Halloween Costume Copii – cumperi sau faci-o singură?

E timpul din nou curând. Pe 31.10. poate fi speriat cu impunitate. Cu 15 ani în urmă, Halloween a venit din SUA în Germania și a fascinat copiii enorm. În acest moment, producătorii de costume realizează o bună cifră de afaceri. Multe vrăjitoare mici și diavoli alerg prin străzi în întuneric și strigă în fața ușii: “Trick sau treat”. Ei primesc tone de dulciuri și acest lucru le oferă copiilor o mulțime de distracție, chiar dacă unii vecini se înfurie, cei mai mulți s-au obișnuit cu asta. Copiii de costume de Halloween pregătesc copiii experiențe de neuitat și entuziasm.

Costume de Halloween pentru copii – Pregătiți-vă copilul o bucurie!

Concepte de Halloween Copii - Costume de copii retro retro pentru HalloweenDeghizat ca un schelet, colecționar de suflete înfricoșător, vampir, vrăjitoare sau zombie, trenul rutier și căutarea bomboanelor devin o aventură distractivă. Copiii foarte răi sunt atunci când joacă rolul eroilor lor preferați: băieții iubesc pirații, costumele Spiderman și Star Wars, în funcție de copilărie, preferințele sunt diferite. Fetele preferă în prezent Frozen – Anna și Elza, Arielle și DocMcStuffins, dar și o haină roșie dulce, vrăjitoare sau indian poate fi un adevărat ochi-catcher.

Costume de Halloween pentru copii – cumperi sau faci-o singură?

Un Minnie drăguț al cărui costum fiecare poate imitaPentru costumul de Halloween perfect, uneori aveți nevoie doar de o mască potrivită sau de machiaj. Ambele se pot face cu ușurință de unul singur. Există nenumărate idei și sfaturi despre subiectul mascotelor și make-up-ului de Halloween, chiar și pentru cei care au “un talent bun pentru el” – modele și instrucțiuni de auto-proiectare a costumelor. Vampirii sunt un hit pe festivalurile de Halloween, și veți găsi nenumărate sfaturi de machiaj și instrucțiuni pentru a vă transforma în “un vampir perfect”. Lentilele de contact colorate sunt un plus misto la tinuta vampir.

Un jocker drăguț dulce

Jockerul răcoros - să muște

Deci, cu puțină efort și haine sau haine vechi de la garderobă, poți să-ți pui copilul un costum de Halloween grozav și să-l pregătești o mare bucurie. Garanteaza ca veti experimenta, de asemenea, o multime de distractie. Pur și simplu rămâne un machiaj înfricoșător și deja aveți un rezultat minunat și un copil fascinat cu ochii strălucitori. Chiar dacă o investiție în costum de Halloween nu a fost planificată pentru bugetul dvs., cu puțină imaginație și tot ceea ce aveți nevoie acasă, puteți pune împreună ceva special. Indiferent dacă ați cumpărat sau ați făcut-o singur, este important ca costumul de Halloween să fie interesant și izbitoare.

Batmangirl

BatmanHalloween – și pentru cei mici este o mulțime de distracție

Un dragon drăguț pentru copii Bee Maya cu pantofi matlasați Cleopatra - costum al prințesei egiptene

Costum de balet

1

Răcoros vrăjitoare în verde

Costumul din dinozaur Rex

#Indian dulce

Arielle, sirena - un mare costum de copii Halloween

Micuță prințesă indiană

mare costum Star Wars - Joda

un tâlhar drăguț - costum de Halloween pentru a face copiii înșiși

Oh, cât de drăguț?

Un mare Pyratenprinzessin Poccahontas

Paul patrulare - o lovitură dulce

Un bebeluș - pentru a-ți înghiți

Hood Red Riding - un costum clasic în costume de Halloween

Spiderman - clasic pentru băieți

Star Wars - un clasic care rămâne mereu popular - Dart Wader O căpșună - dulce pentru a mușca

Costume de copii mari pentru Halloween

1