Cooking quail egg: De beste oppskrifter kan bli funnet her!

Tidligere var vaktelegg et ekte luksuselement, men i dag er det ikke – de kan kjøpes i et velutstyrt supermarked og koste mye mindre enn du kanskje forventer. En gjennomsnittlig vaktel egg veier ca 10-12 gram og med sin skål er det veldig interessant å se på. Quail egg er også sunnere enn kyllingegg, fordi de inneholder mye mer vitaminer, mineraler, essensielle aminosyrer og ca 15% mindre kolesterol. I tillegg smaker eggene mye bedre og ikke forårsaker allergiske reaksjoner. I denne artikkelen finner du instruksjoner om hvordan du lager vaktelegg og noen fantastiske oppskrifter med dem. La deg inspirere!

Cooking quail egg: hvordan er det gjort?

hvor lenge vaktel egg kok instruksjoner oppskrifterhvor lenge vaktel egg kokCooking time vaktelegg

hvor lenge vaktel egg kok instruksjoner

Hvor lenge skal vaktelegg lage mat?Cooking vaktelegg

Cooking quail egg hodet instruksjoner

Hvor lenge skal vaktelegg lage mat?

Cooking time Quail egg deliciously sunt

1

De fleste kan ha rett i å tenke at den enkleste oppgaven på kjøkkenet er å lage egg. Men det er noen viktige regler å huske på når du lagrer vaktelegg – de er forskjellige fra kyllingeggene, så de krever også en spesiell forberedelse. For kokte vaktel egg, først, ta en stor pott med vann til å koke – eggene skal ha nok plass, slik at de ikke treffer hverandre. Sett quail egg i kokende vann og vent på nødvendig tid: For hardkokte egg ca 4 minutter, for voksaktig – 2,5 minutter, og for myk – ikke mer enn 2 minutter. Legg deretter kokte egg i isvann og vent til de avkjøles helt. Quail egg er faktisk vanskeligere å skrelle enn kyllingegg – bruk en skarp kniv for dette formålet. De kokte vakteleggene kan serveres som en delikatesse, for eksempel på en fest – dine gjester vil sikkert bli imponert! Nedenfor finner du noen deilige oppskrifter med vaktelegg.

Poached quail egg

Quail egg oppskrift poached instruksjoner

Cook quail egg egg poach instruksjoner

Cooking quail egg oppskrifter poached

Hvor lenge skal vaktelegg spotte oppskrifter?

Du kan faktisk lage vaktelegg på en annen måte. Kanskje du allerede har spist poached chicken eggs – vaktel egg kan også være forberedt sånn. For en servering trenger du ca 5 vaktelegg – dette beløpet tilsvarer faktisk et kyllingegg. Bryt eggene i en tallerken med en skarp kniv og ta en pott med vann til koking med en spiseskje eddik. Legg eggene i kokende vann i ca. 1-1,5 minutter og bruk en skje slik at egget ikke smelter i alle retninger. De pocherte vakteleggene kan saltes og pepperes og serveres i et glass med løk eller urter til din smak. Du kan også tilberede deilige ferske appetittvekkere – legg de pocherte eggene på en bolle, smurt med majones, og legg til noen skiver røkt laks, kremost og løk som du ønsker.

Quail egg i potetnest

Quail egg Oppskrift Poteter reker

Quail egg oppskrift potet test

Quail egg oppskrift egg i potetnest

For denne oppskriften trenger du følgende ingredienser: 6 vaktelegg, 2 store poteter, litt melk eller krem, litt smør, salt og pepper. Skjær potetene i små biter og la dem koke i saltet vann. Drenk vannet og knus de kokte poteter med en gaffel. Tilsett litt smør og melk eller krem, dryss salt og pepper og rør godt denne blandingen. Ved hjelp av en rørposer danner du egget fra potetmassen. Forbered vakteleggene med litt smør som stekte egg og legg dem i den ferdige rede. Server med feste reker eller fersk salat som en side rett.

Varm skinkostskål med vaktelegg

Quail egg oppskrift hot toasts

Quail egg egg kokte toasts med skinke

Tilberedningstid Vekkel egg å forberede varme toasts

Cooking quail egg Oppskrifter forbereder varme toasts

Skinken og osteskålen med vaktelegg er også ideell for en fest og kan tilberedes raskt og enkelt. Du trenger: 12 små stykker brød, 12 vaktelegg, 12 skiver skink etter eget valg, 12 skiver ost, salt, pepper og litt smør. Smør hvert stykke brød med smør og legg en skinke og osteskive på toppen. Plasser brødstykkene i en forvarmet ovn i noen minutter til osten begynner å smelte. Stek vakteleggene som stekte egg og legg hvert egg på en skinke og osteskål. Vi ønsker deg god appetitt!

Forbereder vaktelegg – flere ideer

Hvor lenge skal quail egg cooking oppskrifter forberede finger mat

Quail egg matlaging oppskrift salatbiff biff

Cook quail egg i glasset

Quail egg oppskrift med sopp og poteter

Cooking vaktelegg forbereder fingermat

Cooking Time Quail Egg Oppskrifter kreative ideer

Cook quail egg i glass med side parabolen

hvor lenge vaktel egg kok oppskrifter finger mat

Quail egg oppskrift kokte kreative ideer

hvor lenge vaktel egg koker opprinnelige oppskrifter finger mat fest

Kokingstid vekkelegg egg voksaktig myk

Cooking time quail egg originale oppskrifter

hvor lenge skal vaktelegg lage matoppskrift

Quail egg oppskrift å tilberede stekt egg

Quail egg kokk party fingerfood laks oppskrifter

Cooking quail egg Oppskrifter festfinger mat

Quail egg egg matlaging oppskrifter Pasta salat

Quail egg cook linsesalat oppskrifter

Quail egg oppskrift blinis med kaviar

1