Pietrele de plantare au pus 20 de idei minunate

Pietrele de plante nu sunt numai estetice Eyecatcher, dar asigurați-vă că există întotdeauna suficientă sol pentru plantele dumneavoastră. Pentru a evita costurile, puteți folosi ghidul nostru pentru a vă pune pietre de plantare și, astfel, să aveți o capodoperă valoroasă și durabilă în grădină.

Cum pot planta plantații și care sunt cele mai bune dintre cele mai bune?

Pietrele de plante sunt buneAșezați fundația, cum să o faceți pentru un zid. Lățimea minimă a unui perete de piatră cu pereți dubli față este de 450 mm, iar opritorul de 120 mm trebuie să fie pe ambele părți. Ar trebui să marcați baza astfel încât linia care este vizibilă pe fiecare parte a peretelui.

Puneți pietre de plantare – instrucțiuni în 3 pași

Pietrele de plante sunt ieftinePasul 1


de Pentru a așeza mai ușor pietrele, aranjați-le mai întâi în grupuri bazate pe similare Grosimi și lungimi. În cursul procesului de sortare eliminați cele bune Pietre care ca Poate servi pietre funerare. Păstrați grosimile lor într-un interval de 1/4 ină. Variația. Am pus deoparte 3-1 / 4-unu – la 3-1 / 2-in. pietre groase pentru a noastră Decksteine
distribui pietrele de pe Planificați, în loc de stivuire, dacă aveți spațiu. Te va duce prin săpătură grămezile Salvați pentru a găsi mai târziu pietrele pe care le doriți. Sortați prin grămada de pietre și alegeți câteva pietre de colț. Dacă nu există obiecte evidente, puteți sculpta o piatră prin așchiere cu un ciocan de zidărie sau cu un topor de piatră. Dar asigurați-vă că purtați mănușile. 

Pasul 2

Pietrele de plante deja stabilite

Puneți mortar pe fundație și plasați un quo-in la fiecare capăt, pe liniile marcate. Apoi fAr trebui să completați linia de pietre între cele două capete. Puteți folosi un amestec de pietre (acestea nu trebuie să aibă aceeași înălțime).

Pasul 3

Pietrele de plante sunt bune

1

Acum ar trebui să construiți colțurile. Utilizați un nivel de spirit pentru a vă asigura că bucățile de colț sunt în poziție verticală. Trebuie să fie o distanță de 300mm-400mm între pietre și perete. Alegeți înălțimea dvs. Lăsați-vă imaginația să alerge sălbatic și puteți crea forme uimitoare! 

Un sfat de la noi: jucați cu unul dintre pietre!

pietre de plante cum ar fiPlanul orizontal ar trebui să fie de aproximativ 450 mm față de planul vertical. Umpleți centrul cu mortar și pietre mici. Pietrele de plante nu sunt numai estetice Eyecatcher, dar aduce linii curate și aspectul decent al grădinii tale. În timpul cultivării plantelor grădinarii sunt răsfățați pentru alegere: Fie că este vorba despre o mare colorată de flori cu anuale sau plante perene, arbuști mici și arbuști, plante de grădină de gradina sau plante, imaginația este practic nelimitată.

Mutați pietrele de plante

Pietrele de plante deja stabilite

Acum poziționați rândul de jos în betonul umed în pământ. Vasele de plante ar trebui îngropate la jumătatea drumului. Pentru a ajuta, poate veni un ciocan de cauciuc. O îndrumare întinsă servește ca orientare la setarea pietrelor. Asigurați-vă că păstrați o lățime comună de aproximativ cinci centimetri între pietrele individuale de plante. Acum puneți rândurile deasupra lor uscate și decalate înapoi pe pietrele deja stabilite. Orice diferențe de înălțime vă vor compensa ulterior cu mortar sau nisip. În cele din urmă, umpleți solul și folosiți plantele alese – așa cum am spus deja – de preferință un joc de pietre mari și mici. Un sfat de la noi: pietrele de plantare pot fi perfect combinate cu un pat de piatră!

Vreți să vedeți câteva exemple mai contemplative? Derulați în jos!

Pietrele de plante sunt ieftine

Pietrele de plante puse acolo

Pietrele de plante sunt grozave

Pietrele de plante puse în grădină

pietre de plante stabilite exact

pietrele de plante sunt rezistente

pietrele de plante sunt acum puse

Pietrele de piatră puse beton

Pietrele de plante puse moderne

Pietrele de plante sunt ieftine

Pietrele de piatră puse beton

pietre de plante cum ar fi

Pietre preturi stabilite

Pietre de piatră ridicate

Pietrele de plante sunt bune

Plantele pun multe

Plantele au pus DIY

Plante pietre set preț

1