Conturi de vinil: fapte importante pe care ar trebui să le cunoașteți

Podelele din vinil sunt astăzi una dintre cele mai populare podele, ceea ce nu este întâmplător – este la prețuri rezonabile, durabile, oferă nenumărate posibilități pentru designul individual de interior și impresionează cu proprietăți excelente de igienă. Dar există unele dezavantaje pe care le puteți lua în considerare înainte de a decide asupra acestui tip de pardoseli? În acest post, veți găsi tot ce trebuie să știți despre vopselele de vinil. Bucură-te!

Vinyl floor con: De ce este acest tip de pardoseală făcut din?

Faceți clic pe Venyl ieftinÎncălzirea prin pardoseală Venylboden Aplicați click laminatImpact soundproofing vinil pardoseală bucătărie

Podele de vinil din vinil

Parchet laminat din vinil cu umiditatePodelele din vinil au o pardoseală de design

Faceți clic pe Reload Vinyl

Imitație laminată din PVC

Podele de vinil din vinil Podele din lemn PVC

1

Conținutul vinilului nu este prea mare, dar este deosebit de important să aflați dacă aveți sau doriți să aveți un asemenea podea acasă. Vynil este, de asemenea, cunoscut sub numele de PVC (clorură de polivinil) – acesta este de fapt un material dur, termoplastic care este prelucrat în pardoseli moi prin adăugarea de plastifianți speciali. Primul dezavantaj al podelei de la Vynil este tocmai legat de originea sa – acoperirile de podea care sunt necertificate sau produse în afara UE ar putea conține substanțe toxice. Prin urmare, este recomandat să vă informați despre producător înainte de a cumpăra.

Vinyl floor con: Ce ar trebui să știi despre asta?

Placi din PVC autoadezive

Vinyl podea experiență click vinil

Podele din vinil autoadezive din lemn de vinil

Așezați vinilul din vinil

Podele din PVC pentru podele de vinil

Vinyl flooring Faceți clic pe Vinyl

Vinil laminat

Vinyl podea faceți clic pe vinil

Podelele de vinil se agravează

Dezavantajele vinilului

În plus, podelele din vinil sunt mult mai subțiri în comparație cu alte acoperiri de podea, cum ar fi laminatul. Prin urmare, trebuie să fie așezat pe o suprafață fermă și uniformă. Instalarea acestuia depinde și de tipul de pardoseală veche – de exemplu, montarea vinilului pe parchet nu este posibilă. Vinilul este, de asemenea, foarte moale, astfel încât obiecte atât de grele ar putea deteriora parțial un astfel de podea. Un alt dezavantaj este că îndepărtarea podelei de vinil lipite nu este o sarcină ușoară – durează mult timp și apoi trebuie să fixați suprafața reziduurilor adezive. Unele tipuri de vinil nu sunt, de asemenea, impermeabile, astfel încât podeaua trebuie să fie umedă și nu umedă. Aceste tipuri de pardoseli sunt, de asemenea, mult mai sensibile la zgârieturi decât laminatul și nu permit instalarea de covoare de încălzire directă sau încălzire prin pardoseală electrică. Reziduurile de vinil sunt eliminate exclusiv prin intermediul deșeurilor periculoase, iar în final – numai în incineratoare, care poluează efectiv mediul.

1