Star Napkins Fold: DIY Guide

Tenk deg! Dine gjester kommer til middag og bordet er satt fantastisk. Og alle øyne er på servietter! Du kan også gjøre det hjemme, det er ikke bare mulig i en restaurant. Med vår hjelpsomme DIY guide vil du veldig enkelt kaste stjerne servietter og imponere dine gjester! Stjerneformen er perfekt til julebordet, men passer også perfekt til enhver anledning. Det finnes forskjellige former for stjerneservietter, men hvis du lager eksempelet nedenfor, vil de andre figurene være en bris for deg! Ha det gøy!

Folding stjerne servietter: guiden i 13 enkle trinn

Star servietter fold DIY prosjektetFør du bretter stjerneservietter, må du velge den rette. Vi anbefaler monokrome eller mønstrede servietter. Fargen spiller en stor rolle, men vær oppmerksom på kvaliteten også. For å gjøre ditt bord dekorative luksus, bruk kvalitet, servietter. Vårt tips: de to sidene (utvendig og innvendig) av servietet må være trykt eller farget. Ellers blir de stygg, hvite kanter når de foldes. For denne stjernen brukte vi servietter i størrelsen 40 × 40 cm.

Trinn 1:

Star servietter bretter trinn 1Trinn 2:

Star servietter bretter trinn 2

Brett hjørnene slik at de møtes i midten. På denne måten lager du et nytt torg. Gjenta dette to ganger, som vist i de neste bildene. Fest det nye torget og brett hjørnene igjen, som i det første bildet.

Trinn 3:

Star servietter bretter trinn 3

Trinn 4:

Star servietter bretter trinn 4

1


Trinn 5:

Star servietter bretter trinn 5

Trinn 6: 

Star servietter bretter trinn 6

Trinn 7:

Star servietter bretter trinn 7

Trinn 8:

Star servietter bretter trinn 8

Trinn 9:

Star servietter bretter trinn 9

Trinn 10:

Star servietter bretter trinn 9

Hvis du har tatt alle trinnene her oppe, kommer det vanskeligere. Men ikke bekymre deg, alt er forklart veldig enkelt i bildene. Vi la bildene snakke fordi de viser prosessen bedre enn teksten.

Trinn 11:

Star servietter bretter trinn 10

Trinn 12:

Star servietter bretter trinn 11

Trinn 13:

Star servietter bretter trinn 12

Trinn 14:

Star servietter bretter trinn 13

La deg inspirere av våre andre gode eksempler! Hvis du ønsker å planlegge borddekorasjonen i det minste, kan du lage wow-effekten bare med hjemmelagde servietter. Våre kreative ideer er en perfekt match for enhver anledning, enten det er bryllup eller julefest. Ha det gøy å brette!

Star servietter er folding til jul

Star servietter brett ideen

star-rynke guide serviett

star-serviett rynke ideer

stjerne-serviett-fold-diy

star-serviett rynke lett

star-serviett rynke idé

star-serviett rynke weinachten-art

star-serviett rynke-diy idé

1