14 idei originale pentru prăjituri de tort de casă

Piesele fac parte integrantă din aproape fiecare sărbătoare. Ele fac pentru o atmosferă fericită și au fost făcute deosebit de creative. Prin urmare, aveți nevoie de cadrul potrivit, astfel încât acestea să nu fie doar așezate pe masă. Nu trebuie să cheltuiți întotdeauna mulți bani pe depozitul de tort. Puteți, de asemenea, să le proiectați într-un mod interesant! Am selectat câteva sugestii și sfaturi utile pentru dvs. Distrează-te!

Pregătirea prăjiturilor de tort este ușoară și interesantăCake rack coloratMagazinul de tort eșuattort magazin simplu

Crăciun magazin creativ

Tort simpluTortul de casă de casă se face foarte ușor și rapid. În plus, există numeroase opțiuni și modele pe care le puteți aplica. Tot ce ai nevoie pentru design este unele materiale de epocă sau obiecte existente pentru a face un tort frumos stai tu. Vă oferim câteva sugestii și sperăm că veți fi fascinați!

Piesa de depozitare ca ornament pentru masăTortul este plin

tort de depozitare interesant

porumb dulce

Cake rack roz

Cake rack galben

1

plăcuța de stocare colorată

Cake rack albastru

Tortenetagere sunt deosebit de bune ca ornament pentru toate mesele. Așa cum am menționat deja, nu trebuie să cheltuiți neapărat mulți bani pe un nou tort. Pentru această activitate ușoară, pur și simplu aveți nevoie de câteva plăci, adezivi și niște suporturi de lumânări. Ordinea și decorarea suportului pentru tort depinde de propriul dvs. gust.

Fa-ti propriul tort in pasi simpliTort magazin făcut de tine

Cake rack alb

Crăciun magazin creativ

Magazinul de tort eșuat

Cake rack frumos

Tort magazin făcut de tine

Tort magazin făcut de tine

Depozitarea tortului

Mai întâi de toate, aveți nevoie de trei plăci de dimensiuni diferite și lipici calde. Apoi urmați baza lămpii, lumânarea pilonului sau ceva solid pentru a purta greutatea tarturilor și prăjiturilor. În acest scop, trebuie să utilizați sfeșnici cu trei stâlpi. De exemplu, metalul rustic decorativ se poate transforma într-o bază strălucitoare. Creativitatea și răbdarea sunt parte integrantă a pregătirii. Nu uitați stabilitatea bazei, astfel încât placa cu prăjitura de pe ea să poată fi ușor așezată pe ea. Clătiți și lăsați plăcile să se usuce. Apoi, aranjați-le în funcție de dimensiune. Utilizați șmirghel pentru a sparge centrul plăcii. Adăugați un lipici puțin. Apoi verificați stabilitatea inversând raftul. Acest depozit de tort de casă nu trebuie pus în mașina de spălat. Ultimul pas se referă la decorarea. Puteți decora colțurile cu mici detalii, cum ar fi perle false sau cristale decora, dar acestea ar trebui, bineînțeles, să fie bine fixate de Klebber. Există mult mai multe lucruri pe care le puteți adăuga la acest lucru și obțineți o tava delicioasă ca efect final!

Salvați

1