Поставите балкон: 20 предлога за прекрасну површину балкона!

Тражите терасу и балконску плочу? При планирању балкона, међутим, често се поставља питање: које се савршено уклапа у ваш стан? Како замишљаш савршен под за ваш балкон? Да ли је механички отпоран, удобан, атрактиван, једноставан за чишћење и јефтин? Да, звучи прекрасно. “И готово немогуће”, неко би могао рећи. Избор правог пода зависи од фактора као што су стил живота, укус и наравно ваш новчаник. Не знате тачно који подови желите да ставите? Имате велики избор материјала на располагању. Класично дрво, пластика, керамичке плочице, камена или чак стаклена дна? Шта више волиш? Међутим, пре него што одлучите о одређеној подној облоги, узмите у обзир неколико чињеница! Овде ћете наћи занимљиве чињенице о подним облогама!

Прави Балконбелаг би требало да пренесе удобност!

Подударање балконског пода треба да пренесе удобност!Које су карактеристике различитих варијанти? Све имају једно основно правило: прије свега, требало би да буду отпорне на мраз и временске отпорности! Овде можете сазнати више о подним облогама од дрвета, плочица и камена!

Плочице и камени под за балкон:

Еластичне подне плочице су погодне као дуготрајна и лагана заштита од пода. Подне плочице су доступне у свим варијацијама боја. При куповини подних плочица препоручује се оптимална отпорност на скидање. Природни камени подови изгледају класично. Захваљујући њиховој глаткој површини, они се лако чисте. Хоћеш чисту, подијељену површинама зглобова? Плочице и камени подови су одлично решење за ваш балкон!

Најбоља површина балкона је врло индивидуална одлука!

Најбоља површина балкона је врло индивидуална одлука!Подови од дрвета:

Дрвене подне облоге су међу најпопуларнијим на отвореном. Дрвене подне облоге израђене су само од природних материјала и пружају топлоту стопала. Уверите се да је дрво у класи трајности од 1 до 2. Можете изабрати многе врсте дрвета. Због своје издржљивости, тврди дрво је посебно погодно за спољашњу употребу! Врло квалитетни и временски отпорни типови дрвета, као што су храст и буква, добра су алтернатива. Ходајте босиком? Затим ставите дрвене балконске покриваче! Ако желите, можете се ослонити на мешавину дрвета и пластике. Они захтевају лагану негу и пружају дуготрајност. Балконске дрвене даске и висококвалитетни пластични изглед елегантно и дискретно се мешају у околину балкона.

Направите топлину ногу: изаберите балконски под!

Балконска покривка од дрвета за топлину стопала

Даље сугестије можете пронаћи у следећој галерији! Створити домаћу атмосферу на балкону! Изаберите покривач балкона како би се савршено усагласили са декорацијом! Зато је забава у отвореном простору пријатнија! Не заборавите да би право покривање балкона могло поставити сваки балкон у сцени!

1

Лепо живјети напољу!

Који балконски подови су оптимални

Елегантан балкон који покрива екстравагантни стилПрави балконски подови улепшавају балкон

Тражите прави балконски под: лепи живот изван!

најбоље сугестије за подове на балкону

Балкон: камени под

Балконски подови пружају домаћинску атмосферу

Балконски подови хармонизирани су декорацијом на балкону

Балконски подови: Плочице се лако одржавају

Балкон: Хладно камени под за балкон

Област балкона: варијанта

Балконска облога од камена

Покривач од балкона од пластике

Балконска покривка од дрвета за топлину стопала

Балконски подови од дрвета

1