Fotovegg hjemme – Tips og 25 kreative ideer

De fleste av oss har ikke bare ett kamera klar i en alder av digitale bilder, men de fleste av oss har en skriver som kan slå pikslene til bilder på papir på kort tid. Aldri før i historien har folk så mange bilder av venner og familiemedlemmer som de gjør i dag. Teknologien er i endring, men ønsket om familiefotografier i vårt miljø forblir det samme. Så med en fotovegg kan du best vise dine favorittbilder av din kjære.

Prosjektet: Lag en familie fotovegg

svart fotoramme fotoveggEn fotovegg vil vise oss hvor vi allerede var og hvor vi skal. Enten du bestemmer deg for å designe det selv eller involvere en profesjonell når bildene er skrevet, viser prosessen med å lage fotovegget seg å være lavteknologisk.

Lag en fotovegg selv – Fremgangsmåte:

Fotoveggformet trappFørst bestemmer du hvor du vil feste fotovæggen. En god ide ville være å henge dem i et privat rom, som på gangen eller i soverommet. Deretter bør du vurdere om du vil plassere bildene symmetrisk eller asymmetrisk. Uansett hvilket valg du lager, skaper et felles, tilkoblingselement en følelse av orden. Dette kan være en farge, en ramme eller bildestørrelsen. For eksempel kan du velge bilder av forskjellige størrelser, men fotovegget er alt i svart og hvitt.

Gjenta igjen og igjen plass til nye eller flere bilder

kreative bilder illustrasjon

Opprett en mal med en ramme slik at innholdet enkelt kan endres. Når familien vokser eller endres, kan du enkelt legge til eller dele bilder.

Enda flere tips for den perfekte fotovegggen

form trapp

Rammer i samme størrelse og farge ser bra ut, som gjør en fotosamling i forskjellige vintagerammer. Men det ser enda bedre ut om de samme avstandene er igjen mellom rammene.

Du kan bruke et enkelt triks. Først ordne bildene på en større plakat av tykkere papir. Bare følg på følelsen, og det vil fungere bra. Ta plakaten til veggen og fest den med strimler av duct tape. Bruk en spiker og merk de stedene hvor armaturene må installeres. Ta av plakaten og fest festene til veggen.

1

Fotoveggdesign – vanlig prosjektvarighet

bildebilde henger bademuren decoÅ lage en egen fotovegg kan gjøres på en helg. Men hvis du trenger profesjonelt trykte bilder, en ramme eller spesiell monteringsmaskinvare, kan det ta lengre tid.

Lag en fotovegg uten en bilderamme

bilde vegg ideer

Lag en bildevegg

gjør bildeserie collage selv

Foto vegg hjerteformet collage hjørne veggen

legge opp ideer

Lag bildebilder selv

bilderamme form fotovegg

Lag en fotovegg selv

veggdekorasjon stue bilde vegg ideer

Lag fotomuren enkelt

fotovegg i korridorens symmetriske bilderammearrangement

innramming av fotovegg i spisestuen

fotovegg i stuen kreative ideer

Ordne bilderammer kreativt

bare utform en fotovegg

veggdekorere svart og gull bilderamme

lage dine egne fotovegg

sett opp fotoveggkorridoren

fotovegg i spisestuen

bilder arrangement ideer fotovegg

Ordne fotoveggrammer i svart og hvitt

Lag en bildevegg

heng bilder i stua

1