20 gode ideer til hjemmelaget baby shower dekorasjon

Hva er en baby shower uten flott dekorasjon? For å gjøre dagen uforglemmelig, må du forberede alt med kjærlighet. Og søtere enn hjemmelaget dekorasjon! Baby shower dekorasjonen bør være veldig cheesy – med mange ballonger, kranser, det må “regne” så å si dekorasjon. Hvis du allerede kjenner kjønn, kan du selvfølgelig velge fargene – rosa til den lille prinsessen eller blå for den “store gutten”.

Ballongene inspirerer til allsidig baby shower dekorasjon

baby shower deco ballongerBruk ballonger til å lage en baby flaske og glede gjestene.

En hjemmelaget ballongkrans er det beste ornamentet

baby shower dekorasjon krans ballongerHvorfor må en krans kjøpes fra butikken? Du kan også gjøre det selv etter ønske! I tillegg til ballongene kan du henge søte elementer – utstoppede dyr, små sokker, de nye gaver til babyen og hvorfor ikke søtsaker?

Pompongene skaper en barnevennlig atmosfære

baby shower deco pompoms

Du kan enten kjøpe eller lage pompoms selv. Den hjemmelagde dekorasjonen du merker umiddelbart, og du setter pris på bedre. En snart-å-være mamma vet nøyaktig hva hennes barns rom vil se ut. Derfor kan hun selvfølgelig gjøre de beste pompomene selv. Pomponger laget av stoff, papir eller ull er en dekorasjon av en spesiell type.

Og hvorfor ikke en kake laget av bleier?

baby shower dekorasjon paien

En baby shower uten mat og drikke er ikke en fest. Buffet med fingermat og søtsaker er klart, men hvorfor ikke cupcakes som en dekorasjon? Dette kan også gjøres fra sykkelbukser. Hvis du ikke har planlagt å kjøpe en kake, kan du også dekorere den ut av sokker. Sett søtsaker mellom sokkene, det smaker veldig bra! Med baby shower viser den snart mor hvor mye det nyfødte er lykkelig. For å gjøre dagen uforglemmelig, kan du lage gaver til dine gjester. Disse kan være godteri eller selvlagde ønskekort.

Med søte gaver, er baby shower godt husket av alle gjester

1

baby shower deco gaverEn annen stor deco ideer er fargerikt tapet, men ikke bare i farger, men med baby bilder! Og det er ikke bare en dekorasjon, det gir mye samtale og latter! Bilder kan også brukes som borddekorasjon. Hvis du tenker på baby shower dekorasjon, må du også organisere borddekorasjonen. Og bordet er kjedelig uten blomster. Bruk fargerike sokker for å få unike blomster på bordet.

Blomster bringer alltid godt humør, baby sokker også!

baby shower deco blomster sokker

En stor overraskelse for gjestene ville være et navn på kjære, spesielt hvis de ikke kjenner det ennå. Med noen få gode timer å forberede, vil baby shower bli husket for alltid!

Garland med babyens navn

baby shower dekor garland navn

baby shower dekorasjon garland diy

baby shower dekorasjon bleier

baby shower dekorasjon bleie kake

baby shower deco gaver
baby shower dekorasjon pompom

baby shower deco dyr

baby shower dekor rom

1