Unik design: 19 ideer til fliser i stuen

Hvis du vil gi din stue et individuelt preg, må du tenke på kreativ gulvdesign. Hva sier du til fliser i stuen? De store porselen stengodsplatene ser luksuriøse og utsøkte ut. I dag tilbyr designerne en rekke materialer - keramikk, tre, naturstein. I deres utseende minner de om naturlig sandstein, høy kvalitet marmor eller tre og vil bringe naturen inn i boarealet ditt. Hold deg oppdatert for å overbevise deg om den høye kvaliteten og den vakre designen.

Fliser i stuen: stein ser etter et naturlig utseende

Fliser i stuen i beigeDen moderne fliser i stuen, som har en stein effekt, inspirerer med en unik sjarm og show rik historie. Hvis fargeskjemaet i ditt oppholdsrom er brunt og beige, velg sandstein. Marmor er også veldig egnet for disse fargene, men litt dyrere. Men hvis du har bestemt deg for marmorgulv, kan fliser også velges i marmorutseende. Stein-look fliser kan også være svart eller grå. Hvis du har hvite møbler, kombiner det med mørke gulvfliser.

Tradisjonelt: tre ser etter fliser i stuen

Fliser i stuen tre lookHvis du foretrekker den tradisjonelle designen og ønsker å trene din stue, har vi den beste løsningen for deg. Med moderne teknologi kan alt bli realisert på fliser - selv den tradisjonelle berøring av treet. Tror ikke at fargene på fliser med treutseende nødvendigvis må være brune, du kan også velge gråtoner. Veddesignet til fliser er ideelt for en rustikk rustikk stue.

Delikatesse og renslighet med hvite fliser i stuen

Fliser i stuen

Er du en romantisk person som ønsker å nyte renslighet og koseligheten i stuen? Så de hvite fliser er bare for deg! Hvis du også velger hvit for veggene, vil du skape et sømløst utseende i ditt boareal. De store hvite fliser gjør rommet ser mer romslig ut. En kreativ ide ville være hvite fliser med speiloverflate.

Ordet for luksus er den svarte glansen

Fliser i stuen Interiour

Fliser i stuen ideerFliser i stuen brun

1

Fliser i stuen design

Fliser i stuen ideer

Fliser i stuen i grått

Fliser i stuen keramisk

Fliser i stuen typer

Fliser i stuen ideen

Fliser i stue gulvet

Fliser i stuen interiørdesign

Fliser i stuen interiørdesign

Fliser i stuen keramiske fliser

Fliser i stuen marmor

Fliser i stuen marmor

Fliser i stue marmorgulv

Tile i stuen i rosa

Fliser i stuen svart

Fliser i stuen design

1