuri din lume – Islanda, cascada Seljalandsfoss

cele mai frumoase locuri din Lumea Northern Lights din Islanda

cele mai frumoase locuri din lume Destinații de călătorie Islang Geyser

cele mai frumoase locuri din lume, cu cascadă Seljalandfoss uimitoare

cele mai frumoase locuri din lume Cascada Iceland Seljalandfoss

Fără îndoială, Islanda este unul dintre cele mai uluitoare locuri din lume – cu plajele sale negre, gheizere, câmpuri vulcanice, aisberguri și pășuni verzi, peisajul este pur și simplu coplesitor. Și în timpul iernii puteți viziona și frumoasele lumini nordice pe cer. Dacă intenționați o călătorie în Islanda, vă recomandăm să vizitați cascada Seljalandsfoss. Acesta este situat în partea de sud a insulei atlantice și cade de pe o stâncă abruptă într-un mic lac de 66 de metri înălțime. Perdeaua curgătoare a apei este o viziune pe care nu o vei uita nici o viață!

Grecia: Atena și insulele din Marea Egee

cele mai frumoase locuri din lume Atena Acropolis

cele mai frumoase locuri din lume Atena Grecia Parthenon

cele mai frumoase locuri din lume insulele grecesti

cele mai frumoase locuri din lume Cyclades Grecia

Dacă sunteți un fan al turismului greoi, capitala grecească din Atena este destinația perfectă pentru dvs.! Acolo veți afla totul despre moștenirea culturală a lumii antice, vizitând cele mai faimoase atracții – Acropole, Parthenon, Muzeul Național de Arheologie. Grecia are, de asemenea, o natură magică și puteți vizita, de asemenea, unele dintre insulele din Marea Egee – o destinație populară sunt Cyclades, precum și insulele Rhodos și Santorini.

Machu Picchu, Peru

cele mai frumoase locuri din lume Machu Pucchu Peru

cele mai frumoase locuri din lume Destinatii Machu Picchu

cele mai frumoase locuri din lume Travel și vacanță Machu Picchu

cele mai frumoase locuri din ruinele Machu Picchu din lume

Unul dintre cele mai importante monumente culturale din lume este, fără îndoială, Machu Pucchu din Peru. Orașul antic Incas este situat pe un vârf de munte, în mijlocul Anzi, la 2360 de metri altitudine! Ruinele din Machu Picchu au fost descoperite abia în 1911 de Hiram Bingham din Hawaii și până în prezent orașul nu este explorat complet din punct de vedere istoric și arheologic și înconjurat de multe mistere. Dar priveliștea munților face ca respirația să se oprească, așa că Machu Picchu este numit una dintre cele nouă noi minuni ale lumii.

Parcul Național Yellowstone, Wyoming, Statele Unite ale Americii

cele mai frumoase locuri din lume vizualizări parc național yellowstone

cele mai frumoase locuri din lume Yellowstone National Park Riverhole River

cele mai frumoase locuri din lume Yellowstone National Park USA Geyser

cele mai frumoase locuri din lume Yellowstone National Park SUA

Parcul Național Yewollstone este cu siguranta belibteste în Statele Unite, iar acest lucru nu este intamplatoare – în peisajul său unic frumos, roci maiestuoase și păduri de pin, văi verzi și pante abrupte se combină. Lumea celebră sunt gheizerul vechi Faihful, râul Focului de apă și numeroasele izvoare termale care impresionează cu culorile lor frumoase.

1