Planificator de grădină online pentru un design individual al zonei exterioare

Ați cumpărat o casă nouă și acum doriți să vă planificați grădina? Sau aveți dorința de a reprograma complet grădina din față, dar nu vă puteți imagina exact cum va arăta? Apoi cu siguranta aveti nevoie de un planificator de gradina online! În acest articol, vă prezentăm câteva variante gratuite care sunt potrivite pentru computere, tablete și smartphone-uri și se remarcă prin calitatea lor înaltă. Alegeți cele care vă plac cel mai bine și transformați grădina într-o oază verde!

Planificatorul de grădină online și beneficiile sale

Proiectați grădina ideală cu planificatorii grădinii onlinePlanificatorul 3D grădinar aspect realist al peisajului2D planificator grădină reprezentare schematică a zonei în aer liber

planificator de grădină online ilustrare schematică 2D

Planificator de grădină online peisagistică și peisagisticăsoftware specializat 3D reprezentare schematică

3D planificator grădină online pentru calitate gratuită

planificatorul de grădini online efecte 3D

interfața planificatorului grădinii online

1

Grădină design idei creative planificator grădină online

Cu un planificator de grădină online, aranjarea paturilor de flori, copaci, arbuști și iazuri este mai ușor ca niciodată! Poate că cel mai mare avantaj al acestui tip de software este că nu numai că vă puteți planifica oaza liniștită, verde până la cel mai mic detaliu, dar este posibil și să vă imaginați totul vizual. În funcție de planificatorul de grădină specific, pot fi create vederi 3D sau proiectul finit este trimis ca PDF direct la e-mail. Dacă nu ați folosit un astfel de program până acum, cu siguranță veți fi convinși că lucrarea este extrem de ușoară, iar reprezentarea virtuală a peisajului este foarte realistă. Și, cel mai bine, există o varietate de planificatori de grădini 2D și 3D pentru a găsi pe web – și majoritatea variațiilor sunt gratuite. Pentru a face alegerea mai ușoară, am enumerat cei mai populari planificatori de grădină pentru dvs.

Software de planificare peisagistică specializată: Google SketchUp

Google SketchUp

Planificatorul de grădini online calitativ 3D

Planificator de grădină 3D gratuit ilustrare realistă

gradinarit online software specializat gratuit

Planificarea 3D a grădinii software

3D planificator de grădină online gratis

3D pergola planificator de grădină online

Grădină planificare grădină online

planificatorul grădinii online planificând grădina ideală super ușor

planificare specializată 3D peisaj software

Planificarea corectă a grădinii dvs. nu este de obicei o sarcină ușoară și este considerată o artă în sine, dar vă puteți bucura de ea cu planificatorul de grădinărit online. După cum sa menționat mai sus, există o varietate de astfel de programe pe Internet, dar în mod special popular este software-ul Google 3D SketchUp, care poate fi folosit atât pentru amenajarea teritoriului, cât și pentru proiectele de renovare. Este multifuncțională, vă permite să experimentați de mai multe ori, până când găsiți soluția potrivită pentru grădina dvs. și lucrați cu ea nu numai că este ușor, dar și foarte rapid – în câteva minute puteți crea un întreg proiect. Reprezentarea virtuală este calitativă și detaliată, iar programul chiar vă permite să proiectați noi piese de mobilier pentru exterior.

Smart Draw

planificarea grădinii online Google SketchUp

Grafica grafică 3D ilustrativă realistă

programe specializate de amenajare și amenajare a grădinilor

on-line Planificator de grădină Design 3D interesant proiect de grădină

free software peisaj 3D

Mulți planificatori de grădină vă permit să vă faceți proiectul și mai realist, să încărcați o fotografie a grădinii dvs. și să planificați proiectarea spațiului dvs. în aer liber pe această bază. Un exemplu excelent al acestui lucru este programul Smart Draw – un software relativ bine cunoscut și gratuit pentru planificarea peisajelor. Are un meniu necomplicat cu multiple funcții și oferă numeroase opțiuni de design. În biblioteca bogată găsiți numeroase elemente care fac reprezentarea virtuală mai realistă – de la iazuri de grădină și fântâni la arbori, tufișuri și diverse piese de mobilier.

Envisioner Express

planificatorul de grădină online Envisioneer Express

Planificarea grădinii online a efectelor 2D

biblioteca bogată în planificatorul grădinii online

programe specializate de amenajare a teritoriului 2D gratuit

Planificarea peisagistică a software-ului liber 2D

Puteți face zona exterioară perfectă chiar și cu programul Envisioneer Express. Acest planificator de grădină 3D are o bibliotecă vastă cu diferite elemente de grădină și vă permite să vizualizați rapid ideile și ideile. Efectele 3D spectaculoase vă permit să aranjați poteci de grădină, garduri, porți, mobilier de grădină și plante după preferințele dvs. Calitatea deosebită a prezentării virtuale face ca lucrul cu programul să fie rapid și ușor și, în final, rezultatul pare foarte adorabil!

Alt planificator de grădină online gratuit

Planificarea grădinilor 2D Gardena

Planificatorul de grădină online Gardena gratuit

Gradina online Gardena

Grădină planificator on-line 3D

planificator de grădină online 3d ilustrare superbă vizuală

planificator de grădină online gratuit de înaltă calitate

Garden Planner 3D effects online gratis

planificatorul de grădină 3D online

planificatorul grădinii online 2D

2D Garden Planner online gratis

Dar există și alți planificatori de grădinărit online care se bucură de o mulțime de popularitate. Programul EarthSculptor, de exemplu, este un software 3D specializat care prezintă în mod realist caracteristicile caracteristice ale peisajului, care are o mare importanță pentru grădinăritul adecvat. O altă variantă este programul Realtime Landscaping Pro 2012, care permite o planificare detaliată și vă aduce rapid ideile. De asemenea, puteți utiliza software-ul gratuit 3D Gardena. Nu numai că vă permite să planificați rapid și ușor, de asemenea, vă permite să vă salvați proiectele și să le editați mai târziu – înregistrați-vă doar prin e-mail.

1