Pat pentru primăvară: fler american în dormitorul tău

Îți amintești cel mai faimos basm "Prințesa pe mazăre"? Visezi un pat imens în dormitorul tău și un somn liniștit ca în camera unui castel? Visul american este deja în Germania și se numește Boxspringbed!

Boxspringbed - mai mult decât simbolul luxului!

Boxspringbed - mai mult decât simbolul luxului!Deoarece paturile boxspring au cunoscut un boom în America, această tendință este din ce în ce mai pronunțată în această țară. Numai anul trecut au fost vândute aproape 1 milion de paturi de primăvară în Germania. Motivul - când vine vorba de lux, diferite obiceiuri în stilul de viață din alte țări nu joacă nici un rol. Cutia de primăvară este de fapt nu numai un lux, ci și o calitate a vieții și confort. Cu un sistem complet de cadru robust, suspensie de calitate superioară a saltelei și saltele de înaltă calitate cu mai multe zone, patul de primăvară cutie oferă un nivel ridicat de confort la dormit. O selecție de saltele și construcții cu pat de primăvară cu box vă va ajuta să cumpărați patul potrivit pentru nevoile dvs. Ne-ar plăcea să vă prezentăm lumea moale a paturilor de primăvară de box prin cunoașterea multor paturi americane de înaltă calitate pe knutzen.de. Aruncați o privire la următorul videoclip și vă convingeți de multe avantaje ale patului de primăvară cutie!

Faceți cea mai bună alegere pentru a dormi pe nori - 5 sfaturi pentru achiziționarea patului de primăvară

Box idei de pat de primavaraPaturile americane erau un articol de lux care putea fi găsit numai în hoteluri de ultimă generație. În zilele noastre, paturile elegante s-au dezvoltat foarte mult - calitatea înaltă este aproape disponibilă pentru fiecare familie cu o gamă largă de tipuri de saltele și accesorii. Pentru a obține cel mai bun confort de la patul de primăvară, ne-am consultat cu specialiștii și am colectat câteva sfaturi utile pentru dvs., ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpați paturi boxspring:

  1. Întrebări despre nevoile individuale sunt alfa și omega de a cumpăra boxspring paturi - Vânzătorii buni vor găsi diferite tipuri de suspensii, clase și saltele. Alegeți un pat ușor de personalizat.
  2. Salteaua se află perfect pe baza patului cu arcuri! Alegerea corectă a tipului de saltea joacă un rol important în somnul sănătos. Salteaua pentru patul de primăvară din cutie poate fi fabricată din materiale diferite, cantitatea este importantă. Un topper moale în combinație cu saltea potrivită asigură un confort mai bun.
  3. "Nu poți realiza totul, dar poți încerca totul" - Vă recomandăm să încercați pozițiile principale de dormit pe diferite paturi de primăvară înainte de a le achiziționa. Probeliegen nu trebuie subestimat, deoarece experiența proprie se joacă în decizia de a achiziționa rolul principal.
  4. Acordați atenție înălțimii - Cu aceste paturi de până la 80 de centimetri, intrarea și ieșirea sunt foarte plăcute.
  5. Atunci când cumpără un astfel de lux, prețul nu este crucial - Ieftina nu este întotdeauna ieftină, mai ales când vine vorba de investiții în viitor.

Boxspringbed - distracție pentru a sari în pat!

Box idei de proiectare pat de primăvară

Timpul este bani. O medie de 24 de ani din viața lui este petrecută în somn. Pentru a vă face fericiți în somn, aveți nevoie de patul drept. Vă prezentăm astăzi o bună investiție pe termen lung. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să luați decizia corectă pentru a vă asigura o calitate mai bună a vieții!

Box cu pat de primăvară pentru un interior de lux în dormitor

1