Îmbrăcați zilele de iarnă cu stil – 21 de idei pentru placarea radiatoarelor

Când vin zilele de iarnă, radiatorul este cea mai importantă parte a designului apartamentului nostru. Dar majoritatea oamenilor vor spune că arată urât și nu se potrivește cu interioarele moderne. Nu este așa! Cu un panou de radiator care se potrivește, radiatorul dvs. poate deveni o parte a dispozitivului sau un adevărat eye-catcher! Uitați-vă la sfaturile noastre și obțineți idei creative din exemplele noastre uimitoare.

De ce panoul radiatorului?

Panou radiant în stil minimalist ca raftDorința tuturor oamenilor este o imagine de ansamblu frumoasă în stabilirea propriei locuințe, care se potrivește cu individualitatea locuitorilor. Acesta este exact unul dintre avantajele panoului radiatorului. Vechile radiatoare pot fi integrate de un panou modern și elegant. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a aduce o notă personală, dacă alegeți culoarea și designul dvs. personal. Sunt disponibile și aplicații creative. Deoarece panourile radiatoarelor sunt foarte stabile, ele pot fi folosite ca benzi confortabile sau dulapuri practice și rafturi. Veți găsi exemple în galeria noastră minunată de imagini.

Noua tendință – placarea radiatorului din metal

Panoul radiatorului sub fereastrăMetalul este cel mai preferat material pentru panourile radiatoarelor. De ce? Deoarece oferă radiatorului un aspect modern și fascinează designul simplu și liniile curate. De asemenea, puteți alege singuri culorile și dimensiunile. Un alt avantaj major al placării metalice – foarte stabil și robust. În nici un caz nu poate aluneca. Acest lucru este foarte important dacă doriți să integrați radiatorul ca mobilier în interior.

Capacul radiatorului din lemn

Capacul radiatorului din lemn masiv sub formă de dulap

Radiatorul arată cald și confortabil, astfel încât se combină perfect cu un panou radiator din lemn. Lemnul are multe utilizări pentru un stil rustic și oferă utilizare foarte ușor și practic ca un dulap sau raft. În imagine puteți vedea că panoul are o formă ca o plasă care arată frumos și nu conține căldura.

Ai nevoie de mai multă inspirație? Derulați în jos pentru a vedea o minunată galerie de imagini ��

Panoul radiatorului sub fereastră

Capacul radiatorului ca zonă de ședereCapacul radiatorului din lemn în baie

1

Capacul radiatorului din lemn masiv sub formă de dulap

Capacul radiatorului pentru camera copiilor

Radiator de placare în stil țară

Radiator panou în bucătărie, ca parte a interiorului

Cu placarea radiatorului veți tipări individualismul

Rotiți panoul radiatorului în scaun

Radiator Panel pepinieră

Radiator clasic stil clasic

Panoul radiatorului ca parte a interiorului

Radiatorul de stil minimalist

Radiator design modern

Radiatorul acoperă aspectul modern

Radiator dormitor panou

Capacul radiatorului realizat ca dulap

Panoul radiatorului inspirat de minimalism

1