Exemple fascinante de dormitoare de lux

În timp ce mulți oameni preferă camere simple, ca parte a unui design minimalist la domiciliu, trebuie să recunoașteți că există mulți alți oameni care iubesc dormitorul exclusiv de lux. Se poate pune întrebarea dacă un dormitor de lux sau glamour este cu adevărat necesar. Răspunsul depinde de fiecare perspectivă individuală. Dar, într-o oarecare măsură, acest tip de dormitor este foarte excelent dacă sunteți în căutarea perfecțiunii reale în dormitor.

Dormitorul de lux aduce clasa în apartament

ideea dormitorului lux în maroDormitorul luxos este întotdeauna bine amenajat. Dormitoarele de lux - indiferent cât de mari sau mici, sunt organizate întotdeauna. Există rafturi, mese și mobilier care arată ca un designer de interior le-a oferit bucăți și bucăți corecte. Prin urmare, acordați o atenție deosebită decorării interioare în această cameră.

Idei originale pentru dormitoare de lux

dormitor mare de lux cu candelabruUmpleți pernele dvs. de aruncare. Nu este nimic care arata la fel de luxos ca pernele de pluș pline de aruncare. Ele fac din dormitorul dvs. de zi cu zi un spațiu luxos care să imite cele mai magnifice apartamente.

Adăugați o lumină suspendată. Adu-i lămpile simple și simple cu o lampă suspendată de lux sau cu un candelabru plin de farmec. Nu este nevoie să cheltuiți prea mulți bani - multe lămpi suspendate adaugă drama și romantism în cameră.

Gândește-te prin dulapurile de la patul tău. Dacă locuiești într-o casă, atunci noptiera ta este o grămadă de provizii: cremă de mână, cabluri de încărcare, pahare de apă pe jumătate pline, romane trimestriale. E timpul să regândim cum arată toate. Puneți niște lucruri într-un sertar - obiectele mici trebuie să stea pe o noptieră frumoasă.

Concentrează-te pe piesele de lux. Un cadru din lemn de culoare închisă, un toaletă frumoasă, un fotoliu de catifea - fiecare cameră are un punct focal, dar asigurați-vă că este camera de focalizare. Nu rotiți camera cu prea multe mobilier și lăsați un accent în cameră.

Păstrați podeaua goală. În plus, acesta este vârful organizării și curățeniei ideale, dar nu vă lăsați păcăliți de importanța sa: un dormitor supraîncălzit nu arată niciodată luxos. Prin urmare, păstrați podeaua curată și ordonată, nu lăsați cărți pe ea și uitați de cablurile de prelungire!

 Nu lăsați lucruri simple în dormitorul de lux. Nu există niciun motiv pentru a avea în această cameră niciun echipament standard care să nu meargă bine cu dulapul și nopțile de noptieră. Înlocuiți orice bunuri ieftine și simple cu unul luxos. Pentru a vă actualiza camera și pentru a vă personaliza aspectul, există atât de multe opțiuni - cristal, piatră prețioasă, cupru și multe altele.

1

Reorganizează dulapurile. La fel ca dulapurile de la paturi, dulapurile murdare pot face ca întregul tău dormitor să arate haotic. Acum este momentul potrivit pentru a obține niște organizatori de machiaj pe care să îi puteți cumpăra mereu ieftin.

Nu uitați plantele verzi. Ca întotdeauna, cel mai rapid și mai ușor mod de a adăuga ceva verde în camera dvs., de la "mediu" la "scump căutați" upgrade. Cum se întâmplă acest lucru depinde de tine. O ferigă mare? Plante mici în ghiveci? Indiferent în ce formă, adăugați câteva plante în dormitorul dvs. pentru a face saltul final la lux.

Perdelele sunt întotdeauna frumoase într-un dormitor de lux. Perdele, draperii și jaluzele sunt ceva pe care mulți dintre noi îl uităm ca proprietari de case. Alegeți jaluzelele din lemn pentru o atmosferă privată și utilizați întotdeauna materiale de înaltă calitate pentru a vă face camera să arate vizibil

Aerul condiționat este esențial într-un dormitor luxos. Un apartament de lux nu este niciodată prea fierbinte sau prea rece, cu alte cuvinte - temperatura este întotdeauna corectă. Aparatele de aer condiționat sunt o necesitate pentru confortul dormitorului dumneavoastră.

Atmosfera în dormitorul de lux este întotdeauna frumoasă

Dormitor de lux cu mobilier victorian modern

Pentru a obține o idee mai bună despre cât de frumos, captivant și impresionant poate fi un dormitor de lux, bucurați-vă de următoarele exemple moderne și originale de designer al unui astfel de spațiu:

interesant dormitor interesant de lux l

dormitor de lux cu pereți despărțitori de lemnpat plutitor modern în dormitorul de lux

dormitor foarte luxos alb și negru

dormitor de lux deschis cu cameră separată

designer design frumos de perete în dormitorul de lux

dormitor mic de lux în alb și maro

Dormitorul de lux Desgner cu mobilier modern

Dormitor de lux cu iluminat LED modern

Dormitor de lux cu un pat modern minimalist

șemineu designer în dormitorul de lux

Dormitor de lux cu candelabru purpuriu

dormitor romantic de lux în roz

dormitor imens de lux cu mobilier clasic
pat dublu mare în dormitorul de lux

perdele clasice în dormitorul de lux

accente maro și gri în dormitorul luxos

Culori inchise in dormitorul luxos

pat negru mic în dormitorul de lux

pat de colț în dormitorul de lux

dulap modern în dulapul de lux

design minimalist modern într-un dormitor de lux

frumos mobilier modern în dormitorul de lux

lămpi de plafon interesante în dormitorul de lux

pat de lux în stil urban

pat mare rotund în dormitorul de lux

roz dormitor de lux

lumină strălucitoare în dormitorul de lux

ceară de cristal modernă în dormitorul de lux

un pat frumos cu capul în dormitorul de lux

pat frumos în dormitorul de lux

Pictura abstractă în dormitorul de lux

Idei în alb în dormitorul de lux

perdele de aur groase în dormitorul de lux

iluminare indirectă indirectă în schöafzimmer de lux

designer diferite tipuri de lămpi în dormitorul de lux

covor roșu modern în dormitorul de lux

dormitor frumos clasic de lux

dormitor modern de lux

pat modern, exotic, în dormitorul de lux

dormitor ultramodern luxos de lux

futurist în dormitorul de lux

Tükisch accente albastre în dormitorul de lux

parchet modern în dormitorul de lux

dormitor luxos regal luxos

mici accente accente de culoare verde în dormitorul de lux

Culoare albastră delicată în camera de dormit de lux

1