Израда јесењег украса – 40 невероватних идеја

Јесен је несумњиво једна од најлепших сезона. Истина је да су дани краћи, а вечери хладније, али цела природу се мења и пружа вам пуно дивних материјала за израду. И све што треба да урадите је да украсите свој стан према сезони! У овом задатку помажемо вам са 40 креативних и невероватних идеја за пицториалли беаутифул јесење декорације, које су супер једноставне за копирање. Прочитајте овај пост и инспирите се! Желимо вам пуно успеха!

Украсите стан јесењем декором

Идеје о осмишљеној декорацији остављају бојуКреативне идеје у јесенском декорисању са јесенским листовимаХербстдеко Тинкер напушта моделерску глину

Јесен је украшен са децом маском од јесенских листова

Јесен је украшен са децом круном живописних листоваПада декоративног лонца са децом

Јесенску декорацију направљену децом од јесени

Фотографије из аутумн декорације зидова остављају као шаблон

Хербстдеко сама ствара креативне идеје

1

Израда јесенских декорација је забавна - пробајте наше идеје да се убедите! Фотографије у овом чланку такође могу да вас охрабрују да покажете креативност и креирате угодну, јесенску атмосферу у вашем дому. За ову сврху вам не треба пуно - као што је већ поменуто, можете пронаћи изврсне занатске материјале као што су кестени, шарене листове, дрвене палице, гране и жирафе свуда. Када вртић, шетња у парку или путовање можете сакупити све што је потребно за имагинативне јесенске декорације. Такође је добра идеја да ваша деца буду укључена у обраду - ово је заправо одличан начин да проводите вријеме заједно и забавите се. Такође можете проширити и променити наше приручнике тако што ћете испробати све креативне идеје које можете замислити. Забавите се!

Јесењи украс са листовима - креативне идеје

Хербстдеко сами направи оригиналну декорацију зидова

Хербстдеко се сама тинкира на зид потребне материјале

Креативне ДИИ идеје из аутумн декорације

Осјетљиве украсне вијенце с живописним листовима

Хербстдеко сама ствара занимљиве зидне идеје

Јесен декорација са листовима обојеним златом

Са јесенским листовима можете направити прекрасну зидну декорацију за расадник. За то је потребно само неколико листова из јесењег лишћа, гранчица и транспарентан пецање. Важно је да се лишће није превише влажан - тако да можете уживати у лепе лишће дуже, ставите их између два папирне убрусе и гвожђа са сваке стране неколико минута, осигуравајући да је температура није превисока. Природна боја листова, можете да их задржите или су боје у нијансама које су изабрали вас - нијансу бакра, на пример, је идеалан за ту сврху. Користите рибарску линију да висите листове на дрвеном штапићу. Готово!

Букет јесењевих листова

Јесен украшен Росе из јесенских листова

Хербстдеко венац направи руже од јесенских листова

Јесен децо Букет живописних листова

Са јесенским листовима можете направити и лепу "Блуменстрау". Потребно вам је неколико обојених јесењевих листова довољно великих и не превише влажних или сувих. Црвени листови јавора, на пример, једноставно су савршени за "ружичасти букет". За сваку ружу вам требају два листова - савијте прву заједно тако што ћете преклопити врх изнутра до средине листа. Поставите други лист на њој, преклопите на исти начин и причврстите ружу на дрвеном штапићу. Ставите готов букет цвијећа у дневну собу како бисте импресионирали своје госте.

Јесен је декорација за терасу - фењере и бундеве

Јесен украшавају патио бундеве

Јесен декорација са бундевима украшавање терасе

Бундеве за декорацију декорације као држач свећа

Јесенски декор патио бундеве

Јесен је декорисао патио оригиналне лантере

Јесен декорација Винтаге лантернс

Идеална јесенска декорација за терасу су бундеве, које такође подсјећају на највећи фестивал обиљежен крајем јесени - Халовеен! Можете пратити традицију Халовеен-а и исецати тикве у смешним облицима, или чак барирати, етикетирати и обојити на њој. Нека твоја машта постане дивља и резултат ће бити јединствен. Украсне мини батине су идеалне за декорације столова или држаче свећа. Такође можете направити своје посебне јесење на тераси - све што вам је потребно је неколико стаклених тегова, испуњених јесењем листовима, и свечама или луминисценцним линијама.

Окрасите рамове са јесенским листовима

Јесен декорација Идеас фото оквир јесење листова

Оквир за фотографије из јесењих декора

Аутумн декорација ДИИ фото оквир са желијама украсити

Са лепо обојеним листовима такође можете украсити слику или оквир за фотографије направљен од дрвета - потребно је само прозирно лепило, са којим су листови причвршћени за дрвену површину. Заједно са децом, такође можете направити смешни колаж или слику прозора са јесенских листова - погледајте горе наведене фотографије да бисте добили инспиришуће идеје!

Идеје за декорацију стола

Јесен украшавају столове креативне идеје цимета ароме цимета

Предиван изглед стола

Пада украсних столова прекрасан изглед дневног боравка

Креативне ДИИ идеје у аутумн декорацији

Наравно, креативне идеје

Освежавајуће столне свеће и бундеве

Освежавајућа стона ароме свеће

Плоча за декорацију стана природни изглед

Хербстдеко напушта моделирање масног свећњака

Јесен украшавају венац од живописних листова

Јесен украшавају прелеп венац од јесенских листова

Коришћење материјала као што су боровим купа, кестена, мале гранчице, арома свеће, бобицама, јесење лишће и декоративне тикве може бити диван сама јесен свецани лимарија - једноставно идеално ако сте позвани на вечеру у госте. Такође можете брзо и једноставно направити венац од ветра са аутумналном нотом. Нека твоја маште постане дивља и успех је гарантован!

1