Hvis du har mareritt, bør du lage en drømfanger

Drømfangeren er en populær dekorasjon, og du kan se slike motiver overalt. Enten du velger en drømfanger som en dekorasjon på neglene, et bilde på veggen eller et pryd på sengen i soverommet, fungerer det som en ekte blikkfanger. Men vet du hva formålet med en drømfanger er? Det sies at opprinnelsen til drømfangeren skyldes indianernes kultur i Nord-Amerika. Indiens stamme kalles “Ojibwe”. Indianerne henger dreamcatchers over sengene for å beskytte sleepers mot mareritt. Det sies at Dreamcatchers web fanger marerittene og overfører de gode drømmene gjennom fjærene til soveren. Les i denne artikkelen hvordan du lager en ekstraordinær drømfanger.

DIY opplæring for dreamcatcher håndverk

DIY dreamcatcher håndverkDisse DIY instruksjonene er rettet mot alle som ønsker å lage en drømfanger selv, og passer godt til håndverket elskere, enten nybegynnere eller fagfolk på dette området. The Dreamcatcher håndverk kan du også bruke naturlige materialer. For vårt utvalg velger vi følgende vanlige materialer:

Du kan lese de nødvendige materialene for en drømmespiller selv her!  • Plastring (15 cm)
  • hvit ledning bomull 75 m
  • små boller, steiner og perler (notabene: de skal være egnet for armbånd eller kjeder, det er – stanset)
  • Fjær (lys og mørkrosa)
  • Spitzenband
  • håndverk lim
  • saks
  • Wollnähnadel
  • hvite og gyldne kunstblader

Trinn 1:

DIY Dream Catcher Crafting Instruksjoner: Trinn 1

Lim enden av blonderbåndet til plastringen med limet. Vri ringen rundt bandet. Pass på at du har pakket blonderbåndet så tett at ringen ikke lenger er synlig. Når hele ringen er innpakket, klipp av båndet og lim slutt på.

Trinn 2:

Les en dreamcatcher guide her

Nå kommer til den skremmende delen av Dreamcatcher-opplæringen. De burde gjøre nettet. Ved første øyekast virker denne oppgaven vanskelig for deg, men det er ikke noe rom for tvil og rastløshet. Bare les forklaringene:

Klipp 5/6 meter tråd fra den hvite bomullstrengen. Knytt en av endene av tråden til ringen og fest med lim. Vår anbefaling er at du bruker en ullnål til å gjøre det som med hendene for å gjøre nettet. For å sette tråden over ringen først, så – rundt utsiden av ringen og trå nålen bakfra mellom ringen og tråden. Stram knuten. På samme måte gjør de andre løkkene til du kommer til begynnelsen. Trekk tilbake bakfra, deretter gjennom den første knuten, og sløyfen er ferdig. Omtrent 10 like løkker vil bli opprettet. Det avhenger av hvor stor ringen er. Nå kan du starte med den andre raden. Forskjellen i å knytte den andre raden er at tråden er gjenget midt i gjelden, ikke rundt ringen. Det andre settet av sløyfer er like som det første. Fortsett med knutsløyfen ved løkke, rad for rad, til ringen er fylt. Nå knut trådens sløyfe og klipp av resten.

Hvordan knytter du nettet opp for å lage en ekstraordinær drømfanger?Fra femte rad begynner vi å dekorere med små perler. Du kan gjøre dette enkelt, bare trå perlene på ulltråden før du har gjort en sløyfe. Her kan du se det endelige utseendet på nettet.

1
Ønsker du å lage en drømfanger selv?

Trinn 3:

Her finner du vakker dreamcatcher-mal

Nå kommer det enkle trinnet, som krever litt kreativitet – dekorasjon av nettet og de hengende brikkene. Klipp 8 stykker av den hvite snoren. Vær oppmerksom på om du vil oppnå et symmetrisk utseende av drømfangeren. I så fall skal alle to stykker av samme størrelse kuttes av.

Bli inspirert av våre guider for dreamcatchers håndverk av naturlige materialer

Dekorer båndene med små boller, steiner, perler og kunstige blader etter smak. Fullfør hvert volum med fjær. De siste båndene knytter deg til ringen. For å gi din drømfanger et estetisk utseende, knytt et snørebånd i midten av alle båndene.

Resultatet:

Dream catcher DIY ideer

Det var ikke så vanskelig, ja ..? Og resultatet ser ekstraordinært ut. Du kan bruke forskjellige materialer og teknikker for å lage din drømmerfanger. Du kan se drømfangermotivet i forskjellige former, for eksempel:

Drømfangermotivet kan sees i forskjellige former.

Ikke begrens din fantasi! Men tenk utover tidligere grenser. Ta en titt på vårt galleri for inspirasjon. For din lettelse har vi delt bildene i 3 kategorier. De er følgende:

Dreamcatcher håndverk laget av naturlige materialer Dreamcatcher håndverk laget av naturlige materialer

Kreative ideer til dreamcatcher håndverk

Ideer for Dreamcatchers Utarbeidelse av naturlige materialer

DIY ideer for å lage ringer selv

Dream catcher håndverk med barn

Gode ​​ideer for dreamcatcher håndverk med barn

Kreative ideer til dreamcatcherarbeid med barn

Instruksjoner for dreamcatcher håndverk med barn

Ideer til drømfanger for babyseng

Dreamcatcher mal

Drømfangeren som betyr at du kan lese her!

Vil du gjerne lage en så fin drømfanger, lær her hvordan ..

Dream catcher håndverk i form av en Uhus

Lag en fargerik drømfanger

Dreamcatcher ideer Utforming med garanterte resultater

1