Stjernetegn – typiske karaktertrekk

Hvilke karaktertrekk er typiske for dyrekretsen din og gjelder for deg? Lær nå alle elementene i tegnene til hvert stjernesignal.

Zodiac CalendarStjernetegn Væren 21.03 – 20.04

Stjernetegn VærenElementet i dyrekretsen er brannen og styres av Mars. Væren er åpne og ærlige, diplomati er ikke deres ting. Energisk og modig, de blir aktive umiddelbart i stedet for å vente i fred. Noen ganger kommer det til ord som rammer merket, men kan skade. Væren er veldig målrettet som stjernetegn. De elsker faren, risikoen og den raske beslutningen. Elementets brann gir rammen mye menneskelig varme. De er omsorgsfull og sympatisk.

Stjernetegn Tyren 21.04 – 20.05

Stjernetegn Taurus

Hans element er jorden, og han styres av planeten Venus. En oks er naturlig, har smak og vet hvordan du kan nyte de fine tingene i livet. Taurus er energisk og likevel tålmodig. Han nærmer seg tålmodig og målrettet, men han har en høy i kritiske situasjoner for å holde seg rolig. Han foretrekker å ta sin tid, men kvaliteten er viktig. Tyren har styrke og fast vilje. Venus gir det kreativitet, men oksen er veldig nær bakken og viktig for ham er virkeligheten. For å slappe av, trenger tyrene naturen. På grunn av den sterke forbindelsen til naturen, er tyrene hagearbeid eller plantepleie.

Zodiac Gemini 21.05 – 21.06

Zodiac Gemini

Deres element er luft og de styres av Merkur. Tvilling trenger mangfold og kommunikasjon. De gjør kontakter veldig fort, men de varer ikke lenge. Gjennom sin fantastiske sjarm kjører de sine medmennesker for raskt å glemme den lille upålitigheten. Selv om tvillinger noen ganger snakker mye og ser ut til å være åpne, holder de sitt andre ansikt til seg selv. Tvillingen kjemper for å ta en beslutning, han foretrekker å ha flere alternativer og prøve litt av dem alle. Han handler raskere enn andre og kan gjøre flere ting samtidig. Så han trenger stadig ny mat for sitt våkne sinn. Tvillingene elsker å reise, vandre fra sted til sted gir dem liv, fordi de kan bli informert og har sett alt.

Zodiac Cancer 22.06 – 22.07

Zodiac CancerHans element er vannet, og hans planet er månen. Hard shell, myk kjerne – så krabber er veldig emosjonelle, men det krever at de åpner sine hjerter til andre. De har alltid noe råd for andre, men de er ofte tap av deres bekymringer. Kreften liker å se, lytter godt og forsiktig nærmer seg vennskap. Krabber er veldig følsomme, og hvis de har problemer, trekker de seg raskt under skallet. Når deres hjelp er nødvendig av medmennesker, gir de alt for det. En stor ulempe for kreft er dens pessimisme. Så prøver han også å beskytte sine medmennesker mot fare og noen ganger ubevisst ringer han dem ut. Månen endres daglig, slik at krabberne endrer sinnet veldig ofte, noe som noen ganger irriterer de andre.

1

Zodiac Leo 23.07 – 23.08

Zodiac Leo

Hans element er brannen, og hans planet er solen. Han liker å stå under rampelyset og lengtes etter beundring. Løver vet hvordan de skal bruke sine attraksjoner og erobre veldig raskt. Hans solfylte karisma gjør ham populær, og han liker å være midt i samfunnet. Løven elsker luksus og liker å imponere sine medmennesker. Den typiske løven forsøker å komme seg til toppen, hans følelse av rettferdighet er veldig sterk og derfor er han et symbol på mot, kraft og overveielse. Løven liker å ta på seg ansvaret, men han er koselig om oppgaver og har sine egne ideer.

