Configurați balconul: 20 de sugestii pentru o frumoasă suprafață de balcon!

Căutați o terasă și o terasă de exterior? Cu toate acestea, atunci când vă planificați un balcon, apare adesea întrebarea: care se potrivește perfect apartamentului dvs.? Cum vă imaginați podeaua perfectă pentru balconul dvs.? Ar trebui să fie mecanic rezistent, confortabil, atractiv, ușor de curățat și, de asemenea, ieftin? Da, sună frumos. “Și aproape imposibil”, poate cineva să spună. Alegerea pardoselii potrivite depinde de factori cum ar fi stilul de viață, gustul și desigur portofelul. Nu știi exact ce podele să te îmbraci? Aveți o selecție largă de materiale disponibile. Lemn clasic, plastic, plăci ceramice, piatră sau chiar fund de sticlă? Ce preferi? Înainte de a decide cu privire la un anumit podea, cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare câteva fapte! Aici veți găsi informații interesante despre acoperirea podelelor!

Balkonbelagul potrivit ar trebui să transmită confort!

Podelele de balcon potrivite ar trebui să transmită confort!Care sunt caracteristicile diferitelor variante? Toate au o singură regulă de bază: în primul rând trebuie să fie rezistente la îngheț și rezistente la intemperii! Aici puteți afla mai multe despre acoperirea podelelor din lemn, gresie și piatră!

Placi de teracotă și piatră pentru balcon:

Pardoseala elastica este potrivita pentru acoperirea durabila si usoara a pardoselii. Gresiile sunt disponibile în toate variantele de culoare. Atunci când cumpărați plăci de pardoseală, se recomandă respectarea rezistenței opuse la înclinare. Pardoselile din piatră naturală arată elegant. Datorită suprafeței lor netede, ele sunt ușor de curățat. Vrei o suprafață curată, împărțită prin îmbinări? Pardoseala din pardoseală și piatră este o soluție excelentă pentru balconul dvs.!

Cea mai bună suprafață a balconului este o decizie foarte individuală!

Cea mai bună suprafață a balconului este o decizie foarte individuală!Podele din lemn:

Pardoselile din lemn sunt printre cele mai populare în aer liber. Pardoselile din lemn sunt compuse numai din materiale naturale și oferă căldură pentru picior. Asigurați-vă că lemnul este în clasa de durabilitate de la 1 la 2. Puteți alege dintre multe tipuri de lemn. Datorită durabilității lor, foioasele sunt deosebit de potrivite pentru utilizare în exterior! Tipurile de lemn de înaltă calitate și rezistente la intemperii, cum ar fi stejarul și fagul, sunt o alternativă bună. Apoi, pune pe acoperisuri de lemn de balcon! Dacă doriți, puteți să vă bazați pe un amestec de lemn și materiale plastice. Acestea necesită îngrijire ușoară și oferă o durată lungă de timp. Scândurile de lemn din lemn și un material plastic de înaltă calitate arată elegant și se amestecă discret în împrejurimile balconului.

Creați căldură picior: alegeți podeaua balcon dreapta!

Suprafață acoperită din lemn pentru căldura piciorului

Sugestiile suplimentare pot fi găsite în următoarea galerie! Creați o atmosferă familiară pe balcon! Alegeți balconul care acoperă astfel încât să armonizeze perfect cu decorarea! Deci, distracția în zona în aer liber este mai plăcută! Nu uitați că acoperirea balconului corect ar putea pune la dispoziție orice balcon în scenă!

1

Frumoasă viață afară!

Care podele de balcon sunt optime

Balcon elegant, care acoperă stilul extravagantPardoseala din partea dreaptă a balconului înfrumusețează balconul

Cautam parchetul din dreapta: Extrem de frumoasa!

cele mai bune sugestii pentru podele de balcon

Suprafață de balcon: pardoseală din piatră

Pardoseala cu balcoane oferă o atmosferă familiară

Pardoseala din lemn armonizează cu decorarea pe balcon

Pardoseala din pardoseala: Placile sunt usor de intretinut

Balkonbeläge: Pardoseală din piatră rece pentru balcon

Acoperire cu balcoane: Varietatea gamei

Balcon acoperit din piatra

Acoperiș de balcon din plastic

Suprafață acoperită din lemn pentru căldura piciorului

Podele din lemn realizate din lemn

1