12 idei creative pentru patul DIY!

Într-un pat DIY ai putea chiar să dormi foarte confortabil! Pare imposibil pentru tine? Nu crezi în asta? Vă vom arăta câteva idei creative pentru paturile auto-construite și veți oferi sfaturi utile pentru a vă face patul individual și unic!

Confortabil și confortabil cu pat DIY

pat de pat coloratCât de mare ar trebui să fie patul DIY?

patul pentru copii a fost trimispat mare mare

pat mare mare

Înainte de a vă gândi la materialele necesare, trebuie să vă gândiți mai întâi la cât de mare ar trebui să fie patul DIY. Ar trebui, desigur, să fie dimensiunea camerei și să nu depășească. În acest scop, trebuie să țineți cont și de Matrazengröße: Dimensiunile saltelei utilizate frecvent sunt de 80 x 200 cm sau 120 x 200 cm.

Finalizați structura patului

DIY pat design-telemn din lemn de lemn

lemn din lemn de lemn

Aveți ocazia de a construi structura patului din numeroase materiale. În principiu, lemnul este cel mai recomandat deoarece poate fi procesat bine. Desigur, dacă sunteți creativi, talentați și trimisi manual, puteți să vă proiectați singur cadrul pentru patul pentru bricolaj. În zilele noastre s.g. Placaj deosebit de popular și recunoscut în astfel de construcții.

Un pat de paleti este de asemenea o idee ieftina!

paleti din lemn pentru paleti

paleti din lemn pentru paleti

paleti din lemn pentru paleti

alb pat albastru

 alb pat albastru

confortabil pat confortabil

Instrucțiuni detaliate pot fi găsite aici. Structura patului ar putea fi de asemenea realizată din paleți – este foarte simplu și ieftin! La proiectarea patului pentru paleți, nu mai puteți folosi ramele de pat deoarece acestea sunt bine ventilate din cauza găurilor din partea inferioară a lemnului. Instrucțiunile de construcție sunt simple și interesante: Paleții respectivi sunt aranjați în funcție de cât de mult doriți să fie înălțimea patului și apoi să fie înșurubați împreună. Din moment ce salteaua este doar pe paleti, aceasta ar trebui sa fie foarte confortabila, pentru ca paletii nu au o saltea de otel.

Reîmprospătați apartamentul

pat de pat colorat

alb pat albastru

diy pat roșu

verde

verde

pat de pat colorat

confortabil pat confortabil

Vrei doar să-ți reîmprospătezi apartamentul și să dai aspectul noului pat vechi? Doar o muncă de pictura este suficientă pentru a transforma patul vechi într-o lucrare inovatoare de artă. Dacă ați proiectat singur patul, ar trebui să uleiți lemnul puțin. În acest fel, patul dvs. DIY ar arăta eficient și cu siguranță va dura mai mult. Decorarea patului nou decorat, desigur, nu este niciodată inutilă – puteți decora în funcție de stilul casei dvs.!

1