60 de idei uimitoare pentru gardurile de gradina

Deși vara se termină, există un lucru în grădină care beneficiază, de asemenea, iarna. Acesta este gardul de grădină, care servește și ca ecran. Alegerea gardurilor de grădină potrivite este foarte importantă, deoarece gardul protejează nu numai ochii curioși ai vecinilor, ci și împotriva spărgătorilor. Gardul grădinii contribuie, de asemenea, la aspectul perfect al grădinii. Fie modern, rustic, din metal robust sau lemn masiv confortabil, există numeroase variante de garduri, care sunt perfecte pentru orice design de gradina. Pentru a ușura alegerea dvs., am colectat cele mai bune exemple și idei într-o galerie de imagini uimitoare. Lăsați-vă să vă inspirați!

De ce avem nevoie de un grădină?

Gradina de gradina design gradinaDesigur, propria dvs. grădină ar trebui să vă ofere și intimitatea dumneavoastră. Imaginați-vă că vă relaxați pe un șezlong cu un costum de baie și citiți cartea dvs. preferată. Nimeni nu trebuie să vă deranjeze în acest moment. Fără o intimitate, nu poți evita ochii curioși. Gardurile din grădină sunt această parte a designului grădinii care ține oaspeții nedoriți departe. Nu toată lumea deține propria grădină, dar toată lumea își dorește intimitatea și are nevoie de intimitate. Un gard grădină este, de asemenea, perfect ca un gard de confidențialitate pentru terasă și balcon. Gardul de grădină este o investiție pe termen lung și ar trebui să fie dovada vântului și ploii. Stabilitatea este, de asemenea, de mare importanță, deci alegerea materialelor este foarte importantă. Am cercetat în mod special pentru dvs. și ați adunat informații esențiale despre beneficiile diferitelor materiale.

Garduri de gradina din lemn - se poate arata modern, rustic traditional sau ceva shabby chic!

Garduri de gradina de iluminatFoarte robust și stabil este lemnul bine cunoscut. Nu este neaparat vechi și dezordonat șic, dar astăzi este mai mult în designul grădinii moderne. De exemplu, lemn de esență tare este disponibil în mai multe culori și se îmbină perfect cu metalul. Lemnul este cea mai bună alegere pentru gardurile de grădină deoarece funcționează diferit în diferite stiluri și creează o atmosferă confortabilă. Lemnul masiv și lemnul natural, care arată rustic, arată foarte cald. În selectarea lemnului trebuie inca o decizie - indiferent dacă arata mai bine elemente poroase solide, opace sau preferă varianta de paie lamelar.

Grădină de grădină din metal - varianta robustă pentru designul grădinii moderne

Construiți-vă singuri gardurile de grădină

Când vine vorba de garduri de grădină stabile și de durată și de designul modern al grădinii, nu putem trece cu vederea grădina de grădină realizată din metal. Deși un material mai scump decât lemnul, dar perfect adaptat pentru designul minimalist al grădinii și formele clare. De asemenea, proprietăți importante - foarte stabile și robuste, mai ales atunci când vine vorba de oțel inoxidabil. Alte opțiuni mai ieftine aici sunt oțelul netratat și aluminiu.

Construirea unui gard din lemn nu este dificil de realizat! 

Garduri de grădină - lemn de gard

Gard grădină ieftine: gard plastic

Protecția plasticului gardului

1


Dacă sunteți în căutarea pentru un design fascinant și modern, care este, de asemenea, ușor de întreținut, ar trebui să alegeți cu siguranță un gard grădină plastic. Gardurile din plastic sunt de obicei fabricate din WPC și dintr-un material compozit din lemn și plastic. Aceste materiale necesită puțină atenție și sunt rezistente la radiații UV.

Plantarea pe garduri de gradina 

Gradina garduri de decorare

Frumusețea gardurilor dvs. de grădină vă poate accentua perfect prin plantare. Oricine dorește să-și verifice ecranul, trebuie să știe că boboci, cum ar fi iedera sau vinul, pot deteriora materialul. Aici vă recomandăm plasticul.

Gardul de gradina alba este perfect pentru o gradina mediteraneana sau un stil chic scobos

Gradina poarta gradina gard

Derulați în jos pentru a găsi mai multe inspirații uluitoare 

60 de idei uimitoare pentru gardurile de gradina

Garduri de grădină Design Exterior

Gard gard - construi un gard

Cumparam gard de gradina din lemn

Garduri de grădină Ecran de gard

Garduri de grădină gard metalic grădină

Ecran gard de gard

Construiți singur gardul - Shabby Chic

Gardul grădinii este confecționat din lemn și metal

Grădină grădină favorabil făcut din bambus

Gard pentru grădină metalică

Vand gard de gradina modern

Construiți singur gardul de confidențialitate

Construiți singur gardul de confidențialitate

Construiți singur gardul de lemn

Construiți singur gardul de lemn

Protecția plasticului gardului

Garduri de grădină ca un gard de confidențialitate

Garduri de grădină ca un gard de confidențialitate

Protecția plasticului gardului

Protecția plasticului gardului

Construiți singur gardul de confidențialitate

Garduri de gradina poarta de gradina

Gradina garduri de decorare

Gradina si intimitatea din jurul grădinii

Protecția plasticului gardului

Ecran gard de gard

Construiți-vă singuri gardurile de grădină

Gradina de gradina design modern gradina

1