Ardeți grăsime în zona abdominală – exerciții eficiente și sfaturi nutriționale

Pentru multe femei, stomacul este o zonă cu probleme, așa că vă vom arăta cum să arziți grasimile rapid și aproape fără efort în această zonă! În acest articol veți găsi sfaturi nutriționale utile și câteva exerciții care vă vor ajuta să pierdeți greutatea pe stomac în 2-3 săptămâni. Bucură-te!

Ardeți grăsime pe stomac - o mare plăcere pentru sănătate

Reduceți femeia cu grăsime abdominalăConsumul de calorii consumul de formare stomac platcum poți pierde rapid burta pentru a merge la sală

Reduceți puterea de grăsime a abdomenului de formare a consumului de calorii

Jogging Arderea caloriilor pe burta pentru a pierde in greutatepierde in greutate rapid si sanatos pe stomac

Cea mai rapidă modalitate de a pierde în greutate pe stomac este combinarea sportului cu o dietă echilibrată. pentru a arde grasimea abdominala, din fericire, este mult mai ușor decât pe coapse sau solduri, dar necesită un pic de disciplină pentru a menține rezultatul dorit pe termen lung. dar efortul este cu siguranta merita, pentru că cine vrea să piardă în greutate în zona de burtă face în mod specific o favoare mare sănătatea lui - este dovedit științific că abdomen plat reduce riscul de hipertensiune arterială, Aterosklerosis, probleme articulare, probleme de spate, si chiar cancer si atac de cord! Elegant talie, sportiv crește Înfocat încrederea în sine, și ajută să se simtă bine în propriul corp. Mai jos sunt sfaturile noastre care va vor ajuta sa scapati de grasimile nedorite. Continuați să citiți!

Arderea grăsimii în zona abdominală - Sfaturi nutriționale utile

Fat departe burta alimentatie sanatoasa

Nutriție Planul de pierdere de grăsime burta

1

Fatarea corporala pierde sfaturi si trucuri

Circumferinta taliei reduce alimentatia sanatoasa

Grease grăsime de burtă nu pierdeți o masă

Ardeți burtă de grăsime cină low carb

Scapa de grăsime de burtă nu beți alcool

Ardeți grăsime pe stomac beți suficientă apă

Grăsime care arde burta consumând pâine integrală de grâu

Umflarea buruienilor reduce alimentatia sanatoasa

Primul pas în scăderea greutății pe stomac este un plan nutrițional sensibil. Nu este necesar să fie excluse carbohidratii complet din meniul: pune mai mult pe produsele cu un conținut ridicat de glucide complexe, cum ar fi întreaga pâine de grâu și tăiței, orez brun, legume și leguminoase, și nu utilizați Produse de cofetărie, Fast Food, Weiβmehlprodukte și chips-uri. Multi experti recomanda in zona de alimentatie sanatoasa, alimente seara in principal carbohidrati sa manance, deoarece acestea nu ridica nivelul de zahăr din sânge - în acest fel de ardere pe timp de noapte grăsimea poate lucra nestingherit. Optați pentru produse bogate în ouă, cum ar fi carne, pește, ouă, iaurt și brânză. Nu uitați să beți suficiente lichide - acestea vă accelerează metabolismul, dar ar trebui să renunțați la băuturi alcoolice. Alcoolul nu conține numai mult zahăr sau multe calorii, dar stimulează și apetitul. Și nu în ultimul rând, este important să reduceți stresul și să vă relaxați cât mai des posibil. Numeroase studii au arătat că oamenii stresați stochează adesea grăsimi în zona abdominală. Cea de-a doua condiție importantă pentru pierderea în greutate abdominală de succes este exercitarea adecvată, așa că vă vom arăta câteva exerciții eficiente de mai jos. Sperăm să vă placă!

Arde grăsime pe stomac - exerciții

Exerciții Sit-up-urile pierd greutatea corporală

Grasimile abdominale reduc starea femeii

Exerciții abdominale abdominale abdominale

Circumferința taliei reduce exercițiile de ședere

Cum să pierdeți rapid greutate Exerciții Sit ups

Dacă doriți să scăpați rapid, trebuie să faceți un sport de anduranță de cel puțin trei ori pe săptămână, cum ar fi ciclismul, înotul sau alergatul. O altă opțiune este să mergeți regulat la sala de sport. Iată câteva exerciții special pentru zona abdominală. Primul exercițiu se numește sit-up. Lie pe spate sprijinind ușor partea din spate a capului cu degetele. Picioarele dvs. ar trebui să formeze un unghi de 90 °, iar vițeii - să fie paralele cu solul. Din această poziție, încercați să ridicați corpul superior cu puterea musculaturii abdominale. Faceți 20 de repetări și după o scurtă pauză - încă atât de mult.

Exerciții abdominale eficiente - cuțitul pliabil

Grease grasime exerciții cuțit pliabil

Îndepărtați burta grăsime exerciții cuțit pliabil

Exercițiile de ardere a grăsimilor cuțitul pliabil

Grăsime departe exerciții cuțit pliabil

Acest exercițiu Pilates este bun pentru toți mușchii abdominali. Așezați-vă pe podea, tensionați-vă stomacul și mutați corpul de sus ușor înapoi. Încercați să ridice picioarele la un unghi de 90 de grade de la podea, și partea superioară a corpului și a coapselor să se apropie unul de altul - la fel ca un briceag. Mâinile trebuie să fie întinse înainte. Faceți 15 repetări.

Exerciții pentru un stomac plat - lumânare

Circumferința taliei reduce luminile de exerciții

Încărcarea de grăsime Belly Yoga Asana Candle

Calorii puterea de consum lumina de formare

Din câte anii puteți merge la sala de sport a luminii

Ardeți grăsime pe lumanare exerciții de abdomen

S-ar putea să știți acest exercițiu de la yoga. Stați pe spate, cu mâinile pe podea și întindeți picioarele. Acum încercați să vă ridicați spatele cât mai sus posibil ținând corpul cu brațele. Spatele și picioarele trebuie să formeze o linie verticală, iar tulpina - să cadă pe brațe și umeri. Rămâneți în această poziție timp de cel puțin un minut și repetați exercițiul de 15 ori.

Exerciții abdominale - suport lateral

Îndepărtați grăsimea burtă

Exerciții de sprijin lateral puterea de formare a consumului de calorii

Exerciții Suport lateral pentru a scăpa de grăsime de burtă

Forța de antrenament pentru a reduce consumul de calorii în abdomen

Reduceți burta de grăsime Exerciții Suport lateral

Arderea grăsimilor exercițiu suport lateral

Stați pe o parte și încercați să ridicați corpul prin a vă odihni doar pe încheietura mâinii și pe marginea piciorului. Extindeți cealaltă mână și mențineți această poziție timp de 10 secunde. Faceți 10 repetări.

1