Gjør neglelakk fransk selv – instruksjoner + 20 gode ideer

De pene neglene er et must for hver kvinne. Det finnes en rekke spiker design og farger er nye trender med pop farger og fantastiske dekorasjoner. For en bedrift kvinnens negler er like viktig, men samtidig trenger å se enkel og perfekt. Den absolutte klassikeren er den franske spiker designen. Men en vellykket kvinne har ingen tid til å besøke manikyren. Ikke bekymre deg, du kan lage denne spikerutformingen selv hjemme. Vi har utarbeidet en super enkel manuell for deg. Bare i 2 enkle trinn vil du ha alle øyne på deg! Ha det gøy!

Fransk spiker design: instruksjoner i 2 trinn

Nail art French manualDen franske sømdesignen må se veldig godt vedlikeholdt. Det er derfor du trenger vorbereiten.Entfernen synlige neglebånd og fil med en sand plate fil neglene nettopp neglene først. Du kan også fjerne kutikula med nagelskrubb eller kutikulærfjerner.

Trinn 1

Nail art french manuell trinn 1For et pent utseende, må du legge vekt på neglekanten med en hvit maling. Du kan også gjøre pranks med en børste, men vår anbefaling er å bruke stenciler. Skal enkelt av og hold deg til negleplaten slik at toppkanten slutter der neglen starter. Deretter male hvit laks, tørk godt og fjern sjablonger. Så enkelt og enkelt!

Trinn 2

Nail art french manuell trinn 2

Nå kommer glansen inn i spill. Men her må du være oppmerksom på hudtonen. Hvis huden har en varm undertone, bruk beige lakk. For en lys, blåaktig undertone, ta kul rosa. La malingen tørke og ta det klare kjolen for det siste trinnet. Ta-daa! De er ferdige! En farget negledesign kan du lage deg selv analog. Bare følg instruksjonene nedenfor!

Instruksjoner: Den franske spikerutformingen kan også farges

Nail art fransk opplæring

Trinn 1

Nail Design Fransk opplæring Trinn 1

1


Trinn 2

Nail Design Fransk opplæring Trinn 2

Trinn 3

Nail Design Fransk opplæring Trinn 3

De franske neglene kan også matche motetrender. Kombinasjonen av enkle og elegante franske negler og ekstravagante og moderne elementer er virkelig en iøynefallende! Du kan også gjøre de fleste eksemplene selv. Få ideer fra vårt utmerkede bildegalleri!

Du kan også kombinere det moderne 3D-designet med franske negler 

Nail art French 3D

Ta med farge i fransk spiker design 

Nail art fransk blå

En absolutt trend i 2016 er den franske kombinasjonen mellom svart og glans

Nail art French Gloss Matt

Med Glitter oppretter du den elegante Ombré-effekten

Nail art fransk glitter

De franske neglene er høydepunktene i bryllupspikken  

Nail art fransk glitter

Nail art fransk ide

Nail art franske krystaller

Nail art fransk svart og hvit

Nail art franske farger

Fransk spiker design

Nail art fransk rød

Nail art French Black

Nail art fransk svart matte

Nailart fransk nedenfor

Nail art fransk jul

Nail art fransk sebra

Nail art fransk sitron

1