Maling av porselen: omforming av gamle retter

Dette interessante tidsfordriv er ikke bare for barn. Med maling og pensel kan du omforme det gamle porselen servise eller trene opp originale gaver til de kjære. Det malte porselen kan også være en attraktiv dekorasjon av ditt hjem, og det gir deg også muligheten til å vise din kreativitet og Fantase. I denne artikkelen finner du ideer og inspirasjon, samt mange praktiske tips om hvordan du maler porselen.

Maling porselen - en kreativ hobby

malt plateMaling hobby porselenMal porselen

malte plater

Mal porselenå male porselen er ikke komplisert - du bare trenger spesiell Porselen, som du kan kjøpe fra bokhandelen, weiβes papir, blyant, saks, klut, etanol fra apoteket, teip og selvfølgelig en gammel kopp eller porselen plate. Her finner du en enkel guide, hvis du ønsker å prøve det selv for å male porselen. Rettene du bør grundig rengjort i forkant av oppvask.

Mal porselen - instruksjoner for nybegynnere

Mal porselen

malt porselen kopper

Mal porselen

1

Mal porselen

malt kaffe kopp

Mal porselen

Hvis du vil male porselen selv, tegner du et utkast på papiret med blyanten og kutter det ut. For å overføre design til porselen, trenger du kopipapir. Du bør også kutte den, legg den under design og lim den med Tesafilm. Det neste trinnet er å spore designet med en spiss blyant. Deretter fjerner du det og kopipapiret, og ved hjelp av porselenpennetter kopierer du alt igjen.

Tegn med porselen markører

malt porselen retter

å omforme de gamle rettene

Mal porselen

original cup

Maling DIY porselen

Du kan male porselen, selv ved å tegne direkte på tallerkenen med porselenpennene dine. Du kan rette feilene som er gjort med en rag og etanol. Porselen bør også rengjøres med vann og vaskemiddel. La det tørke godt før du fortsetter.

La oppvasken tørke i ovnen

Mal porselen

original kaffekopper

interessant tallerken

malte kopper

Mal porselen

Når du er ferdig med alt, la oppvasken lufttørke i minst fire timer. Sett den deretter i ovnen slått på ved å stille inn en temperatur på 160-170 grader. Porselen skal brenne i 30 minutter og deretter avkjøles i ovnen slått av. På denne måten blir fargen holdbar og spuhaschinenfest.

1