Maling kopper: Enkle instruksjoner og 20 inspirerende DIY ideer

Vil du ha en hobby som uttrykker din kreativitet? I denne artikkelen har vi en flott DIY ide bare for deg - vi viser deg hvordan du kan male deg selv kopper! I tillegg til en detaljert guide, finner du også 20 originale designideer nedenfor, hvorfra du kan tegne inspirasjon. La deg være inspirert og nyt å lese!

Maling kopper - en god ide for fritiden din

Self-print koppler deg selv Giftvakre kopper selv designet originalt utseendedm cup original look

Lag deg kopper svart porselen

Lag din egen kopp hjerte fantastisk designMugg form DIY geometriske trekanter piler

Mugg design dine egne originale designideer

Kopper er kreative ideer for å lage din egen

Malte kopper morsomme

1

Selvutskriftskopper DIY ideer

Cup label gave Fars dag

De kunstig malt krusene er en fantastisk gaveide for venner, kolleger og slektninger, og det vil gjøre din kaffe to ganger så hyggelig hver morgen! Med maling, pensel og litt fantasi kan du også forskjøre det gamle porselen servise for å imponere dine gjester og familie. Maleri på porselen er faktisk mye lettere enn du kanskje tror, ​​og er egnet som fritidsaktivitet selv for barn. Valget av farger og mønstre er rett og slett ubegrenset - glade ansikter, abstrakte former, favorittord og sitater fra bøker og filmer - alt er mulig! Hvis du er kunstnerisk begavet, kan du tenke på motivene selv, ellers er det mange gratis maler på internett som vil gjøre jobben enklere. Nedenfor finner du en liste over nødvendige materialer, samt enkle instruksjoner og nyttige tips om hvordan du maler porselen kopper. Ha det gøy å lage!

Malekopper - detaljerte instruksjoner og nyttige tips

Maling kopper DIY nødvendige materialer

Kopper tilpasser instruksjonene

Lag din egen kopp, hvordan har du det?

Kopper male enkle instruksjoner

Lag kopper dekorere porselen

Maling kopper hvordan har du det?

Hvem ønsker å male kopper selv, trenger du følgende: Special Porselen (kan bli funnet i nesten hvilken som helst hobbybutikk), en kopp blek porselen uten ornamenter, etanol fra apoteket, grafitt-kopipapir, muligens en mal, blyant, tape og saks. Først bør du vaske koppen veldig godt for å fjerne spor av støv, fett eller vaskemiddel. Nå har du to alternativer - etweder direkte å male på porselen overflaten og fjerne eventuelle feil med etanol, eller tegne motiv på grafitt-kopipapir, og deretter overføre den til koppen. Hvis du bruker en mal, bør du legge vekt på i blyant på baksiden av faget, deretter pinne malen på koppen og omrisset av motivet som skal følge etter ved å trykke sterkt med blyant. Det neste trinnet er å spore motivet som overføres på koppen med porselenpennetter. La koppen lufttørke i omtrent fire timer, og legg den deretter i ovnen i 30 minutter ved en temperatur på 160 ° for å gjøre porselensmaling oppvaskmaskin trygg. Og ferdig!

Mal vakre kopper porselen

dm cup original sier engelsk

Kopper etikett instruksjoner

Gjør kopper selv DIY ideer og inspirasjon

Lag din egen kopp nydelig gaveide

Tilpass Krus Instruksjoner

DIY cup design

1