Гардероба под кровним нагибом – идеје и савети за планирање

Ако вам је стало до чувања куће, вероватно ћете желети гардеробу за спаваћу собу, где можете пажљиво уредити своју одјећу, обућу и јакне. Међутим, такве врсте гардеробе захтевају доста простора и то може бити велики проблем – нарочито у малим просторијама или на кровним парцелама. Позиционирање гардеробе под косим кровом није никакав немогућ задатак. У овом посту ћете наћи неке корисне идеје и савјете за планирање које вам могу помоћи. Уживајте у читању!

Уход за плакар: предности

шетња у ормару под косим кровним светломмодерни ходник у крову тамног дрветаАтрактиван ходник у ормару с огледалима

ходник у гардероби под косим светлом плавим кровом

ходник у ормару под косим класичним изгледомходник у гардероби под косим класичним кровом

Гардеробери различити фронтови и боје коси кров

оригинална гардеробна соба са косим плафоном

ходник у ормару испод отворених полица са косим кровом

1

ходник у ормару под варијантама крова на крову

Гардероб је и даље луксуз за многе људе јер заузима доста простора. Али ова врста гардеробе нуде многе предности – они ти дају довољно простора, тако да можете држати све своје панталоне, сукње, хаљине, блузе, мајице, ципеле и јакне како – прави сан за сваку жену! Штавише, они изгледају посебно стилски, а када се уклапају у остатак декора, могу визуелно побољшати вашу спаваћу собу. Није обавезно да купите скуп Сцхранксистен – у продавницама намештаја ћете наћи огроман број различитих модела који се уклапају иу малим просторијама и под стрехом. Цена сигурно неће бити проблем, јер данас, скоро свако може да приушти такву гардеробу.

Валк-ин гардероба као савршено решење за собе са косим плафонима

модерни ходник са кровним огледалом

смеђа гардероба ходање у крову

бела гардероба ходник у соби са косим стропом

бели гардеробер

гардеробер у црном

ходник у ормару под косим кровом са огледалом

Уграђени гардеробни ормар

ходник у ормару са уградним светлима под косим кровом

велики гардеробер под кровом

ходник у спаваћој соби кровни кров

Гардеробни ормарић под кровним кровом може бити савршено решење за ваш дом. Међу косим плафонима заиста није много простора и то је тежак задатак да постави остали намештај тамо – на пример, када подесите кревет испод, можете видети свако јутро стоβен главу. Исти проблем имају и дивани и други елементи за седење. Шетња у ормару, са друге стране, у потпуности ће искористити постојећи простор. Тешка ствар је само пронаћи праву гардеробу за ваш коси кров.

Гардеробер под кровним кровом: могуће варијанте

ходник у гардероби велики поткровље

ходник у ормару под косим оригиналним дизајном

ходник у ормару под косом дечијој соби

Дјечија соба са косим кровом оригиналним ормарићем

Гардероб под косим кровом

доњи гардеробни ход у крову

ходник у ормару дрвени кров

Гардероба ходање у класичном крову

ходник у ормару у белом крову

ходник у ормару испод крова који је наклоњен изворној дечијој соби бијелог фронта

Гардероба испод гараже је функционална, нуди многе прагматичне предности и може се савршено интегрисати не само у спаваћој соби, већ иу ходнику или дневној соби. Можете га или сами изградити и уштедети пуно новца, или поручити посебан модел произвођача намештаја који одговара вашим индивидуалним потребама. Ако не можете да замислите како ће изгледати ваша гардероба, погледајте фотографије у нашој галерији и инспирисати се!

Изградите гардеробу сами

Спаваћа соба гардеробер под косим кровом савремени дизајн

ходник у ормару испод кровних кровних креативних идеја

Ормар од масивног дрвета крова

класични гардеробни ормар у крову светлог дрвету

Гардероб под косим кровом

Шетња-хаљина Еш ранг за просторије са косим плафон заправо може изузетно лако да се изгради – ти треба само сталак, једноставне дрвене полице и завесу са лепог дизајна. Ова верзија је најлакши и најјефтинији, а можете наручити такву гардеробу не само поткровље, али и да нигде – све што је потребно је бескорисна област соба. Друга могућност је кориштење два стара ормарића са различитим висинама, који се лако могу поставити испод нагнутог крова. Да би изгледало више естетски угодно, могли бисте извадити врата ормара и бојити или папирнати њихове задње плоче да би се подударале са бојом боје. У другој варијанти, рамски системи се такође могу користити уместо ормара.

Унајмити гардеробу – корисне савете

ходник у ормару испод крова у спаваћој соби

оригинални гардеробни ходник у спаваћем спуштеном плафону

ходник у ормару под нагнутим кровним стакленим фронтовима атрактиван дизајн

шетња у ормару под косим оригиналним дизајнерским идејама

ходник у ормару испод крова коси мањи модел

А шта бисте требали тражити приликом пуштања у ормар за таван? Одлучите се за клизна или савијена врата јер они заузимају мало простора и посебно су погодни за мале просторе. Правац отварања врата такође је од велике важности, јер дршка не би требала да удари у зид приликом отварања. Врата и ручке врата зависе од концепта намештаја собе и осталих комада намештаја. Такође треба унапред одредити организациони систем у гардероби, јер мора бити подељен према вашим потребама. Такође, не заборавите на осветљење – на пример, специјална светла са сензором могу вам помоћи да пронађете одговарајућу одећу сваког јутра.

1