Soluție pentru camere mici: 21 de idei pentru paturi de perete

Dacă aveți apartamente mici în apartamentul dvs., puteți visa să aveți o oază de relaxare pe timp de noapte și o sală de primire mare sau o zonă de living pentru restul zilei. Am găsit soluția pentru dvs. - patul de perete. Este, de asemenea, o opțiune creativă pentru o cameră de oaspeți separată. Fie ca un pat pliabil sau un pat de cabinet, această piesă de mobilier vă oferă flexibilitate și libertate de mișcare.

Un design elegant al dormitorului cu pat de perete

Placa de perete sa deschisFără efort, întregul pat dispare în perete și tot ce va pleca este o cameră mult mai spațioasă. În acest fel, puteți combina dormitoare și camere de zi într-o singură cameră dacă dețineți un apartament cu 2 dormitoare. Și nu credeți că un perete de perete ar părea îngrozitor. În zilele noastre, există astfel de tehnologii și modele inovatoare pe piață, nu vedeți niciodată un pat în spatele zidului.

Perfect: patul se transformă într-o canapea și raft

Placă de pereteAceasta este o combinație foarte interesantă de mobilier. Patul se potrivește perfect pe raft și se dezvăluie o canapea mică. Când patul coboară, practic puteți să vă așezați pe canapea sau să îl folosiți drept pat. Un astfel de dispozitiv se potrivește foarte bine într-o cameră de birou. Într-o bucată de mobilier, aveți suficient spațiu pentru documente, să dormiți sau să primiți oaspeți. O idee creativă ar fi un pat de o parte și un birou de cealaltă parte.

La îndemână pentru grădiniță: Cu un pat de perete puteți face loc pentru jocuri

Idei pentru grădinițe de perete

Nimeni nu are nevoie de spațiu în casa ta ca și copiii tăi. Dacă aveți mai mult de un copil, patul de perete este cea mai bună soluție pentru dvs.! Puteți avea două paturi separate în cameră fără a pierde spațiu. Acest dormitor colorat este foarte frumos și arată foarte spațios. Prin urmare, se pare că nu există pat în cameră. Dar în spatele acestui raft mic este un pat de perete confortabil. Fantastic! O idee creativă pentru o sală de joc. Există un alt mod de a economisi spațiul de podea - cu paturi supraetajate. Dacă v-ați convins deja de avantajele patului de perete, lăsați-vă să vă inspirați de cele 21 de idei creative noastre.
Plăci de cameră pentru paturi pentru copii

Cameră pentru paturi pentru copiiPat pat pliabil în pat

Camera de zi cu pat dublu

Dulap de perete

1

Cameră de pat mic din pat

Dulap perete dulap mic

Cameră de pat mic din pat

Pat matrimonial cu masă

Dormitor dormitor

Pat dormitor design dormitor

Dulap de perete

Pat pat Murphy pat de pat

Pat de perete în camera de zi

Deschiderea patului de perete

Pat de perete cu canapea

Pat de perete în camera de zi

Pat dormitor pat pat

Dulap cu pat de perete

1