Patul fără cap: așa crește dormitorul

Patul este unul dintre cele mai importante mobilier din unitate. Pentru ca corpul nostru să se simtă confortabil și ochii noștri să se bucure întotdeauna de ceva frumos, ar trebui să alegem un pat confortabil și cuddly. Pe lângă confort și design, trebuie să ne gândim și la dimensiunea dormitorului. Desigur, fiecare dintre noi visează la un pat king-size, dar există camere mici, cu tavane înclinate, sau camere care nu sunt atât de spațioase. Decizia pentru dormitorul mic este un pat fără cap. Acesta oferă numeroase posibilități de aplicare care vor arăta confortabile și armonioase în imaginea de ansamblu.

Patul fără capăt creează o atmosferă specială

Pat fără idei de capO tendință în ultimii ani este de a pune patul în mijlocul camerei. Sau dacă este o cameră comună - combinați dormitorul și camera de zi. De aceea, patul fără tablă devine un adevărat eye-catcher în apartamentele moderne. Dacă nu vă gândiți la cap, nu este necesar să urmați configurația tradițională, unde trebuie așezat în mod obligatoriu patul pe perete. De asemenea, poate fi liber. Dar dacă preferați designul dormitorului clasic, aveți multe opțiuni. De exemplu, puteți decora peretele în care se află patul cu panouri diferite. Un panou din lemn pe perete sau tapet cu aspect va arata foarte confortabil.

Știți că paturile fără panou sunt de fapt confortabile?

Patul fără cap va mări cameraPaturile fără căptușeală oferă dormitorului un aspect simplu și vă veți simți ușor și delicat, departe de stresul vieții de zi cu zi. De asemenea, ele se potrivesc fiecărui stil interior. Alegeți lemn masiv pentru stilul țării și finisaj lucios pentru decor minimalist. Recomandate pentru schema de culori într-o cameră cu pat fără cap sunt de nuanțe de culoare bej sau alb. Aceste culori, combinate cu un pat separat, cu o mulțime de perne, arată magic și prietenos. Designul fără tablă necesită creativitate și oferă multe posibilități decorative.

Chiar mai mult confort de dormit cu un pat de primăvară cutie fără cap

Pat cu paturi cu arcuri pentru pat

În majoritatea cazurilor, patul fără cap este puțin mai mic. Dacă nu vă place acest design, avem o soluție pentru dvs. - cutia de primăvară cutie. Ce fel de sistem de somn este asta? În acest sistem, ramele arcuite sunt baza. Varianta cea mai populară este o saltea de pe cutia de primăvară și un topper pe ea. Aceste elemente oferă un somn odihnitor, ortopedică și sănătoasă. Deci, aveți o imagine în minte, imaginați-vă paturile în camere de hotel la prețuri ridicate, care sunt paturi de primăvară cutie.

Patul fără cap este soluția ideală pentru un dormitor cu tavan înclinat

Patul fără panou pentru pasul acoperișului

Dacă în dormitor aveți plafoane înclinate, trebuie să fiți atenți la unele lucruri atunci când creați și proiectați. Înălțimea tavanului scăzut nu oferă posibilitatea unui dormitor spațios, luxos, cu un cap de înalt. Cu toate acestea, camera pare foarte confortabilă și plăcută sub plafoane înclinate. Dormitorul va arăta chiar mai dulce și chiar și mai mare dacă așezați un pat scăzut fără cap. Cu siguranță ați fost convins de avantajele acestor paturi. Singura întrebare rămasă este ce design și culori sunt cele potrivite. Nenumărate idei pot fi găsite în galeria noastră de imagini. Ia o bucată de inspirație!

Perfect pentru un dormitor în stil de țară, simple scaune de lounge, fără capul din lemn masiv

1

Pat cu capul - canapea din lemn masivPaturile din lemn masiv nu arata contemporan, mai ales daca nu aveti capul. Dar se potrivesc perfect într-un dormitor amenajat în stilul țării. Aceste șezlonguri au o carisma fermecătoare și, dacă sunteți prea puțin, amintiți-vă de vechile vremuri adolescente. Alegerea noastră sunt șezlongurile în culori strălucitoare, preferabil dacă sunt făcute din fag sau stejar. Un astfel de pat va fi un eyecatcher atunci când este plasat în mijlocul camerei.

Patul fără sistem de boxspring Patul fără sistem de boxspring

Patul fără căptușeală scăzut

Pat fără design de panou

Pat fără design de panou

Patul fără cap pentru camera de tineret

Patul fără decor de decor

Pat, fără cap, arată confortabil și confortabil

Pat cu capul din lemn masiv

Patul fără cap are nevoie de mai multe perne

Pat cu capul din lemn masiv

Patul fără panou inspirat de minimalism

Patul fără panou cu tablă de lemn pe perete

Pat cu capul în mijloc

Pat, fără design modern, din tablă

Pat, fără design modern, din tablă

Patul fără cap în adolescentă

Pat fără cap

Pat fără idee de cap

Pat, fără idee, idee de proiectare a dormitorului modern

Pat, fără idee, idee de proiectare a dormitorului modern

Pat, fără cap, într-un apartament comun

Pat cu idee de proiectare a panoului

Pat cu idee de proiectare a panoului

Pat cu capul din lemn masiv

Pat fără idei de cap

Pat fără idei de cap

Pat fără idei de cap

Pat fără idei de cap

Pat fără idei de cap

Patul fără acoperiș

Patul fără acoperiș

Pat fara decor de perna de cap

Pat fara decor de perna de cap

Pat fara decor de perna de cap

Cazare fara idee pentru decor

Cazare fara idee pentru decor

1