Mitt bryllup i 2018: Sett på pastellfarger

Det gamle året er snart borte, og med nyttår kommer bryllupsåret 2018 sammen. Bruden og brudgommen bør bestemme seg for organisasjonen av bryllupet. Ta en titt på trenden og opprett ditt drømmebröllop i tråd med 2018-bryllupstendensen. Hovedrollen i denne artikkelen spilles av trendy farger av klær, blomster, hår, invitasjoner og dekorasjon – pastellfarger. De er den totale hit for 2018. Det er ingen andre nyanser som legger slik innflytelse på stemningen og stemningen. Med valget av pastellfarger kan du garantere et uforglemmelig og romantisk bryllup som blir husket etter mange år.

“First Look” på brudekjole Velg – pastellfarger legger til en girlish og feminin touch til utseendet ditt

Pastellfarger legger til en girlish og feminin touch til utseendet dittHvis du allerede har valgt datoen for den beste dagen i livet ditt, vil det andre trinnet være å velge din brudekjole. Vi har noen tips for deg som kan gjøre søket etter den perfekte brudekjole til en idiotsikker oppgave. Først bør du bestemme hvilken stil brudekjole du foretrekker. Men feint er det perfekte match for å finne kroppsformen din til kjole. Det er et bredt utvalg av brudekjole typer og spørsmålet er: om du skal sette på en prinsesse kjole, havfrue brudekjole, ball kjole, brudekjole eller en trompet brudekjole. I det følgende vil vi forklare hvilken type som passer til hvilken kroppsstruktur.

Alle bruder ønsket å se fantastisk på bryllupsdagen, men hvilken kjoleform passer deg best?Alle bruder ønsket å se fantastisk på bryllupsdagen. En av elementene som kan bidra til det flotte utseendet er brudekjole. Det fremhever fordelene med kroppsstrukturen og skjuler ulempene. Den første form Fra kjole er det mest populære kuttet blant damene, fordi denne kjole passer for enhver kroppsstruktur. Det legger vekt på dekolletéet og gjør midjeutseet slank og lang. Hvis du vil ha et eventyr bryllup, velg ballen kjole. Det er en klassiker blant brudekjoler fordi den gir bruden et feminint, edelt og fortryllende utseende, og fungerer godt på alle figurer på grunn av det brede skjørtet og dets corsage, noe som gjør ulemper med strukturen din umerkelig. Trenden til brudekjolen for 2018 viser at de unge damene foretrekker den lille i form av fiskesting. Årsaken til dette er at denne formen legger vekt på feminine kurver og gjør silhuetten smal. Men ingenting gjør at bryllupsdagen ser finere og mildere ut enn en pastellfarget brudekjole.

Brudebuketten av drømmene dine er i pastellfarger

Brudebuketten av drømmene dine er i pastellfarger

Ekspertene er klare – de vakre blomstene i pastellfarger går aldri ut av mote. Ingen kan forestille seg et bryllup uten en brudebukett. Han er et viktig element som bidrar til det autentiske bildet av et bryllup. De vakre blomstene i brudens hender stal romantikk og glede. Bestem om du foretrekker en liten brudebukett eller en overdådig blomsterarrangement. Hvis fargene er egnede, anbefaler eksperter å bruke pastell nyanser. De ser romantisk og eterisk ut. En delikat lys av rosa i kombinasjon med pastellblå, pastelllilla og oransje forvandler brudebuketten til en ekte blikkfanger. Ikke glem at brudekjole skal være i tråd med brudebuketten. Dette skaper et harmonisk og kjærlig utseende.

Med denne invitasjonen ønsker vi å invitere deg til vår begynnelse i å leve sammen

Invitasjonene er også en viktig del av ethvert bryllup. Med deres hjelp uttrykker du glede, lykke og kjærlighet. Invitasjonene er ikke bare vakre små kort med tekst, men viser også takknemligheten til dine kjære. Så du kan forlate utseendet på invitasjonene til tilfeldighet. Du bør kombinere farger og nyanser riktig slik at alle elementene passer til det generelle konseptet av bryllupet.

Overfør deg selv og dine gjester til en drømmeverden med riktig bryllupsdekorasjon

Overfør deg selv og dine gjester til en drømmeverden med riktig bryllupsdekorasjon

1


De nåværende tendensene i bryllupsdekorasjon viser at dagens farger og nyanser for 2018 forblir pastellfarger igjen. Pastellrosa er fortsatt den mest populære farge for dekorasjon. Foreløpig er alle varianter rosa – delikat rosa, gammel rosenfarge, kobber. Et absolutt høydepunkt er kombinasjonen med kopperbestikk. Hvis du ikke er en fan av rosa, legg på andre pastellfarger som pastellblått, beige, krem ​​- så hele fargepaletten i pastellfarger. Ta en titt på vårt fotogalleri og bli inspirert!

Ta en titt på vårt fotogalleri for mitt bryllup 2018 i pastellfarger og bli inspirert!

Bryllupsdekorasjonen i pastellfarger er helt hip for 2018!

Pastellfarger går aldri ut av mote!

Trendene til bryllupsdekorasjon i 2018 viser at pastellfarger er en total hit.

Pastellfarger gir en romantisk preg av omgivelsene.

Legg på pastellfarger til dekorasjon, og det ville ikke være en feil!

En ombre effekt i pastellfarger - en kreativ og vakker ide for bryllupsdagens dekorasjon

Brudekjole i pastellrosa ser vakker ut, tror du ikke?

Gjør deg selv til en ekte blikkfanger med en kjole i pastellfarger!

Kvinne, romantisk og sexy - se så vakker ut på den beste dagen i livet ditt

Flott ide for en brudekjole i pastellfarger

Finn den perfekte brudekjole i pastellfarger i vårt galleri

Lett, feminint og kjærlig - pastellfarger gir ditt utseende et spesielt utseende

Ekspertene anbefaler at du legger på pastellfarger til bryllupstemaet ditt

Vil du gi deg et fantastisk utseende etter bryllupet ditt? - Svaret: pastellfarger

Ekspertene er klare - de vakre blomstene i pastellfarger går aldri ut av mote.

Kombiner fargene til brudebuketten med fargene på brudekjole

Bryllup sett i pastellfarger - Det overordnede bildet ser vakkert ut!

Den gamle rosenfargen som hovedfarge for bryllupet ditt i 2018

Pastellfarger som hovedfarge for bryllupet ditt i 2018

Pastellblå som hovedfarge for bryllupet ditt i 2018

Drømmekjole for bryllupet ditt er i pastellfarger

Se fantastisk på bryllupsdagen med en kjole i pastellfarger

Elegant utseende med pastellfarger

Bryllupskjolen i pastellfarger er den totale treff for 2018

De nåværende tendensene i bryllupsdekorasjon viser at dagens farger og nyanser for 2018 forblir pastellfarger igjen

Pastellfarger er den beste ideen for bryllupsinvitasjoner

Er pastellfarger egnet for alle bruder?

Trendy bryllupsdekorasjon i pastellfarger

Trend 2018: I bryllupsdekorasjon spiller pastellfarger en avgjørende rolle

1