Ușor de a construi singur patul pentru euro – instrucțiuni detaliate

Patul cu paleți Euro este o piesă ieftină de mobilier pe care o puteți construi cu ușurință acasă – sarcina perfectă pentru dvs., dacă vă place să stăpânească și să construiți în timpul liber! Aceste paturi sunt, de asemenea, foarte populare astăzi, deoarece sunt foarte bine integrate în mediul industrial, care este în prezent foarte mult în vogă. Un pat construit din europaleți este de asemenea o alternativă excelentă la patul clasic din magazinul de mobilier și costă de două sau chiar de trei ori mai puțin. Aceasta nu va aduce doar o notă proaspătă în dormitor, dar, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a face ceva bun pentru mediu prin re-utilizarea paletele vechi (aceasta se numește „upcycling“). Sunteți deja convinși de avantajele acestui tip de pat? Apoi citiți instrucțiunile noastre și le puneți în practică!

Asigurați-vă propriul pat de paleți Euro – sfaturi practice și materiale necesare

Pat de europaleti in aspect turcesc modern turcescIdei de design creative pentru paturi din lemnPaleti euro paleti vopsite rosu

Europaleti pensiune pensiune

Paturi de europaleți sub ideile creative de creație DIYEuropaleți pat original aspect

Pat pentru europaleti cu aspect modern

mari europaleti pat rustic

Europaleti pat copii pentru copii alb

1

Pat pentru europaleti cu panou construit

Construcția unui pat de paleți Euro are și alte aspecte pozitive – puteți proiecta cu ușurință patul dorit și, bineînțeles, cum se potrivește cel mai bine în dormitorul dvs. Tot ce aveți nevoie este abilitatea, creativitatea și dorința de a lucra – nu sunt necesare alte aptitudini speciale! Dar înainte de a începe să construiți, ar trebui să obțineți paletele potrivite. Suporturi de tip euro diferă de fapt de la un singur sens paleții – acestea sunt mult mai stabile și costuri de cel puțin 10 euro pe bucată, în timp ce într-o direcție paleții sunt adesea chiar și gratuit la supermarket sau hardware magazine. Chiar dacă ați găsit europalele în deșeuri voluminoase, de exemplu, acestea nu trebuie să fie murdare, ude sau deteriorate în nici un fel. Numărul de paleți de care aveți nevoie depinde de dimensiunea și înălțimea patului pe care doriți să îl construiți. Pentru un pat simplu simplu nu aveți nevoie de mai mult de două-trei paleți, în timp ce pentru un pat dublu mai mare ar trebui să obțineți cel puțin opt paleți. Pentru indicațiile pe care le oferim în acest post, aveți nevoie de următoarele materiale: 5 la 8 Euro paleti in stare buna, o multime de cuie și șuruburi, poloneză din lemn, o rola pensula sau vopsea, șmirghel, un burete vechi, polizor, o șurubelniță ciocan sau fără fir și poate un văzut.

Europaleți cu aspect modern

Euro paleti de iluminat indirect de iluminat de culoare superba

DIY Pat pentru europaleti

Dormitor dormitor euro pături pat uimitor aspect

Pat pentru europaleti construiti confortabil si practic

Europaleți dormitor dormitor modern și mare

Paleti europaleti luminat aspect original

Europaleti pat pictat rosu-negru

mese de cafea interesantă din europaleți

Canapea din living de europaleti

Mese de cafea din europaleti living

Mese de cafea din europaleți aspect rustic

Canapea din tapițerie gri de europaleți

Europaleți canapea idei creative DIY

Pasul 1: Pregătiți, vopsiți și vopsiți europalele

Producem paleti europaleti, Cumparam paleti in stare buna

Paleti din lemn pentru paleti din lemn masiv in stare buna

Pregatiti patul pentru paleti Euro pentru a pregati paletii

În primul rând, ar trebui să pregătiți bine paleții – lemnul trebuie șlefuit cu mașina de șlefuit până când este perfect neted. În acest fel, eliminați toate unghiile proeminente, fragmentele sau șuruburile și evitați riscul de rănire care rezultă din acestea. Apoi, șlefuiți suprafața paletei din nou cu șmirghel și curățați lemnul folosind un burete vechi. În cele din urmă, puteți picta europaleți sau chiar vopsi în culoarea la alegere.

Pasul 2: Aranjați paletele și fixați-le ferm

Europaleți Construiți propriul pat Fixați paleții în mod stabil

Pregătiți patul de europaleți, pregătiți paleții și fixați-i într-un mod stabil

Proiectați singur patul Europalletten Construiți un pat de pat

După vopseaua sau vopseaua a fost uscat, ar trebui să aranjați paletilor corect: Set primele trei paleti la partea lor longitudinală unul lângă altul și apoi alte două palete la unghiuri drepte față de acesta – din nou, cu latura lungă. Pentru a crește înălțimea patului, puteți adăuga și alte europaleți la această construcție. Dacă sunteți mulțumit de forma patului, trebuie să fixați toate paletele cu unghii sau șuruburi stabile – astfel încât să formeze rama patului.

Pasul 3: Oferiți o mai mare stabilitate construcției

Pat pentru europaleti construiti instructiuni in imagini

Construim paturi din lemn pentru europaleti

Pachetele de europaleți construiesc simple instrucțiuni

Pentru a da mai multă stabilitate întregii construcții, puteți atașa mai multe panouri pe pat și pe laturi. Apoi, trebuie să verificați dacă vopseaua sau vopseaua arată bine și reparați sau pictați, dacă este necesar. Apoi plasați salteaua pe suportul pentru paleți. Patul tău construit este gata!

Pasul 4: Construiți un panou

Rama de pat cu panou din europaleți

Pachetul de europaleți cu capul a construit un aspect minunat

Paturile de europaleti construiesc in sine un pat dublu modern cu capul

Pat pentru europaleti cu capul mare si practic

un pat mare de europaleti construit cu capul

construiți un pat pentru paleți cu capul propriu

În cele din urmă, vom explica cum puteți face un tablou frumos pentru patul dvs. de europaleți. Este realizat din două palete, care sunt plasate pe partea mai lungă până la capătul superior al patului și apoi fixate cu unghii sau șuruburi. Ar fi foarte original dacă utilizați golurile în paleți ca rafturi mici sau creați efecte vizuale interesante cu un șir de lămpi încorporate în cadrul patului. Preferați un pat DIY din panouri din lemn, avem și cel mai bun ghid pentru dvs.! Distreaza-te!

1