Design terasă modernă: ce ar trebui să știți despre asta?

De obicei, am depus multe eforturi pentru a ne pregăti casa pentru a fi elegantă, confortabilă și primitoare. Cu toate acestea, nu ar trebui să neglijăm zona exterioară – și anume grădina și terasa – aceasta este de fapt cartea de vizită a fiecărei case! Dar un design punte de succes nu este la fel de ușor cum pare la prima vedere – trebuie să găsească dreptul de mobilier, care pot sta drauβen anului, cred că de opțiunile de confidențialitate și adăpost. În acest articol, vă prezentăm regulile cele mai importante ale aspectului terasei moderne. De asemenea, uitați-vă la fotografii – acestea ar putea să vă ofere idei de inspirație!

Design terasă modernă – sfaturi și trucuri

Design-ul terasei oferă idei moderne din lemnDesign de terase Mobila din otel de fierar Piatra de pavaj pentru piatraTerasa proiectarea piscinei moderne confortabile mobilier

Designul terasei este prevăzut cu vană modernă din lemn

Design de terasă în mobilier de epocă în stil vintage fier forjat lavandă plante exotice felinareTerasa proiectarea pardoseli moderne piatră plăci de grătar zonă

Terasa design zonă de luat masa Piscină Podele din lemn și plăci de piatră

Design de terasă idei moderne pond pardoseli pavele accent de iluminat

Terasa design ecrane de design privat palmieri mobilier de bambus

1

modern decoratiuni patio mobilier rattan accente în purpuriu

Terasa modernă ar trebui să pară o extensie armonioasă a casei. Acolo puteți petrece zile frumoase și seara în aer liber, savurând aerul curat și priveliștea grădinii. Terasa este, de asemenea, locul perfect pentru a vă relaxa după o zi de lucru grea, invitați oaspeții în vară sau să organizați petreceri mici, astfel încât designul lor merită atât de multă atenție ca și designul interior. Există câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta foarte mult cu această sarcină. Pentru a afla mai multe, citiți mai departe!

Selectarea mobilierului de patio

Design-ul terasei design contemporan idei de confidențialitate ecrane plante mobilier rattan

Design de terase în mobilier din bambus în stil scandinav

Terasa design perne colorate mobilier de bambus

Terasa de proiectare moderne aspect rattan mobilier de protecție solară

Designul teraselor orientale atingeti pardoseli ceramice mobilier albastru din rattan

terasă modernă design mobilier confortabil vatră deschisă

Design-ul terasei mobilier elegant, elegant, din oțel de fierărie

Terasa de design oraș modern zona de mobilier din lemn gratar

Design terasă superba aspectul confortabil mobilier de pardoseală pavele intimitate

Terasa de design stil modern minimalist

Design de terasă confortabil de mobilier tapițat accente în roșu

La proiectarea terasei, mobilierul este de fapt cel mai important. În cazul în care calitatea este primul pentru tine, mergeți la un magazin specializat pentru mobilier de grădină de înaltă calitate. Piesele de mobilier de pe terasă nu numai că ar trebui să fie confortabile, dar și robuste și rezistentă la intemperii – acest lucru este important în special dacă vor rămâne în afara în timpul iernii. De exemplu, mobilierul Ratan îndeplinește toate aceste cerințe – acestea sunt elegante, nu ieftine, nu necesită aproape nici o îngrijire și sunt pur și simplu ideale pentru exterior. Asigurați-vă confortabil pe terasă – în acest fel tu și oaspeții dvs. se pot bucura de frumusețea grădinii. Nu uitați păturile moi și pernele colorate – puteți face mobilierul mai confortabil și oferiți terasei un aspect fericit. O soluție interesantă de proiectare, de exemplu, este să continuați schema de culori din sufrageria de pe terasă. În cazul în care terasa este mai mare, puteți, de asemenea, să înființeze un grătar acolo – pentru gratar de neuitat cu prietenii și familia!

Acoperișuri pentru pardoseli și terase

Design de terasă cu lemn modern pentru podele

Terasa design townhouse modern mobilier confortabil canapea colț

Design de terasă alb și albastru pardoseli orientale ceramice

terase moderne de design ceramice cu design impresionant

Designul terasei arată în stil mediteranean minunat

terasa moderna de acoperis terasa de design ca de construcție de perete

Terasa de proiectare modern Terasa acoperis din sticlă și oțel

Terasa de acoperis din lemn și pereți de sticlă de design moderne terasă

Idei de design terase moderne șemineu

Terasa acoperis ca perete de construcții idei moderne design terasă

Pardoseala joacă, de asemenea, un rol important în designul terasei. Podelele din lemn conferă terasei un aspect mai confortabil, dar întrerupe îngrijirea obișnuită – împotriva umezelii, mucegaiului și dăunătorilor. O alegere bună pentru zona exterioară sunt plăcile (dar nu uitați că plăcile ude sunt adesea alunecoase!) Și pietrele de pavaj. Este, de asemenea, recomandat să acoperiți terasa – protejează zona de ședere de vânt, razele puternice de soare, ploaie și zăpadă și vă permite să vă bucurați de o ședere plăcută în aer liber. Există două opțiuni – acoperișul ca un perete sau o varianta liberă. Alegerea depinde de dimensiunea terasei și preferințele dvs. personale, însă instalarea profesională este o necesitate. Acoperișul ca o construcție de perete este de fapt mai durabil și mai stabil, dar costurile sunt și mai mari.

Lumina și intimitatea

moderne terasa design vestiar accent lumina felinare

Terasa proiectarea plantelor moderne ecrane de confidențialitate

Design de design terasă ecran de inalta iluminare accent gard

Design de terasă moderne de ședere zona de confidențialitate din lemn de gard

modern design terasă accent de iluminat seara

Designul terasei modern de design accent de iluminat fațadă

Terasa de proiectare moderne Screening de înaltă gard din lemn Parchet Pietriș de beton pietriș

terasa moderna cu design semicircular

moderne idei de design terase și inspirații zonă de ședere zonă de grătar

O importanță crucială pentru designul terasei de succes este și intimitatea. Există de fapt multe modalități de a vă proteja intimitatea față de vizitele străine curioase – o variantă sunt copacii decorativi și arbuști, precum și plantele de alpinism, cum ar fi iedera. Ele oferă o intimitate eficientă și sporesc vizual exteriorul prin crearea unui fundal verde frumos. Un perete mare de gabion este, de asemenea, o soluție bună, iar pe piață veți găsi și panouri de confidențialitate speciale pentru terase. Iluminatul este de asemenea important pentru zona exterioară. În timp ce lămpile solare ecologice sunt cea mai bună soluție pentru grădină, ar trebui să alegeți o altă versiune pentru terasă. Ar fi foarte interesant să acorzi accente la lumină – de exemplu, mai multă lumină pentru zona de grătar și lumină slabă pentru zona de ședere pentru a crea o atmosferă plăcută.

1