Clădirea cu nisip – cel mai ușor ghid + 25 de idei creative

Dacă aveți copii acasă, veți ști cât de important este să jucați cu o cutie de nisip. Când vă aflați în parc împreună cu copiii, le puteți lăsa să se joace ore întregi pe nisip și nu se vor plictisi niciodată. Acest clasic oferă distracție reală! Și dacă aveți o grădină sau un balcon mare, de ce petreceți atât de mult timp în locuri publice de joacă? Puteți construi o cutie de nisip cu patru frați. Un lucru este sigur – o cutie de nisip construită de Papa este ceva special pentru copiii tăi! Urmați ghidul nostru pentru a aduce bucurie copiilor dvs.!

Construiți cutia de nisip – numai în 5 pași simpli

Instrucțiuni de construcție pentru sandboxExistă mai multe tipuri de sandbox-uri pe care le puteți construi cu ușurință. Se recomandă ca nisipul tău să aibă un acoperiș. În caz contrar, va trebui să alegeți o locație umbroasă. În cazul nostru, proiectul nostru DIY este fără acoperiș, deoarece am ales cel mai simplu ghid pentru începători. Dar dacă cunoașteți regulile de bază, puteți lăsa imaginația să meargă sălbatic. De asemenea, puteți instala sistemul de drenaj. O altă idee este un loc de joacă cu nisip.

Materialele necesare:

Instrucțiuni de construcție pentru sandboxMaterialele de care aveți nevoie sunt niște plăci de grădină plantați – între 12 și 16, cherestea pătrată pentru cele 4 colțuri de colț, o cârpă anti-rădăcină, o șurubelniță fără fir și desigur nisip. Plăcile, care nu depășesc patru metri, sunt oferite la prețuri rezonabile. Selectați placile cu o lățime de 20 de centimetri și o grosime de 4 centimetri. Durata desigur depinde de cât de mare doriți să construiți spațiul de nisip. Dar înainte de a începe cu primul pas, trebuie să marcați zona pentru nisip. Mai întâi prăjiți marginile cu o lopată și apoi săturați întreaga zonă cu adâncimea de 20 cm. Partea inferioară a cutiei de nisip trebuie să fie la nivel. Așezați podeaua cu o cârpă anti-rădăcină. Acest material are marele avantaj că apa de ploaie se poate scurge. Apoi vine ansamblul!

Pasul 1

Instalați Instrucțiunile pentru Sandbox Pasul 1

Pasul 2

Instalați Instrucțiunile pentru Sandbox Pasul 4

Pasul 3

Instalați Instrucțiunile pentru Sandbox Pasul 5Pasul 4

1

Instalați instrucțiunile pentru sandbox Pasul 6

Pasul 5

Instalați Instrucțiunile pentru Sandbox Pasul 7

Pasul 6 

Instalați instrucțiunile pentru sandbox Pasul 6

Pasul 7 

Instalați Instrucțiunile pentru Sandbox Pasul 7

Am arătat pașii ca imagini pentru dvs. deoarece explică mai bine decât textul. Dar aici este un tutorial scurt text. Instalarea se face cel mai bine în locul unde se află piesa de țărm. Desigur, trebuie să pregătiți mai întâi plăcile – tăiate, să scoateți arcul și să pregătiți dinții. Montați cherestea pătrată cu șase șuruburi fiecare pe panourile laterale. Începeți mai întâi cu colțurile și apoi atașați celelalte panouri ca pătrat. Celelalte colțuri sunt similare. Apoi, ați terminat cu primul etaj. Apoi vine cel de-al doilea etaj, astfel încât nisipul devine suficient de mare. Asamblați o mică parte în cele patru centre, astfel încât plăcile lungi să fie bine fixate. În cele din urmă, bineînțeles, încă mai aveți nisip în nisip. Există mai ales la magazinul de hardware Spieland să cumpere. Din păcate, copiii nu pot coace cu adevărat prăjituri și nu pot construi castele cu acesta. Pietrișul este mult mai potrivit aici. Asta este sugestia noastră, dacă găsiți pietriș.

Și o idee când copiii cresc

Sandbox construi idee

Dacă acum echipați nisipul cu un acoperiș, atunci este mai bine să utilizați două plăci mari care vă înșurubă împreună pentru a forma un triunghi. Acordați atenție stabilității. Alternativ, puteți utiliza cele patru grămezi pentru a întinde o cârpă robustă, realizată dintr-un material solid. Aduceți culoarea grădinii sau a balconului cu o țesătură colorată. Obțineți mai multe idei din exemplele noastre excelente

Loc de joaca pentru sandbox

Tipul de construcție Sandbox

Construiți cutia de nisip cu acoperiș

Cutia de nisip construită din palet

Sandbox-ul construiește DIY Sandbox-ul construiește DIY

Construcția sandbox-ului este închisă

Sandbox construiți bancă

Sandbox construi proiectul DIY

Sandbox-ul construiește DIY

Sandbox construi ideea DIY

Sandbox-ul construiește DIY cu acoperiș

Sandbox construi ideea DIY

Sandbox construi proiectul DIY

Sandbox construieste pietre de bricolaj

Sandbox construi tabelul DIY

Cutia de nisip construită verde

Sandbox construi navă

Sandbox construi idee

Sandbox construiește idei

Sandbox-build-multicoloră

Sandbox construi idee

Sandbox-ul se construieste multicolor

Sandbox construiește anvelope

Sandbox construirea anvelopei Art

Construiți cutia de nisip cu pietre

Construiți cutia de nisip cu apă

Sandbox-ul se construiește din două părți

1