O bucată de Japonia pentru acasă – bonsai stiluri și instrucțiuni de îngrijire

Ce crezi despre când auzi despre cultura japoneză? Nu vă imaginați grădini zoologice mari și minunate? Dacă ai putea avea doar o bucată din aceste grădini japoneze interesante acasă, te-ai bucura de exotism incitant și de eleganță străină în propria ta casă. Desigur că este posibil! Cu diferite specii de bonsai aduceți natura în casa dumneavoastră. Arta Bonsai nu este doar pentru profesioniști. Cu instrucțiunile noastre de îngrijire, veți cunoaște aceste mici plante mistice și păstrați cu succes un bonsai sănătoși.

De unde vin speciile de bonsai?

Designul speciilor BonsaiBONSAI este arta antică de proiectare și de creștere a copacilor miniaturizate. De obicei, bonsai sunt proiectate să treacă în forme care se produc în mod natural. Speciile bonsai variază de la o creștere liniștită la o creștere în formă de cascadă. O concepție greșită este că plantele care produc bonsai sunt deja genetic mai mici. Da, nu este cazul! Bonsai copaci sunt cultivate pe plante normale ca toate celelalte, dar sunt special “instruiți” cu tehnici pentru a le menține mici. Bonsai-ul aduce confort, căldură și eleganță în casă. Dar există lucruri importante pe care trebuie să le țineți minte pentru a menține arta bonsai în casa ta mai mult.

Dă-i îngrijirea și atenția bonsai

Bonsai grija speciilorBonsai copacii sunt plante ca toate celelalte, dar din moment ce au pământ mic, trebuie să luați în considerare câteva lucruri. În primul rând, aflați despre speciile bonsai specifice pentru a satisface nevoile lor speciale de îngrijire. Cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare sunt irigarea, fertilizarea și alegerea locației potrivite. Pământul nu trebuie să fie complet uscat, trebuie să se simtă cel puțin puțin umed. Ghiveciul de bonsai trebuie să fie de aproximativ 2/3 până la 3/4 lățime și 1/2 adâncime. Pentru locația trebuie să cunoașteți din nou specia bonsai. Toți copacii de bonsai au nevoie de lumină și de aer proaspăt. Fiți atenți la nevoile în schimbare ale copacului lor în funcție de sezon. În vara este perioada de creștere și iarna – perioada de odihnă.

Ghidul speciilor: Fiecare specie de copac are nevoi speciale

Grădina speciei Bonsai

Știți că puteți face un copac de bonsai din orice copac? Secretul este tăiat regulat pe măsură ce trunchiul crește, se formează o coroană destul de frumoasă și copacul rămâne mic. Speciile bonsai joacă un rol major în îngrijire și pot afecta, de asemenea, sănătatea copacului. Am pregătit un ghid pentru dvs., în care ne uităm mai atent la speciile de bonsai deseori desemnate. Lăsați-vă să vă inspirați!

Bluza chineză simbolizează puterea

Bonsai specie chineză elm

Elmul chinezesc (Ulmus parvifolia) provine din Asia de Sud-Est și este distribuit în principal în China. Acest bonsai devine ușor frunze foarte mici, făcându-l ideal pentru scopurile de bonsai. Elm simbolizează puterea și poate aduce magie și magie în casa ta, deoarece această plantă este o reședință pentru elfi în basme. Chinezii sunt cele mai populare specii de bacaliști, deși bambusurile sunt de asemenea potrivite. În timpul iernii, poate sta în aer liber în condiții climatice ușoare. O hibernare rece la 0 – 10 ° C este ideală pentru instalație.

Ficus Bonsai atrage atenția tuturor

1

Specia Bonsai FicusArborele Ficus Bonsai flatulează ochiul cu frunze strălucitoare și verde. El este plăcut și necomplicat în îngrijire. Această specie de bonsai este foarte potrivită pentru o plantă de casă. Cu cât este mai luminată locația arborelui Ficus, cu atât frunzele sunt mai numeroase. Prin urmare, bonsajele petrec sezonul cald în aer liber, cu condiția ca temperaturile să nu fie sub 15 ° Celsius.

Zelkowe aduce cultura japoneză în casa ta

Bonsai specie japoneză Zelkowe

Dacă doriți să aveți o bucată din grădina japoneză unică, luați japonezii Zelkowe. Această plantă aparține familiei elm. Pur și simplu are frunze tăiate, spre deosebire de bumbacul chinezesc. Japonezul Zelkowe este un bonsai în aer liber. Este, de asemenea, disponibil ca interior, dar oferă plantei mai multă atenție și protecție în timpul iernii. Această specie are nevoie de multă lumină, dar nu de soare.

Azalea pentru mai multă culoare și dispoziție în apartamentul dvs.

Specia Bonsai Azalea

Dacă doriți să aduceți mai multe culori și dispoziții vibrante acasă, Azalea este doar pentru dvs. Azalea este deosebit de populară pentru florile sale spectaculoase, care se deschid în mai-iunie și pot avea multe culori, forme, dimensiuni și modele diferite.

Specia Bonsai Azalea

Bonsai ghid de specii de specii

Specia Bonsai Acer palmatum

Specia Bonsai Acer palmatum

Specia Bonsai Africa

Arborele speciei Bonsai

Ghidul speciilor Bonsai

Bonsai grija speciilor

Specia de Bonsai Baume

Specia Bonsai Boking

Bonsai specie chineză Linguster

Specii de specii bonsai

Designul speciilor Bonsai

Specia Bonsai Eurya

Specia Bonsai Hokidachi

Specia Bonsai Japonia

Bonsai specie japoneză de pin

Speciile Bonsai Juniper

Specii Bonsai mici Specia Bonsai Linden

Speciile Bonsai Mugo

Specia Bonsai Orange

Instrucțiuni de îngrijire a speciei Bonsai

Bonsai grija speciilor

Specia Bonsai Rhododendron

Bonsai specie rosie

Specia Bonsai Sageteria

Bonsai specie Sageterie

Specii Bonsai Elegant

Specii de bonsai Ulmus Parvifolia

Plantele speciilor Bonsai

1