Iron-on perler Julemaler for utskrift gratis

Julen er nesten her, så vi har en flott DIY-ide for håndverkfansene, som lett kan kopieres – tinkering med perler! Hvis du ikke har erfaring med det, er du på rett sted, fordi nedenfor forklarer du de viktigste reglene når du arbeider med perler. Her finner du også noen flotte beaded maler til jul, som du kan skrive ut gratis. Vi håper du nyter våre ideer og ønsker deg mye moro å lage!

Beading maler Jul: Gjør vakker dekorasjon selv

Iron-On Beading maler Jul Tinker ornamenter selvBeading maler Julen gjør vakre snøfnugg selvIron-on perler malene Christmas Cookie cutter juletre

Beading maler Julen flott utforming ideer snøflak

Beading Mal Jul Candy Cane Julepynt Little AngelBeading mal Julen julen julen juletre

Iron-on perler maler Jul juletre dekorasjoner

Beading maler Julen gjorde flotte dekorasjoner selv

Beading maler Juledekorere fotoramme

1

Leter du etter ideer til originale og billige dekorasjoner til jul? Da ville våre beaded julemaler definitivt passe deg! Jernpærer finnes i alle hobbybutikker, og det er veldig enkelt å jobbe med dem. Du kan tinker med eller uten en mal – i andre tilfelle bør du sette sammen tallene, noe som ikke er spesielt komplisert. I tillegg til de små perlene og den spesielle plug-in-puten du får, trenger du et strykejern og et ark bakepapir. Når du legger til, bør du plassere pluggen på en flat overflate, og deretter sette den ønskede figuren sammen trinnvis – avhengig av hvilken mal du har valgt. Legg deretter et ark med bakpapir på toppen og forsiktig begynne med det varme strykejernet for å lage sirkelbevegelser over det. Målet er at perlene begynner å smelte og holde seg sammen. Til slutt bør du bare fjerne bakepapiret og la figuren bli kaldt. Ferdig!

Beading Template Christmas – inspirerende ideer

Iron-on perler maler Julen originale ideer juletre dekorasjoner

Iron-on perler maler Jul Julenissen ren

Iron-on perler maler julen fe

Iron-on perler malene Julen snømann

Iron-on perler maler Julen snøfnugg

Iron-on perler maler Julengler

Beading maler Jul originale ideer for kopiering

Iron-on perler maler Jul juletre

Strykepærer maler julen for å smelte perlene i ovnen

Iron-on perler maler Jul DIY med cookie cutters

Jernmalmmalerier Julekakefresere bruker

Iron-on perler maler Jul 4 ideer

Beading maler Julen flotte snøfinger

Beading maler Jul 3d juletre utforming instruksjon

Beading maler Jul 3d figurrener

Som du kanskje allerede har gjettet, er det å jobbe med perler, men de hjemmelagde dekorasjonene ser veldig imponerende ut – et eksempel er bildene i dette innlegget. Dine barn kan også delta i utforming – moroa er garantert! Hvis du får litt mer erfaring, kan du også lage intrikate 3D-figurer fra perler, som bare er perfekte for juletredekorasjoner eller borddekorasjoner. Vi håper at du trekker inspirasjon fra våre forslag! God jul!

1