Stjernetegn Jomfru 24.08 – 23.09

Zodiac Virgo

Elementet ditt er jord og din planet er Merkur. Den ordspråklige jomfruen observere kritisk hennes miljø. Fawns er veldig korrekte, organisert og punktlig. Hun er interessert i suksess og prestasjon, har en god selvsikkerhet og gjør hennes saker med et intelligent sinn. De fødte under disse tegnene er veldig intelligente og nysgjerrige. Faktisk er mange jomfruer lærere. Råd fra en jomfru er alltid verdifull, hun vet mye fra forskjellige områder.

Stjernetegn Libra 24.09 – 23.10

Zodiac Libra

Elementet ditt er luft og planeten din er Venus. Vågen elsker harmoni og fred. På grunn av hennes diplomatiske natur møter hun ubevisst redsel mellom fronter, så hun holder en sikker avstand fra tvister. Stilig, vennlig og pent kritiserer de med et smil og forstås ikke alltid riktig. Ved viktige beslutninger tar skalaene sin tid, får forskjellige meninger og tenker alt i fred. Rettferdigheten er veldig sterk, spesielt når det kommer til penger, er skalaene alltid rettferdige.

Stjernetegn Skorpionen 24.10 – 22.11

Stjernetegn Skorpionen

Denne dyrekretsen styres av planene Pluto og Mars, og dens element er vannet. Skorpionen med sin giftige sting gir respekt og til og med frykt, så har de fødte skorpioner med Voerurteils å kjempe. Sterke og stolte personligheter er skorpioner, deres analytiske tenkning, lar ingenting passere ham forbi. De er individualister og må utfordres til å føle seg komfortable. Når han ser når en skorpion er i angrepstemperatur, kjenner han ingen nåde!

Stjernetegn Skytten 23.11 – 21.12

Stjernetegn Skytten

Et brannstjerne tegn med planeten Jupiter. De er veldig livlige og optimistiske. Veldig sjenerøs og fri, skytteren trenger alltid eventyr. Så åpen og taktløs kalles skytterne. Miskunnelig sier de hva de synes, og deres gode tro setter dem noen ganger i ubehagelige situasjoner. I deres søken etter frihet kan skytterne være religiøst og esoterisk orientert.

Stjernetegn Steinbukken 22.12 – 20.01

Stjernetegn Steinbukken

Dens element er jorden og dens planet Saturn. Steinbukken er en ytelsesrettet, bevisst og modig personlighet. Hans stigning er aldri for bratt, fordi han er sta og hardt arbeidende og derfor gjør de mange uoverstigelige karrierehopp. Steinbukken har ingen følelse av mote og trender, så han er fornøyd med den klassiske tidløse kvaliteten. Men god kvalitet er estimert. Hans følelse av plikt gjør ham til å oppfylle sine ordrer, bare noen ganger virker han for mye. Steinbukken er en uttalt realist og står fast med begge bena i livet.

Stjernetegn Vannmannen 21.01 – 19.02

Zodiac Aquarius

Hans element er luften og hans planeter Saturn og Uranus. Aquarians er vanskelig å vurdere, så det er aldri kjedelig med dem. De elsker å være uavhengige og er veldig kreative, men noen ganger er deres utholdenhet deres. Uvanlig som hans ideer er også Aquarius kunnskap, tiltrekker alt det som er ekstraordinært ham. I tillegg kan man si at Aquarius er en ekte venn.

Stjernetegn Fiskene 20.02 – 20.03

Stjernetegn Fiskene

Elementet ditt er vannet og planeten Neptunus. Fisk er noen ganger vanskelig å forstå, men veldig følsom og sårbar. De liker å unngå sammenstøtene, har en god intuisjon og følgelig føler de farene, som også bidrar til å bruke gitt Chanchen riktig. Svært beskjeden, de har et stort hjerte for andre som trenger hjelp. Noen ganger kan dette kalles svakhet, fordi ofte den gode naturen av fisken fører i feil retning og utnyttes.

Stjernetegnskalender

sign

Stjernetegn - typiske karaktertrekk

Stjernetegn - typiske karaktertrekk

Aquarius  Væren

kreft

Steinbukken

Fiskene Gemini

Gemini

Leo

Skytten

Skorpionen

Taurus

1