Oglinda de iluminat în baie – 45 de exemple de inspirație

Iluminatul oglinzii din baie nu este doar un accent interesant în interior. Exact în baie aveți nevoie de suficientă lumină puternică pentru ca îngrijirea zilnică a feței și a corpului să nu fie o problemă. Oglinzile cu iluminare integrată sunt extrem de moderne și ar oferi o atmosferă strălucitoare băii. Fi inspirat de sugestiile noastre pentru o iluminare de oglindă reușită!

Rolul iluminării în oglindă în baie

Oglinda iluminat baieOglindă iluminată în baieoglindă cu oglindă luminoasă

două oglinzi luminoase baie

Baie de iluminat în oglindăOglindă oglindă cu iluminare integrată

Oglindă cu manivela

Oglinda pentru baie cu iluminat

În multe băi, singurul corp luminos este o lumină de plafon central. Problema cu aceasta este că umbrele uneori deranjante sunt aruncate pe față, ceea ce face ca activitățile de zi cu zi, cum ar fi machiajul, spargerea sprâncenelor sau bărbieritul, să fie mult mai dificile. Pentru a evita acest lucru, aveți nevoie de o iluminare reușită în baie. Asigură faptul că fața ta este luminată cât mai uniform posibil și fără umbre și permite toate activitățile, pentru care este necesară o vizibilitate bună.

1

Lumina potrivită pentru oglinda pentru baie

oglinda integrat baie de iluminat

oglinda oglindă originală iluminată

Oglinda iluminat baie

Baia creativă crează două oglinzi luminoase

Oglinda iluminata cu lampa de perete

oglinda baie integrate cu iluminare

Sconces iluminează oglinda în baie

Iluminarea oglinzii în baie

Există diferite tipuri de iluminat în oglindă care pot fi folosite în baie. De exemplu, recomandăm iluminarea cu LED-uri, care nu numai că este foarte modernă, ci este și ea caracterizată de eficiența și durabilitatea energetică ridicată. O alternativă bună este de asemenea lămpile cu halogen, deoarece oferă o redare optimă a culorilor și fac ca tenul să arate natural. Atunci când alegeți oglinzi cu iluminare încorporată, este important să fiți conștienți de faptul că lumina este suficient de luminată – în baie nu au nevoie de lumină slabă, cum ar fi cazul din dormitor. Și când vine vorba de culoarea luminii, albul cald este cea mai bună opțiune.

Iluminat integrat sau lumini de perete?

Iluminarea oglinzii cu halogen

Halogen iluminat baie oglindă

Oglindă oglindă cu iluminare cu LED

LED-uri oglinda baie baie

Lumina de perete oglindă iluminat baie

Oglindă pentru oglindă cu lampă de perete

oglinda mare de baie cu iluminat integrat

oglinda de baie modernă cu iluminare integrată

Oglindă iluminată în baie

iluminat integrat în oglindă

baie cu oglindă mare luminată

Când vine vorba de iluminarea în oglindă, aveți două opțiuni – cumpărați o oglindă care să susțină iluminarea sau optați pentru o combinație de oglinzi și lămpi potrivite. Și ce opțiune este mai bună? Oglinzile cu iluminare integrată sunt mai compacte deoarece ocupă mai puțin spațiu, dar luminozitatea acestora poate fi uneori insuficientă. Dacă ați decis să achiziționați separat oglinzile și luminile, aveți nevoie de mai mult spațiu, dar puteți seta accente frumoase cu luminile oglinzii și, în majoritatea cazurilor, ele sunt mult mai luminoase decât luminile integrate. Pentru bai mici, un dulap cu oglinda cu iluminare cu LED-uri este, de asemenea, o opțiune bună.

Găsirea poziției ideale

Oglinda baie de iluminat

Oglinda cu iluminare cu LED

Oglindă cu iluminare integrată

Oglindă cu baie de iluminat

Baie de iluminat design oglinda

Oglindă oglindă cu iluminare integrată

Este deosebit de important să găsiți poziția perfectă pentru iluminarea oglinzilor. Puteți opta pentru iluminarea de jur împrejur, așa cum se întâmplă în sala de creație a artiștilor, sau puneți luminile pe orizontală pe oglinda pentru baie. De asemenea, ar fi o soluție funcțională dacă luminile sunt situate la dreapta și la stânga oglinzii, precum și dacă acestea au fost atașate direct la marginea superioară. Cel mai important lucru este iluminarea uniformă a suprafeței oglinzii, niciodată dintr-o parte. Nu este recomandat să strălucească oglinda în ea deoarece poate provoca dureri oculare. Suspendarea unei lumini de plafon peste ea nu este, de asemenea, o soluție bună, deoarece vă face să arătați mai în vârstă și redarea culorilor nu este bună.

Determinați înălțimea corespunzătoare

iluminarea originală a oglinzilor

Oglinda iluminat baie

Oglinda baie de iluminat allround

Baie de oglindă idei de iluminat și inspirații

Becuri ca o baie de iluminat în oglindă

Baie de oglindă idei de iluminat și inspirații

Baie de iluminat design oglinda

Când vine vorba de o iluminare reușită în oglindă, înălțimea corpului de lumină este, de asemenea, importantă. Depinde de creșterea ta. Dacă luminile sunt montate în dreapta și în stânga oglinzii, centrul lor trebuie să fie bine la nivelul ochilor. Un corp ușor care se află deasupra oglinzii trebuie așezat la aproximativ 10 centimetri deasupra capului. În acest fel, iluminarea ar fi plăcută făcând ca fața să arate natural.

Important: protecția împotriva umezelii

iluminat baie oglindă

Baie de iluminat în oglindă

oglinda baie integrate cu iluminare

oglindă luminată

Dulap cu oglindă cu baie de iluminat integrat

Este deosebit de important să verificați dacă oglinda selectată pentru baie este suficient protejată împotriva umezelii. În mod ideal, luminile ar trebui să fie îndepărtate suficient de duș sau de cada. dar dacă acest lucru nu este posibil, acestea ar trebui să respecte Schtzart lumina – în cazul în care este mai aproape de 60 de centimetri și o înălțime mai mică de 2,5 metri distanță de marginea de baie sau duș tavă, aveți nevoie de protecție IP44. Desigur, ei ar găsi în descrierea fiecărei lămpi informații detaliate despre aceasta.

1