40 de idei moderne de culori de perete pentru camera de zi

Vrei să renovezi camera de zi și să-i oferi un aspect nou și elegant? Apoi citiți acest articol! Iată 40 de idei grozave de culori de perete pentru camera de zi, care pot fi de mare ajutor! De asemenea, vă prezentăm câteva combinații reușite de culori care sunt în prezent foarte mult în vogă. Bucură-te!

Culori moderne de perete Idei și combinații de culori de succes pentru camera de zi

Culori de perete idei cameră de zi albastru turceascăWall painting idei cameră de ziIdei de camera de zi idei de perete

Interior Nuante de perete stilat pasteluri interioare

Culori perete idei camera de zi nuanțe pastelate dungi modelMobilier modern living vestiar perete vopsea albastru

Culori de perete palet creativ idei design perete cameră de zi

Camera de zi culori perete alb ciocolată maro

Tendințe culori 2017 perete de design camera de zi alb roz

1

Culoare de perete cameră de zi modernă albastru deschis albastru portocaliu

Camera de zi este adesea cea mai mare cameră din apartament și în același timp îndeplinește mai multe funcții – puteți petrece serile confortabile în fața televizorului, organizați petreceri și invitați oaspeți. Sufrageria este de multe ori o zonă de luat masa sau chiar o chicinetă – în acest caz, se vorbește despre așa-numita “bucătărie”. Din toate aceste motive, schema de culori a acestei camere este o provocare. Culorile joacă un rol mai important decât credeți. Puteți mări sau micșora vizual dimensiunea unei încăperi, o face mai ușoară sau mai întunecată și aveți o influență puternică asupra dispoziției umane – acest fapt a fost deja dovedit științific de către psihologi celebri. Și nu în ultimul rând, schema de culori este de asemenea importantă pentru aspectul holistic al camerei de zi – atunci când este în armonie cu decorul, rezultatul este o imagine spațială elegantă și armonioasă. Ideile moderne de culoare pe perete pe care le veți găsi în acest post ar putea fi folosite ca model atunci când vă renovați camera de zi. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta în această sarcină. Sperăm să vă bucurați de sugestiile noastre!

Design de perete – living

Culori de trend 2017 Perete Verde Galben Portocaliu

frumoasa culoare perete viu

Design de perete Idei Camera de zi Culoare Albastru deschis

Camera de zi color de culoare ciocolată maro

Culori ale culorilor 2017 Semnal de design de perete galben gri

Design de perete idei camere de zi delicate pastel nuante

Culori perete de design cameră de zi ciocolată maro

Culori de perete camera de zi accent perete roșu

Design de perete cameră de zi galben și gri

Mobilier cameră de zi scandinavă schema de culori neutre

Cum creați designul perfect al culorii în camera de zi? Trebuie doar să urmați niște reguli clare pentru a obține rezultatul dorit! În primul rând trebuie să țineți cont de condițiile de spațiu. Este camera spațioasă sau mai degrabă mică? Camerele de zi mai mici pot beneficia doar de nuanțe calde, cum ar fi galben, roz și portocaliu, în timp ce cele mai mari vă permit să utilizați culori de zid mai întunecate pentru a reduce vizibil spațiul. Combinațiile de culori de succes în acest caz sunt, de exemplu, violet și ciocolată maro, albastru închis și gri sau bordeaux și antracit. Condițiile de iluminare din cameră sunt, de asemenea, cruciale. În cazul în care camera dvs. de zi se află spre sud sau spre vest și este inundată de lumina soarelui toată ziua, nu este recomandat să pictați pereții în galben strălucitor. În acest caz, este mai bine să pictezi peretele din fața ferestrei într-o culoare accentuată neagră la alegere. Și invers – în camere de zi mai întunecate, spre exemplu spre nord, puteți alege o culoare strălucitoare, cum ar fi portocaliu, roșu sau albastru azur. Pereții din accent sunt, de asemenea, un punct culminant al camerei, astfel încât să puteți beneficia numai dacă puneți această idee în camera dvs. de zi.

Culori de perete idei și sfaturi utile pentru schema de culori perfectă a camerei de zi

Idei de camera de zi design perete neutru

Interior living cameră exotice model neutru culoare de perete

Wall painting idei culori berry culori pastelate

Culori de pereti Idei de paleti Camera de zi Gri inchis

Camera de culori de perete model de perete geometric

Culori de trend 2017 culoarea coralului de perete

Tendințe culori 2017 lavanda menta verde idei de design cameră de zi

Wall Idei de decorare Camera de zi Culori perete Portocaliu alb

frumos living perete culoare ciocolată maro cameră de zi modernă

O importanță deosebită pentru designul de culoare al camerei de zi sunt mobilierul și stilul de mobilier. Pentru a obține un rezultat modern și elegant, ar trebui să optați pentru o schemă de culori în care decorul armonizează cu designul peretelui. Dacă aveți mobilier în nuanțe bogate – de exemplu, o canapea confortabilă în galben, puteți utiliza pereți de accent pentru ao aduce mai bine în avantaj. Aceasta înseamnă, de exemplu, pictarea peretelui din spatele canapelei dvs. galbene în verde. Galben și verde, precum și verde și portocaliu sunt de fapt combinații de culori moderne și vesele, care ar crea o atmosferă confortabilă în camera dvs. de zi. În prezent, nuanțele delicate de pastel și nisip sunt în plină desfășurare. Ele au un efect calmant subtil și pronunțat. În plus, culorile pastelate pot fi combinate cu aproape toate celelalte nuanțe și formează fundalul perfect pentru soluțiile de design imaginative din camera de zi. În ultimul timp, combinația de verde de menta și de lavanda este în special șold, ceea ce conferă interiorului un aspect familiar. De asemenea, trebuie să știți că unele stiluri de design interior necesită un design specific de culoare – în stil scandinav, de exemplu, culorile neutre ale pereților sunt o necesitate. Dacă sunteți în căutarea unui rezultat profesional, cel mai bine este să căutați un sfat de la un designer de interior.

Wall Colors Idei Camera de zi Alb accente roz

Teracotă cameră de zi cu pereți color

Teracotă de lemn de călcat din lemn panouri gri din lemn

Culoare Bordeaux decor de perete camera de zi

Idei de design de cameră de zi albastră

Culori de perete idei camera de zi accent perete de fructe de padure roșu

Culori de perete Idei Camera de zi cu zonă de luat masa Nisip color

Culori pereți cameră de zi nuante pastel

Culorile de perete sunt de culoare verde și albă

Design de perete Culoarea ciocolatei în camera de zi

1