Construcția patului de primăvară și avantajele care rezultă din acesta

Toată lumea știe importanța patului pentru confortul de dormit și recuperarea dimineața. Pătuțele Boxspring au devenit recent un adevărat produs de tendință, deoarece nu numai că garantează un somn bun, dar și impresionează cu aspectul modern. În acest articol vrem să vă prezentăm construcția Boxspringbett, astfel încât să vă puteți convinge de numeroasele sale avantaje. Bucură-te!

Cutiile de primavara din cutie au o lunga traditie

Construirea patului de primăvară cu ajutor cu dureri de spateBoxspring pat cu tapițerie de culoare gri deschis, în stil scandinavBoxspring pat de design modern, tapițat

Boxspring motive de pat moi-tapiterie motive florale

pat de primăvară cu tapițerie brunăcutie de primăvară cu tapițerie modernă

Boxspring pat în saltea de înaltă negru

Boxspringbed tapițat în patul hotelului principal în galben

Box perna de primăvară tapițerie decorativă gri deschis

1

Boxspring tapițerie țesătură de pat în negru

elegant cutie de primăvară albă de primăvară matlasată

Boxspring paturi provin din SUA, dar sunt, de asemenea, destul de populare în Germania de azi. Inițial, aceste tipuri de paturi erau alcătuite din două saltele, dar mai târziu a început să folosească ca saltea o cutie din lemn cu miez de primăvară. De aceea, numele "Boxspring" provine din cuvântul englez "box" pentru cutie și "primăvară" - pentru primăvară, iar acest nume nu sa schimbat în timp, deși structura primăverii de astăzi este diferită. S-ar putea să fi dormit pe un astfel de pat înainte - în hoteluri, de exemplu, acest tip de pat este deosebit de popular, deoarece îndeplinește nevoile de dormit ale majorității oamenilor. Desigur, puteți cumpăra un pat de primăvară pentru dormitorul dvs. - dacă aveți această dorință, sunteți în locul potrivit! Mai jos veți găsi totul pentru construcția patului de primăvară și avantajele și dezavantajele acestuia.

Clădirea Boxspringbed - Care sunt cele mai importante componente?

Construcția schemei de pat cu arcuri cu cutie

Construcția patului cu arcuri multistrat

Construcția saltelei boxspring cu miez de primăvară

Construcția structurii interne a elementului de primăvară a componentei

Construirea patului boxspring mai mult confort de dormit

Construcția de saltea cu boxspring mare

Construcția structurii interioare a patului de primăvară a saltelei

Boxspring tapițerie din piele originală din piele, în gri închis

Tapiserie în tapițerie în maro de ciocolată

Boxspring tapițerie elegantă din material textil cu saltea în gri

Construcția de beneficii de sănătate primăvară cutie

Cu toate că paturile de primăvară din cutie sunt foarte populare astăzi, puțini oameni știu ce structură au. Arcul de cutie este de obicei dintr-o bază de arcuri speciale cu arcuri, o saltea de top de aproximativ 30 cm grosime și un joben (care se aplică de fapt, numai primăvara caseta scandinav, cu versiunea SUA este salteaua mai gros și, prin urmare, să renunțe la joben). Această structură cu mai multe straturi garantează o înălțime confortabilă de așezare - până la 60-70cm, și un sentiment ceresc de dormit. Caracteristica specială a saltelelor cu arc cu cutie este adaptarea exactă la arcul cutiei. De asemenea, puteți alege o saltea cu un miez de resort - de exemplu, din izvoare de buzunar tip buzunar (regula este aici - cu cât mai multă primăvară, cu o forță de sprijin mai mare a saltelei).

Avantajele paturilor cu arcuri cutiei

Construcția patului de primăvară cutie, un somn bun

Boxspring cu design interesant și cu capul rotund

pat de primăvară din cutie modernă cu umplutură în albastru

grele boxspring tapiterie tapiterie aspect modern

negru caseta tapițerie tapițerie design original

Construirea patului boxspring Avantajele unui confort ridicat la dormit

cutie de primăvară din cutie neagră, cu un aspect atractiv pentru capul mare

Structura structurii patului de primăvară a saltelei pentru sănătatea saltelei

După cum sa menționat mai sus, patul boxspring este mult mai confortabil în comparație cu toate celelalte tipuri de paturi datorită structurii sale multistrat. Dar are și alte avantaje care nu trebuie subestimate. Acest tip de pat este ideal pentru tine, dacă suferi de dureri de spate, de exemplu, - cele trei straturi asigură un confort optim pentru musculare și a coloanei vertebrale, in timp ce arcurile oferă o mare adaptabilitate la întregul corp. Topper-ul are de asemenea un rol important - oferă mai mult confort și confort, iar salteaua este scutită. Dacă preferați un pat moale, alegeți un topper în Klimalatex, iar dacă aveți probleme cu spatele, Visco Topper este pur și simplu ideal pentru dvs.

Investiție pe termen lung care merită cu siguranță

alb caseta de primăvară tapițate de decorare cap cerb

Boxspring pat în modelul camerei de tineret original în alb

negru caseta de primăvară roșu aspect modern

cutie albă de primăvară matlasată cu design modern și simplu

mare boxspring pat elegant aspect umbra gri închis

Boxspring pat superba tapiterie tesatura de design

Box primavara forma initiala

dormitor modern dormitor minunat cutie de primăvară în albastru

Boxspring design de design elegant, tapițerie ușoară gri

Puteți cumpăra fie un pat de primăvară cutie, fie alegeți singuri componentele individuale. În cel de-al doilea caz, elementele mincinoase trebuie să fie foarte bine coordonate între ele, prin urmare se recomandă un sfat profesionist. Prețul unui astfel de pat este, de obicei, un pic mai mare decât cel al unui pat clasic tapițat, dar investiția este pe termen lung și merită. Nu există nici o limită pentru alegerea capului, a vârfurilor, a materialelor și a culorilor pentru un pat de primăvară cu cutie - varietatea de pe piață este foarte mare. Vă dorim să găsiți varianta care se potrivește preferințelor dvs. personale și cel mai bun gust!

1