Tort de scutec – 18 idei dulci

Bebelușii au nevoie de atâtea lucruri, dar un lucru este 100% sigur – scutecele. În fiecare zi și în ziua după ce scutecele sunt parte integrantă a vieții de zi cu zi a bebelușului. Prin urmare, un tort de scutec este un cadou foarte potrivit și practic pentru micuții descendenți, fie pentru prieteni, fie pentru propriul copil. Vă oferim câteva idei creative despre cum să faceți propriul tort de scutec!

Fabricarea de tort de paiete este practică și distractivă

Windeltorte creativ tinkerWindeltorte se distrează la îndemânăScutec tort scump draga

Fabricarea tortului pentru scutece este o idee minunată dacă căutați un cadou perfect pentru un copil. Este creativ, plin de iubire, practică în același timp și foarte distractiv de pregătit din cauza aluziilor amuzante. Practic, aceasta se datorează faptului că bebelușul are nevoie oricum de lucrurile care sunt puse pe tort și astfel combinați utilul cu cel vesel. Tot ce aveți nevoie pentru tortul scutec este să luați o foarfecă, un arc și o mulțime de scutece. Desigur, în funcție de propriul dvs. gust, puteți utiliza și alte elemente decorative și practice. Dar, în primul rând, fiți preocupat de faptul că tortul este dedicat sexului copilului și aduce cu el un mesaj corespunzător. De aceea este mai bine sa le faceti in culori potrivite. Inutil sa mai spunem, trebuie sa acordati atentie si singurelor elemente si detalii pe tort.

Instrucțiuni pentru prăjitură și pregătire pentru tort

Windeltorte creativ tinker

Windeltorte creativ tinkerÎn primul rând, scutecele trebuie să fie laminate, deci, bineînțeles, ele trebuie să fie pliate cu atenție. Acestea pot fi apoi reținute împreună cu un volum mic. În funcție de tipul și dimensiunea scutecelor, veți folosi o cantitate diferită de scutece. Apoi trebuie să tăiați un diametru corespunzător pentru tortul scutec. Pentru un aranjament vertical optim, puteți folosi centrul rolelor de hârtie. Așa că puneți punctul central. Se recomandă ca o bandă frumoasă să fie lipită pe fundul morții. Puteți atașa ruloul de hârtie în centrul plăcii de bază cu un pistol de lipire fierbinte. Apoi puneți scutecele în jurul lor. Pot fi configurate diferite etaje. Fiecare etaj este legat de o panglică. La bucla unuia dintre etaje ai putea scrie numele micului. În funcție de propriul dvs. gust, o rola de scutec ar putea fi pusă la ultimul etaj. Acesta reprezintă vârful tortului. În cele din urmă, distribuirea de cadouri pe tort rămâne cea mai distractivă. Ele pot fi așezate numai pe unul sau mai multe sau pe toate podelele și apoi fixate cu lipici.

Scutecele de prăjituri sunt disponibile în variante diferite

Tort de scutec albastru

Tort de scutec albastru

1

Scutece de scutece roz

Windeltorte dulce dulce

Windeltorte creativ tinker

Tortul de scutece interesant

Windeltorte se joacă jucăuș

Tortul de scutec se îndreaptă cu iubire

Windeltorte tinker colorat

Windeltorte dulce dulce

Scutec de scutece unic

Tinkerul din Windeltorte a eșuat

Windeltorte tinker copilăresc

Windeltorte sclipitoare discret

Windeltorte dulce dulce

Windeltorte se joacă jucăuș

Scutece de scutece roz

Scutece de prăjitură dulce

Salvați

1