52 de modele pentru paturi de tip DIY

Paletele au fost înconjurătoare de atâția ani și sunt utilizate în cea mai mare parte pentru depozitarea, ambalarea și transportul diferitelor bunuri, de la alimente, cereale, la mașini grele și chiar și pentru stocurile mai mari de medicamente. Recent, aceste plăci de paleți au devenit mult mai mult decât ambalaje din lemn ca vechile paleți și au devenit acum o temă populară pentru DIY. Oamenii le folosesc strălucit în construcții de mobilier de casă și în decorațiuni din lemn. Un pat de palete este piesa cea mai funcțională a mobilierului modern și poate fi văzută în camere de familie, camere de oaspeți și cel mai adesea în dormitoarele noastre.

Idei grozave pentru patul de dormit în dormitor

pat paletAr trebui să fie mereu atrăgător, confortabil și funcțional! Cu toate acestea, această piesă cea mai populară de mobilier de acasă poate fi construită în stiluri nesfârșite de paleți!
Indiferent dacă preferați un pat king-size, un pat de copil simplu sau un pat creativ platformă rustic, leagăn pat amuzant, scaune de după-amiază de vară, pat de palet cu depozitare sau un pat de palet pe roți, aici veți găsi sfaturi practice și 42 de idei de pat palet DIY pentru a vă obține din lemn pentru paleti va convinge -Kreativität.
Renovarea și decorarea unei încăperi pe un buget strâns vă poate forța să fiti creativi. Pentru cabina mea reno, am cumpărat o nouă saltea pentru dormitor, dar nu a vrut să recurgă la alte câteva sute de dolari pentru un cadru de pat. M-am uitat la fotografii diferite de paturi de paturi online și mi-a plăcut foarte mult aspectul. De asemenea, ar fi potrivit pentru cameră. Am vrut o atmosferă complet relaxată, oarecum rustică și boemă, iar ideea părea că se potrivește bine cu ceea ce mi-am imaginat.

Designul patului pe pat - confortabil și iluminat

pat paletPrimul pas a fost să găsim niște palete de lemn decente. M-am dus în jurul unor magazine de hardware pentru a întreba dacă au avut vreunul și a fost mulțumit când omul de cauciuc canadian mi-a spus că pot să ia orice îmi place direct din curtea din spate. A fost locul unde am găsit aceste palete de 6 picioare de transport, așa că le-am încărcat!
Speram ca acestea sa functioneze perfect fara taiere, dar masuratorile s-au dovedit a fi putin mai mici in lățime pentru saltea mea dubla / full size (53 "x74"). Lungimea era exactă, așa că a trebuit să fac o mică ajustare a lățimii.

M-am gândit că prin tăierea fiecărei palete la dreapta celei de a doua capse din mijloc, dimensiunea perfectă pentru un pat dublu ar apărea atunci când s-au pus împreună. Cu puzzle-ul meu credincios în mână, am început să taie șinele individuale pe o parte, apoi le-am întors și le-am tăiat șinele de jos, lăsându-mă puțin peste jumătate de palet stânga.

Pat de pat în verde

pat palet

Am făcut exact același lucru cu cealaltă paletă. Apoi am separat ambele piese din interior.

În cele din urmă, am atașat paletele împreună cu șuruburile de centru pentru a nu se mișca. Cu salteaua mea pe ea am creat cu ușurință boho-ul dorit și nu mi-a costat nimic!
Sunt atât de fericit cu rezultatul, îmi place mai ales că un pic de lemn poate fi văzut de pe foi atunci când am plimbare prin cameră.
Un pat DIY din lemn, puteți face și dvs. foarte ușor! Iată câteva alte paturi de paleți pentru inspirația dvs.!

Pat pentru pat - ușor, gratuit și convenabil

pat palet
Beneficiile utilizării de materiale frumoase, de exemplu cherestea pentru paleti, sunt numeroase: este foarte ușor de găsit, de asemenea, are o structură stabilă este destul de ieftin, ceea ce face o alternativa minunata la alte materiale disponibile, să nu mai vorbim natural Frumusețea lemnului. Textura sa complexă evocă un mediu natural, cu toate imperfecțiunile sale perfecte, textura brută și varietatea soiurilor și tonurilor. Paleții vin în diferite dimensiuni, ceea ce oferă numeroase posibilități de schimbare și ajustare. Ele pot fi tăiate într-o zonă de minut, lemnul este stripat și reutilizat în proiecte creative, stratificat, pentru a forma unități care poartă sau paturi ridicate, și așa mai departe. Imaginația și răbdarea sunt tot ceea ce este necesar în acest proces. În forma sa brută au rămas goi de mobilier modern, contemporan, în cazul în care acestea creează un contrast necesar pentru alte piese de mobilier elegant, în cazul în care Rohumgebungen industriale pereți din cărămidă expuse și pardoseli din beton se încălzesc astfel de element de material. Când sunt vopsite, paleții primesc tonuri neutre, cum ar fi: B, alb, bej, gri sau chiar pastel, care se potrivesc perfect unui interior inspirat de scandinave. Alegeți-vă creativitatea cu grijă să investiți și să alegeți mobilier pentru paleți.

1

Este incredibil de ușor să vă construiți propriul pat de paleți

pat paletUn confort bun la dormit

pat palet

Paletul de pat - chiar fără instrucțiuni, poate fi pus rapid împreună

pat palet

Pat de pat, inclusiv peretele din spate

pat palet

Idei din nord

52 de modele pentru paturi de tip DIY

Propriul tău pat pentru autoturisme realizat în doar câțiva pași

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

52 de modele pentru paturi de tip DIY

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

52 de modele pentru paturi de tip DIY

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

52 de modele pentru paturi de tip DIY

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

pat palet

paleti

pat palet

1