De vakreste dirndl frisyrene til Oktoberfest – 25 ideer

I tillegg til deilig øl, dirndl frisyrer, sammen med de vakre bayerske kostymer, er også en del av Oktoberfest-tradisjonene. Det er derfor i denne artikkelen vi tilbyr deg 25 fantastiske frisyrer som er super enkle å etterligne, og er perfekte ikke bare for Oktoberfest, men også for andre offisielle og festlige anledninger. Ta en titt på bildene og bli inspirert!

Dirndl frisyrer er lekne og romantiske

Oktoberfest frisyrer 2016Oktoberfest frisyrer 2016enkle frisyrer oktoberfest

Flettet frisyrer lang hår instruksjon Octoberfest

enkle frisyrer medium lengde hår oktoberfestenkle fletninger for medium lengde hår oktoberfest

uformelle frisyrer oktoberfest

Flettet frisyrer for langt hår Oktoberfest

enkle frisyrer medium lengde hår oktoberfest

1

enkle fletninger for middelslang hår

Når det gjelder dirndl frisyrer, er spinnet og flettet hår en ekte klassiker. Hårstyling skal være romantisk, lekfull og elegant samtidig, og i tråd med kostyme, sko, tilbehør og sminke. Å oppnå dette målet er ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Ideene til dirndl frisyrer som du finner i denne artikkelen er egnet for lang, kort og middels lang hår, og kan lett omformes. Bildene kan også gi deg inspirasjon på hvilke hårtilbehør du bør velge for å gjøre utseendet ditt vakkert og ferdig til slutt. Vi håper du liker våre forslag!

Dirndl frisyrer til Oktoberfest – ideer og inspirasjon

Frisyrer oktoberfest lett

Flettet frisyrer skulderlengde Octoberfest

Braids skulderlange hår Octoberfest

Frisyrer til oktoberfest

Langt hår fletter dirndl frisyrer

Frisyrer til langt hår for å gjøre deg selv Oktoberfest

fancy dirndl frisyrer

Dirndl frisyrer åpne hår

Oktoberfest hår nederlandske fletter

Frisyrer gjør deg langt hår selv Octoberfest

Flettet frisyrer Dirndl fossfall fletning

Frisyrer fletter lateralt oktoberfest

Dirndl frisyrer kort hår

Dirndl 2016 oktoberfest frisyrer

Flettet frisyrer er utvilsomt den mest populære for Oktoberfest. En tradisjonell Dirndl frisyre er Zopfkrone, også kalt hår eller bondekrans. Den er egnet for langt hår og er laget superlys – du trenger bare å flette en flette og pakke den rundt pannen. Den klassiske sildbensflettet og fransk flett er også en god ide. Fossen flettet, samt de asymmetriske flettene, som er perfekte for kort hår, er spesielt moderne og romantiske. Styling håret vil se definitivt unik når du kombinerer forskjellige frisyre typer sammen – for eksempel å veve en hestehale for å danne en bun fra fletter eller bruke ulike pyntebånd teknikker. Til slutt kan du spray håret ditt med glitter spray slik at frisyre er løst og ser bra ut. Ikke glem hårtilbehøret – de er et must for Oktoberfest! Et godt valg er friske eng blomster eller roser, flettet i håret, eller til og med en ekstravagant lue.

1