Типови и типови лонгбоарда

Лонгбоардинг је авантуристички спорт и веома је популаран, посебно међу младима. Постоје различити дугорочни типови. Неки од најпопуларнијих стилова вожње су царвинг, довнхилл, фреестиле и фреериде. Различити лонгбоардс су дизајнирани за различите стилове вожње, што значи да возач треба купити различите плоче за уживање у различитим стиловима вожње.

Постоје различите врсте лонгбоардс – за почетнике или професионалце

Лонгбоард типовиОдличан избор – различите типове лонгбоард-а на први поглед

Лонгбоард типовиДолжинске палубе долазе у различитим облицима, што нам помаже да категоризирамо различите врсте лонгбоарда. Лонгбоардс су дизајнирани са различитим облицима, конструкцијом и карактеристикама за различите стилове и способности вожње. Због тога смо направили овај водич да зауставимо слагалицу и што бисмо брзо пребацили на улице!

5 + 2 једноставни дугорочни трикови за почетнике

 

Ниво снаге – Возачи не би требало да воле лагане управљаче

лонгбоард

Који је ваш перформансни ниво? Постоје дугорочне облике, величине и конфигурације посебно дизајниране за сваки ниво јахања. Важно је бити реално у вашем оцјењу како би ваше искуство вожње било забавно и напредније.

Сазнајте дуго за почетнике

Облик плоче, дизајн и флексибилно зависе од вашег стила вожње и нивоа перформанси. Сваки одељак овог водича ће погледати које карактеристике најбоље функционишу за сваки ниво перформанси.

Категоризација различите тишине у вожњи на дугачком пау

Лонгбоард типови

У оквиру лонгбоарда постоје различити стилови вожње. Вааас? Да, тачно! Без обзира на то да ли сте на путу до школе, највиши брдаш који можете пронаћи, бомбирати или летјети преко дренажног јарка у парку, разне плоче могу учинити све ове ствари могуће.

1

Учење лонгбоард за почетнике: кочење, управљање, гурање

Узмите у обзир где живите. Ако живите у источној Северној Дакоти, вероватно немате превише брда да бомбардују, а ако сте овде у планинском ПНВ код куће, вероватно Хилл, кућама и сви они имају са тим. Запамти!

Цруисинг / резбарење

Лонгбоард типовинизбрдо

Лонгбоард типови
Када се спуштате низбрдо, важно је што пре држати све под контролом. Они су, по правилу, у положају чучања са смањеним отпором ветра и повећаном стабилношћу на плочи.

Спуст није најбољи начин за нове возаче

Као иу фрееридинг-у, није неуобичајено да се кола разбију док покушавају да контролишу брзину, тако да постајање низбрдо није најбољи начин за нове возаче.

фреериде

Лонгбоард типови
Фрееридинг то лонгбоардинг значи да возите са умереном брзином. Овај стил вожње захтева изузетно вешту контролу плоча, равнотежу и удобност при великим брзинама, тако да је, по правилу, резервисано за искусније возаче.

фреестиле

Лонгбоард типови

Ради се о томе да будете креативни, тако да можете возити онако како желите. Фреестиле вожња обухвата многе техничке вештине као што су слајдови, трикови одбора, редовно и глупо јахање и плес, само да именујемо неколико. Ова врста вожње је одличан начин за почетнике да науче контролу одбора и развијају многе вештине, али је такође веома пријатно за напредне и искусне возаче.

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Типови дугих трака Потпуно дугачак мапон скејтер

Лонгбоард типови урбани

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови глобус

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Типови дуга Цвијет

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард Типес Слим Елецтриц Енгине Реар Цлосе Уп

Лонгбоард типови

Лонгбоард типови

Лонгбоард Артенс

Лонгбоард типови

1